A legjobb GPS lokátorok – autókövető a világon: TOP #10 tipp

A legjobb GPS lokátorok (nyomkövető vagy nyomkövető eszköz) autókhoz a világon: TOP #10 tipp az Ön számára. Flottakövető rendszerek autók vagy más valaha gyártott járművek online nyomon követésére (monitoringjára) . A GPS helymeghatározás a világ egyik legszélesebb körben használt helymeghatározási és helymeghatározási módszerévé vált. Ezt a technológiát számítógépekben, okostelefonokban, vadászatban és közlekedésben használják, mind a szakmai, mind a magánszférában. Ma megnézzük a legjobb GPS nyomkövetőket a piacon.

gps lokátorok a legjobb nyomkövető eszközök

A GPS az angol Global Positioning System rövidítése. Ez egy 27 műholdból álló rendszer, amely Földünk felett lebeg 20 000 km magasságban. E műholdak pályája úgy van beállítva, hogy legalább 4 műhold követni tudja a Föld bármely helyét. A teljes rendszerből 24 műhold aktív, ebből 3 inaktív és tartalékként szolgál. A GPS helymeghatározás 5 méteres pontossággal képes meghatározni egy statikus vagy mozgó tárgy helyzetét. A GPS helymeghatározókat ilyen precíz lokalizációra használják.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb GPS lokátort?

Számos kritériumot érdemes figyelembe venni. Valószínűleg az első a gps tracker MÉRETE . Kisebb tárgyak vagy emberek lokalizálására ésszerűbb lesz kompakt GPS lokátort választani, nagy tárgyak, például teherautók nyomon követésére pedig nagyobb méret, nagyobb akkumulátorral lehet megfelelő. Az AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA szintén fontos. Egy objektum hosszú távú követéséhez célszerű olyan lokátorok közül választani, amelyek nagy kapacitású akkumulátorral rendelkeznek, például 6000 - 10000 mAh - az ilyen GPS online nyomkövetés készenléti módban 5 évig működhet.

A GPS nyomkövető a nyomon követés mellett számos egyéb tevékenységre is képes, ez egy másik paraméter, amelyet a választásnál figyelembe kell venni. Léteznek például GPS nyomkövető modulok, amelyekkel a telefonján keresztül HALLGATNI HALLGATJA, hogy mi történik az adott helyen . Ugyanígy a GPS-modul VÉDELEM AZ ILLETÉKES BONTÁS, illetéktelen beavatkozás vagy manipuláció ELLEN is. Egyes modellek akár az autóba való kényszerített behajtásra is figyelmeztethetnek úgy, hogy segélykérő jelet/hívást küldenek egy alapértelmezett telefonszámra. Például az autóban található GPS-es helymeghatározó kültéren is elhelyezhető, és ilyenkor jó tudni, hogy milyen a rögzítési formája, vagy a KÜLSŐ BEFOLYÁSOKKAL (por, víz) ELLENÁLLÓ, IP 67-es vízszigeteléssel rendelkezik-e. Végül, de nem utolsósorban a jel tényleges működéséről és továbbításáról van szó, tehát arról, hogy DUPLAS (LBS+GPS) vagy hármas (LBS+GPS+WIFI) helykövetésről van szó .

Tehát, amit szeretne, íme tippjeink a 10 legjobb GPS lokátorhoz, amelyek minden bizonnyal alkalmazást találnak az ingatlanok és személyek mozgásának nyomon követésében.

#10 Miniatűr GPS lokátor az emberek nyomon követéséhez aktív hallgatással - Qbit

miniatűr gps lokátor

GPS nyomkövető - egy miniatűr GPS lokátor elsősorban az aktív hallgatással rendelkező emberek nyomon követésére - A Qbit (tömeg mindössze 31 g) ideális gyermekei, idősei vagy ingatlanai helyének nyomon követésére . Kitűnik kompakt, könnyű kialakításával a kiváló mobilitás és megbízhatóság érdekében. Képes ellenállni a szélsőséges körülményeknek és vízálló (megfelel az IPX5 szabványnak). A nyomkövető készülék GPS rendszerrel van felszerelve , és lehetővé teszi a hely valós idejű megtekintését számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról.

