Minőségi EN ISO 9001:2008 bizonyítvány

A Média Leaders Kft. egy nemzetközileg elismert minőségirányítási rendszer EN ISO 9001:2008 bizonyítvány tulajdonosa

A Média Leaders Kft. legfőbb céljai közé tartozik az ügyfélszolgáltatás legmagasabb minőségi szint elérése. Szervezetünk folyamatos fejlesztésén tevékenykedünk és folyamatosan dolgozunk a céljaink megvalósításán, melyek a termékek és a szolgáltatásaink minősége és megfelelése a nemzetközi minőségi előírásoknak. Erőfeszítéseink eredménye az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások minőségének elismerése nemcsak a Media Leaders Kft. által üzemeltetett online áruházak ügyfelei között, hanem a nemzetközileg elismert minőségi bizonyítványt megszerzése is. Az ügyfeleink és minden érintett fél elégedettsége a hosszú távú siker alapja.

EN ISO 9001:2008 bizonyítvány a minőségirányítási rendszer követelményeit határozza meg, mellyel egy szervezet bizonyítja, hogy hosszútávon képes olyan termékeket nyújtani, melyek megfelelnek a vevő igényeinek és e hatékony rendszer alkalmazása révén az ügyfelek elégedettsége növelésére koncentrál, beleértve e rendszer folyamatos fejlődéshez irányuló folyamatokat is. E nemzetközi szabvány összes követelménye általánosan alkalmazható minden szervezetre, függetlenül annak típusától, méretétől és terméki kínálatától.

E bizonyítvány igazolja, hogy a Media Leaders Kft. minőségbiztosítási rendszere összhangban van az EN ISO 9001: 2008 minőségi rendszer követelményeivel.

iso certficiate