Történetünk

Hogyan indultunk és mi volt a Cool-mania e-shopunk története és története? Itt megpróbáljuk elmesélni, hogyan is kezdődött mindez 2010-től napjainkig :) Szóval dőljön hátra, és olvassa el a bejárt utat és azt az utat, amelyen még mindig járunk. Az Ön támogatása nélkül nem tartanánk ott, ahol most vagyunk.

Ez az USA az utunk elején :)

cool-mánia csapat

Ez volt a 2010-es ÉV...

Csapatunk számára az idei év volt a Cool-mánia weboldal létrehozásának éve. Szerény, 3 irodából és raktárból álló kis helyen kezdtük, a tetőtérben, ahol a nyári hónapokban olyan volt, mint a szaharai sivatag :) De a lelkesedésnek köszönhetően, amit belehelyeztünk, kihívásnak fogtuk fel, hogy a kezdetek nehezek és így a hőség és a kis hely ellenére sem adtuk fel. Az alábbi képen pedig így nézett ki az irodánkban .

a cool-mania cég régi telephelye

Így nézett ki a COOL-MANIA weboldal első verziója

Sikerült, és a nehezebb körülmények és a kisebb hely ellenére 2010-től elkészítettük az e-shop első verzióját , ahol valóban csak kevés termékünk volt, elindítottuk a rendelési rendszert és az áruszállítást. Weboldalunk addig csak 3 nyelvi mutációnál működött. Ennek ellenére rengeteg munka volt, főként az e-shop napi munkavégzése során előforduló „legyek vagy bogarak” elfogása, a rendelési rendszer működtetése, a szállítás, a készletfeltöltés és a gazdaságosság. és számlázási kötelezettségek. Az e-shop működtetése közben mindent megtanultunk :)

cool-mania régi weboldal

ÉV 2011

E-shopunk ismertségének és ismertségének, valamint az új vásárlók figyelmének felkeltése érdekében célul tűztük ki magunknak, hogy ellátogatunk a helyi zenei fesztiválokra, mint a BEEFREE 2011, DOWNLOAD festival ZV stb. - ahol bemutattuk termékeinket a fiataloknak. . Sikerült összegyűjteni a kezdeti, nagyon fontos kapcsolatokat, visszajelzéseket kapni a vásárlóktól, és ennek alapján bővítettük kínálatunkat, amely kezdetben csak LED-es termékekből állt, mint például világító pólók, világító övek. , party termékek és mások.

fesztivál befree 2011 cool-mania web

letöltés fesztivál cool-mánia bemutatóletöltés fesztivál cool-mania eladó stand

ÉV 2012

Idén 2012-ben elsősorban a mintegy 100 termékről mintegy 300 termékre való bővítésre koncentráltunk, még akkor is, ha kis, kb. 60 m2-es raktárterületekre kellett korlátoznunk magunkat. Ez elég nehéz volt, hiszen szinte naponta érkezett újabb és újabb doboz áru, és alig volt hova költöznünk. Valami rendszert kellett találni, mert a dobozok, áruk szinte kiszorítottak minket az irodából, de mindent szeretettel csináltunk és így is jól éreztük magunkat :)

A cég zsúfolt helyiségei a cool-mania media leaders kft

ÉV 2013

Eljött az idő, amikor tudtuk, hogy tovább kell lépnünk, új partnerségeket, új termékeket kell találnunk, és úgy döntöttünk, hogy ellátogatunk Hong Kong-i elektronikai kiállításokra. A kiállítások nagy haszonnal jártak számunkra, segítettek eligazodni a nagy üzleti világban. Lehetőség volt új kapcsolatok megszerzésére az üzleti partnerek számára, és még nagyobb áttekintést kaptunk az új innovatív termékekről, trendekről és arról, hogy mi az "IN" és mit kezdhetünk el árulni weboldalunkon. A beszállítókkal kapcsolatos elérhetőségek és információk összegyűjtése után pedig elkezdtük a termékpalettánk más típusait is piacra dobni, mint például kamerák, kémcuccok, vagy különféle érdekes kütyük vagy kötelező dolgok.

hongkongi elektronikai vásár cool-mánia látogatáskiállítás hongkongi cool-mania média vezetők cég

Vezérigazgatónk, Márió a hongkongi nagy kiállításon

asiaworld expo mario bruchanik

ÉVEK 2014-2015

Ezekben a 2014-2015-ös években úgy döntöttünk , hogy tanúsítjuk az ISO 9001 minőségirányítási rendszert . Annak érdekében, hogy még jobban elnyerjük ügyfeleink bizalmát, úgy döntöttünk, hogy bevezetjük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, és feltérképezzük az összes folyamatot a rendelések átvételétől az áruk kiszállításáig, a reklamációs eljárásig stb. Cégünk minden folyamatát gondosan figyelemmel kísérjük és saját pontos eljárásaikat ezek megoldására. Ez mindenképpen egy lépés cégünk versenyképességének és hitelességének növelésére a nemzetközi porondon is.