A beépített akkumulátor élettartama akár 3 napos működést biztosít. Hasznos funkció a Qbit készülék körül zajló események aktív hallgatása távolról mobiltelefonon keresztül vagy kétirányú telefonos kommunikáció is lehetséges. Ha a Qbit GPS készülék rezgést vagy 70 decibel feletti hangos hangot érzékel, akkor SMS-t küld az alapértelmezett SOS telefonszámokra , így azonnal tudni lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhet az, akinek volt.

#9 Konténeres GPS lokátor a szállítmány mozgásának nyomon követéséhez - 3800mAh akkumulátor + IP66

contajner GPS lokátor

A szállítmány mozgásának nyomon követésére szolgáló konténeres GPS lokátor biztonsági funkciókkal rendelkező nyomkövető eszköz nehézvízi és közúti szállításhoz. Könnyedén rögzítheti a nyomkövető eszközt a konténer belsejéhez egy integrált mágnes segítségével . A 3800 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a GPS készülék készenléti üzemmódban közel 60 napig tud működni. GPS + LBS kettős pontosságú valós idejű helymeghatározást kínál . Ha az online nyomkövetőnek jó GPS-jele van, akkor GPS-en keresztül megkeresi. Ha nincs GPS-jel, akkor az LBS-en keresztül megkeresi. A magas fokú IP66 védettség lehetővé teszi a készülék működőképességét még igényes kültéri környezetben is .

A GPS nyomkövető eszköz megtalálja a használatát hajó- és vasúti konténerszállításhoz. A GPS nyomkövető figyelmezteti a készülék beszerelésébe, illetve a készülék eltávolításába történő illetéktelen beavatkozásra is. A GPS-modul automatikusan azonosítja a konténer környezet aktuális állapotát, és módot vált a statikus mód (3 óránkénti GPS adatfeltöltés), szárazföldi közlekedési mód (GPS adatfeltöltés 10 percenként) és tengeri szállítási mód (GPS adatfeltöltés minden alkalommal) között. 3 óra).

#8 OBD GPS lokátor 4G hangszóróval és 2,5 méteres pontossággal

GPS lokátor obd lokátor nyomkövető az autóhoz

Az OBD GPS lokátor 4G hangszóróval és 2,5 méteres pontossággal egy nagyszerű nyomkövető és biztonsági eszköz személygépkocsik és haszongépjárművek számára . Valós időben szerezzen be minden szükséges információt a nyomon követett járműről, és kövesse nyomon a megtett útvonalat és a jármű állapotát. Az OBD eszköz kompatibilis a legtöbb, 2004 után gyártott járművel a piacon. Ezzel az eszközzel nem okoz gondot a jármű nagy pontosságú megtalálása akár 2,5 méterig. A GPS lokátor beépített hangszóróval rendelkezik a meghallgatáshoz és ezáltal a hangfigyeléshez. A készülék állapotát jelző LED jelzők - 3 db, a készülék állapotát jelző LED - deaktiválhatóak, ami kikapcsolja a LED jelzést - és a GPS lokátor ezért abszolút nem feltűnő.

Minimális energiafogyasztás - a készülék nagy teljesítményű chippel van felszerelve, melynek köszönhetően rendkívül alacsony energiafogyasztású, ezért nincs negatív hatása a járműben lévő akkumulátorra. Ez egy nagyon kicsi és könnyű készülék, amely egy kézben is tartható. Emiatt könnyen elrejthető bárhol a járműben, hogy mások ne lássák.

#7 4G napelemes GPS nyomkövető – valós idejű nyomkövető IP67 vízálló + 10000 mAh akkumulátor

GPS nyomkövető az autóhoz
4G napelemes GPS Tracker - valós idejű követés IP67 lefedettség vízálló + 10000mAh akkumulátor. Napelem, mágneses töltő, IP67 vízállóság teszi ezt a készüléket ideálissá különféle telepítésekhez, amelyek hosszú készenléti időt és folyamatos optimális teljesítményt igényelnek. Az LTE kommunikáció a vészhelyzeti GSM-mel (2G) szinte minden esetben stabil kapcsolatot biztosít. Ezeken a funkciókon kívül a több üzemmód, a különféle perifériák és az események által kiváltott értesítések készlete teszi ezt a lokátort a flottakezelési stratégia értékes részévé. Ideális hajókon, teherautókon, furgonokon, munkagépeken, mezőgazdasági gépeken stb.

Egyszerű töltés napelemen és mágneses töltőn keresztül . A mágneses töltővel ellátott napelem szinte minden esetben hosszú készenléti időt biztosít, A készülék egy töltéssel akár 2 év üzemidőt is tud biztosítani, lekapcsoláskor pedig a Hall szenzor aktiválja és riasztást küld, így a flottakezelők biztosak lehetnek hogy vagyonuk állandó védelem alatt áll.

#6 Autós töltő 2x USB GPS-szel és hallgatással - MULTIFUNKCIÓS

gps tracker az autós töltőben

Autós töltő 2x USB GPS-szel és lehallgatással - MULTIFUNKCIÓS, valós időben elegendő információt nyújt a nyomon követett járműről. Első ránézésre klasszikus autós töltő, de GPS lokátort rejt benne. Töltő van   a piacon lévő összes járművel kompatibilis , mivel az autó szivargyújtójához csatlakoztatható. Ezzel az autós töltővel nem okoz gondot a jármű helyének megtalálása, amikor például kölcsönadja barátnőjének vagy gyermekének, így kiküszöbölheti a nem kívánt érzelmeket és a félelmet, hogy a személyzet jól van-e.

A készüléken ingyenesen elérhető „TrackSolid” (iOS, Android) alkalmazás található mobiltelefonunkra, mellyel nyomon követhető a jármű pillanatnyi helyzete. Vészhelyzetben a megfelelő SOS gombot 3 másodpercig lenyomva aktiválhatja a riasztást. A készülék ezután SMS-t küld az alapértelmezett mobilszámra, és azt is tárcsázza, amíg a hívás be nem érkezik. A készülék támogatja a jármű állapotának észlelését, függetlenül attól, hogy az elindult vagy kikapcsolt. Abban az esetben, ha illetéktelen személy az Ön tudta nélkül elindítja a járművet, azonnali értesítést kap mobiltelefonjára. A GPS autókövetés még soha nem volt ilyen egyszerű.

#5 GPS nyomkövetés - ULTRAVÉKONY 8mm-es GPS lokátor + 2500mAh akkumulátor - szállítmányok mozgásának nyomon követése

gps nyomkövető - lokátor

GPS nyomkövető - ULTRAVÉKONY 8 mm-es GPS lokátor + 2500 mAh akkumulátor egy kiváló, nem feltűnő vékony lokátor szállítmányok , személyek vagy járművek nyomon követésére . A többi helymeghatározó közül elsősorban méretével tűnik ki - mindössze 110x61 mm-es méreteivel és mindössze 8 mm-es vastagságával a legszembetűnőbb nyomkövetési GPS lokátorok közé tartozik . A klasszikus funkciók mellett egy tárgy kicsomagolásának érzékelését is kínálja, amely fényérzékelőt használ. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha például egy csomag nyomon követésére használod, és valaki kinyitja a csomagot, a GPS lokátor felismeri, és SMS-ben tud értesítést küldeni az aktuális GPS koordinátákkal.

Fő célja a csomagok, küldemények vagy áruk nyomon követése, de képes követni a járműveket vagy az embereket is, sokoldalúsága pedig további előnyt jelent más nyomkövető eszközökkel szemben. Miután behelyezte a SIM-kártyát a készülékbe, valós időben követheti a helyét . A globális gazdaság idején valószínűleg a logisztika, valamint az áruk védelme és gondozása a legfontosabb. A szupervékony kialakításnak köszönhetően minden csomaghoz elhelyezhető egy GPS lokátor (2500 mAh), így minimalizálható a lopással vagy az áru elvesztésével járó kockázat.