iso 9001 tanúsítvány media leaders sro

ÉVEK 2016-2018

A 2016-2018-as évek kulcsfontosságúak voltak számunkra egy teljesen új Cool-mania weboldal létrehozása , számos funkció hozzáadásával és a nyelvi verziók 20-ra bővítésével (jelenleg 38-ra). Nagy hangsúlyt fektettünk az új termékek hozzáadására is, amelyekből ekkor már körülbelül 2000 volt (jelenleg több mint 5000). Új termékek különböző kategóriákból , például az auto moto szekcióból, ahol kiváló minőségű kamerák és tolatórendszerek beszállítóival kötöttünk együttműködést. Bővült a kémtermékek, kütyük, kötelező és még particikkek kategóriája is. Új szépség és szabadtéri kategóriával bővült, amely azonnal megtalálta a rajongóit.

cool-mania új weboldal megjelenés

ÉV 2019

2019 kulcsfontosságú év volt számunkra az új helyiségekbe költözés szempontjából. Eljutottunk abba a szakaszba, hogy már nem volt hol tárolni a beszállítóinktól származó árukat, és szó szerint új, saját telephelyre kellett költöznünk. Nemcsak a termékpalettánk bővült, hanem a 8 fős menő-mániás csapatunk is :) Így nagyobb helyiségek után kellett néznünk. Így hát elmentünk megnézni az új raktárt irodákkal és csomagoló helyiséggel, ahol el tudtuk képzelni a jövőbeni működésünket és sikerült is:) Végül is ítélje meg maga.

túra az új cool-mania helyiségekben

Eredeti ajánlat - bemutatóterem vizualizáció

Eleinte csak egy üres hely volt, de nagyszerű működési lehetőségekkel, és mivel sok időt töltünk a munkával, azon is gondolkodni kellett, hogyan lehet az e-shop működését a kényelem feltételeihez igazítani, összehangolni. az ott dolgozók, valamint a vásárlók, akik személyesen jönnek megnézni és megvásárolni az árut. Így elkészítettük a munkaterek, a raktár, az irodák, a szociális helyiségek, a konyha és a bemutatóterem kezdeti vizualizációját , amely nemcsak bejáratként szolgál majd az ügyfelek számára, hanem termékeink bemutatójaként is. Így volt elképzelésünk, és kezdődhetett az újjáépítés előkészülete.

látványtervező bemutatóterem cool-mánia médiavezetők

És elkezdtük az újjáépítést...

Először a belső terek, irodák válaszfalai, bemutatóterem, raktár stb. kezdték átalakítani . Ezzel párhuzamosan kellett foglalkoznunk villanyvezetékek, klíma, rekuperáció, csempék, járdák, szaniterek, stb. kiépítésével. Később elérkezett a raktárterületek előkészítése, az áruk elhelyezésére szolgáló polcok összerakása két szinten. Ezen kívül az irodákat berendezték az irodai asztaloktól és székektől a számítógépeken, nyomtatókon, telefonokon, irodaszereken át az asztalokon lévő tollakig :)

az új cool-mania helyiségek átalakításaa médiavezetők raktárának előkészítésetárolóhelyek coolmania előkészítése

Nem feledkeztünk meg a helyiségek reklámozásáról sem...

És mindez úgy történt, hogy a régi telephelyen az e-shop napi működését fenntartottuk, hiszen ügyfeleink számára a rendelések és áruk kiszállításának zavartalanságát kellett fenntartanunk. Nem maradhatott el a külső terek átalakítása, a reklámfóliák felragasztása, hogy az új címen is megtaláljanak minket :)

helyiségek hűvös-mániás vakolása

És végül a cég és a raktár új helyiségekbe költöztetése

Ez pedig totális káosz volt, mert az e-shop működését az új helyiségekben a költözéshez (a legforgalmasabb karácsonyi szezonban) kellett hozzáigazítani, és ezzel párhuzamosan a több ezer áru szállítását, az áruk szétválogatását és tárolását A polcokat össze kellett hangolni, és mindezt az e-shop normál működése és a rendelések feldolgozása mellett, ami lehetetlennek tűnt, de ez is sikerült :)

cool-mania cég beköltözikcéges helyiségek költöztetése coolmaniacool-mánia áruk készletfeltöltése
raktárhelyiségek médiavezetőivállalati faliújság cool-mania média vezetői

Megcsináltuk! Elköltözött a társaság, a nagy ünneplés és hajrá :)

ünneplő cég cool-mánia média vezetői

ÉVEK 2020 – a mai napig

És így néz ki a cégünk ma , ha ellátogat hozzánk:) Sikerült ez egy nagyon nehéz időszak ellenére, amikor 2020-ban eljött a Covid-19 rossz időszaka, ami miatt cégünk néhány hétre leállásra kényszerült, és tényleg érezhető az összes megrendelés számában.
Harcoltunk, mint mindenki más, egy jobb holnapban reménykedtünk, és folyamatosan próbáltunk előre lépni, és új és új termékeket és fejlesztéseket hozni Önnek.

új coolmania bemutatóterem helyiségekmédiavezetők cool-mánia bemutatóteremcool-mania termékek kirakatai

A COOL MANIA védjegyének ® bejegyzése hivatalos...

cool-mania védjegybejegyzés

2010 óta itt vagyunk veletek :)

cool-mania csapat fotós média vezetői

És hisszük, hogy még sok év vár ránk veletek...