#4 OBD GPS lokátor 10 méternél kisebb pontossággal

GPS lokátor OBD-ben

A 10 méternél kisebb pontosságú OBD GPS lokátor nagyszerű nyomkövető és biztonsági eszköz személygépkocsik és haszongépjárművek számára . Valós időben szerezzen be minden szükséges információt a nyomon követett járműről , és kövesse nyomon a megtett útvonalat és a jármű állapotát. Az OBD eszköz kompatibilis a legtöbb, 2004 után gyártott járművel a piacon . Az OBD eszköz szabványos interfésszel rendelkezik, így a járműbe történő beszerelése nagyon egyszerű. Abban az esetben, ha illetéktelen személy lekapcsolja az ODB eszközt, erről Ön azonnal értesítést kap mobiltelefonjára küldött SMS-ben. A készüléket nagy teljesítményű MTK2503D chippel szerelték fel, melynek köszönhetően alacsony az energiafogyasztása, ezért nincs negatív hatása a járműben lévő akkumulátorra.

Az OBD eszköz támogatja a GPS és LBS helymeghatározást. A GPS a külső pozíció meghatározására szolgál, legfeljebb 10 méteres eltéréssel, és a műholdaktól származó adatoktól függ. Az LBS pedig beltéri helymeghatározásra (épületekben, helyiségekben, cégeknél) való 50-150 méternél kisebb pontossággal, a követés pedig GSM hálózaton keresztül történik az adatokból, így ez a funkció a mobil hatótávolságú helyen bárhol működhet. Ha van járműparkja a cégében, lehetősége van arra, hogy azokat egyidejűleg, egy számla alatt nyomon kövesse. A "Tracksolid" rendszerrel akár 10 000 jármű egyidejű nyomon követésére is van lehetőség.

#3 Mini gps lokátor mágnessel - 2800 mAh akkumulátor + IPX5 vízálló + akár 2 év élettartam

gps lokátor az autó számára a hely követéséhez

Mini gps lokátor mágnessel - 2800 mAh akkumulátor + IPX5 vízálló + akár 2 év élettartam. GPS + LBS + WiFi helymeghatározás - akár háromszoros pontosság a valós idejű helymeghatározáshoz. A mini GPS lokátor egy könnyű és kompakt nyomkövető, amely lehetővé teszi a helymeghatározást, a monitorozást áram nélkül, akár 2 éves akkumulátor-üzemidővel (csak energiatakarékos módban), ha a helymeghatározást naponta egyszer leolvassák, vagy amikor a GPS folyamatosan használatban van , akár 45 órán keresztül is működik. A lokátor egy hasznos biztonsági megoldás, amely valós időben vagy rendszeres időközönként nyomon követi az emberek, áruk és járművek mozgását. Online GPS nyomkövető a PROFIO ELECTRONICS-tól (mobilalkalmazás).

A GEO FENCE funkció lehetővé teszi e-mail értesítés küldését, amikor elhagyja a megjelölt területet (Ha a jármű vezetője letért a tervezett útvonalról). Kompakt mérete és feltűnősége is előnyt jelent. Erős mágnessel van felszerelve, aminek köszönhetően a GPS lokátor nagyon egyszerű és egyben rugalmas felszerelése közvetlenül a járművekre a helymeghatározás érdekében. A GPS lokátort nem mágneses tárgyakra rögzítheti a mellékelt 3M öntapadós tépőzáras szalag segítségével.

#2 GPS lokátor az autóhoz vízálló IP67 mágnessel + akkumulátor kapacitása 6000 mAh + lehallgatás

gps lokátor az autóhoz

Online GPS nyomkövető 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkező autóhoz, amely akár 25 napos működési időt biztosít nyomkövető módban a 100 órás helyzetjelentési intervallumtól függően (amikor a pozíció 10 másodpercenként frissül). Szupergyors mágneses töltéssel van felszerelve, ahol csak kb 3 órát kell tölteni a teljes feltöltéshez, majd 5-10 napig használható a GPS nyomkövető. GPS + LBS + WiFi helymeghatározás - az eszköz helyének valós idejű meghatározásának akár háromszoros pontossága garantálja, hogy még rosszabb GPS jelű helyeken is megtalálja a helyét. A GPS modul ultra-erős mágnessel van felszerelve, és nagyon könnyen és rugalmasan telepíthető a GPS járműfigyeléshez.

Fényérzékelővel ellátott szétszerelés- és lopásgátló biztonságot tartalmaz. Amint a fénynek a lokátorhoz való hozzáférése megakadályozásra kerül, az érzékelő figyelmeztetést küld. A kiküldött értesítésnek több formája van, GPRS aktiválása és értesítés küldése az alkalmazásnak, GPRS aktiválása és SMS üzenet küldése, GPRS aktiválása - SMS küldése és a beállított szám tárcsázása, vagy GPRS aktiválása és a megadott telefonszám hívása. A magas fokú IP67 védettség (ahol 1m vízbe meríthető és teljesen porálló) rendkívül megerőltető kültéri környezetben is lehetővé teszi a készülék működőképességét. A GPS lokátor nagy előnye, hogy a kiválasztott SOS számokról hívható a GPS nyomkövető eszközre, így hallhatja a hangokat (beszélgetést) a készülék körül, ahol az található. Ha a decibelszint meghaladja a 60 decibelt (üvegtörés, testhez ütés stb.), a gps lokátor automatikusan riasztási értesítést küld az előre beállított SOS számra.

#1 vízálló autós GPS nyomkövető mágnessel + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hallgatás

járműfigyelő - gps tracker

GPS nyomkövető autóhoz akár 10000 mAh akkumulátorral akkumulátor állapotjelzővel, egy töltéssel 30 napig (kb. napi 2 óra online követés) akár 2 évig is működik, az online időintervallumtól függően követés. Az erős mágneses testnek köszönhetően a PROFIO ELECTRONICS 3G GPS lokátort a legtöbb felületre és különböző helyekre rögzítheti. Az IPX5 vízálló szint külső védelme (fröccsenő víz és por elleni védelem) lehetővé teszi a készülék működőképességét még igényes kültéri környezetben is . A GPS-készülék a felhasználó számára közvetlenül a mobiltelefonjára küldött SMS- ben biztosítja a nyomkövetést , ahol a Google térkép linkje lesz, és rákattintás után megjelenik a nyomon követett jármű aktuális helye. Egy másik lehetőség a követésre a " Track Solid " nevű mobilalkalmazás (iOS, Android), amellyel megtudhatja a nyomon követett jármű helyét és különböző szükséges adatokat. Lehetőség van a GPS adatok nyomon követésére is a www.tracksolid.com webes felületen keresztül.

Ez a nyomkövető támogatja a GPS és LBS helymeghatározást is. A járműfigyelés nem az egyetlen tevékenység, amelyre a modult használják. Készenléti módban, ha a GPS lokátort eltávolítják vagy manipulálják, egy figyelmeztető üzenet kerül rögzítésre, és a követési mód 20 percre aktiválódik. Ennél a modellnél magától értetődő, hogy a modul telepítési környezetének meghallgatása mobiltelefonon keresztül történik. Ennek a gps nyomkövetőnek nagy előnye, hogy rendelkezik úgynevezett nyomkövetési móddal . Mozgás közben követési módba állítható, ami azt jelenti, hogy amint mozgást észlel, 5-86 400 másodperces intervallumban küldi el az adatokat . Majd amikor a mozgás leáll, átvált no-motion módba, és 5-86 400 másodperces időközönként adatokat küld. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy költözéskor például 5 percenként tud helyadatokat küldeni, amint egy tárgy vagy személy megáll, módot vált, és meghatározott időközönként, például 1 óránként küld adatokat. Egy másik különbség a rendkívül gazdaságos üzemmód aktiválásának lehetősége. Ebben a módban két adatot választhat ki: az időt - amikortól az üzemmódnak el kell indulnia, például 14:00-tól, és az intervallumot -, hogy milyen gyakran küldjön helyadatokat ebben a módban. Lehetőséget kínál a kézi leállítás letiltására is, ha a készüléket nem lehet manuálisan kikapcsolni.

Reméljük, hogy ezek a GPS-lokátorokkal kapcsolatos tippek és javaslatok segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. A GPS helymeghatározók szélesebb választékát közvetlenül a www.cool-mania.hu weboldalon találja