Gépjármű nyomkövető gps lokátor vízálló IP67 mágnes + akkumulátor kapacitás 6000 mAh + hangfelügyelet

Kód: 09-059
54 000 Ft Nettó ár: 45 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Gépjármű nyomkövető gps lokátor vízálló IP67 mágnes + akkumulátor kapacitás 6000 mAh + hangfelügyelet. GPS valós idejű nyomon követése az emberek és a járművek számára.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Gépjármű nyomkövető gps lokátor vízálló IP67 mágnes + akkumulátor kapacitás 6000 mAh + hangfelügyelet. GPS valós idejű nyomon követése az emberek és a járművek számára. Online GPS nyomkövető eszköz autóban (mobil alkalmazásban) , 6000 mAh akkumulátorral, ami a GPS eszköz működését akár 25 napig készenléti üzemmódban biztosítja a helymeghatározási időintervallumtól vagy 100 órától függően (frissítéskor 10 másodpercenként). Fel van szerelve egy szupergyors mágneses feltöltéssel, ahol elegendő körülbelül 3 órás töltés, majd a GPS nyomkövető 5-10 napig használható. A hangfelügyelet lehetősége az eszközre történő hívás után, hogy meghallgassa, mi történik a GPS helymeghatározó körül.
GPS + LBS + WiFi pozicionálás, akár háromszoros pontosságú valós idejű pozicionálás. Miután az online nyomkövetőnek jó GPS jel keresője van, a GPS-t fogja megtalálni. Ha nincs GPS-jel, akkor az LBS-en keresztül fogja megtalálni a helyét. A hármas pozicionálás lehetővé teszi a pontos és gyors helymeghatározást. A rejtett GPS nyomkövető rendkívül erős mágnesrel van felszerelve, és nagyon egyszerű és rugalmas a járművek GPS felügyeletéhez. A lopásgátló szenzorral szemben levő detektor.

gps lbs wifi tracker helye

Erős mágneses testnek köszönhetően a PROFIO ELECTRONICS márkától a 3G GPS-helymeghatározó készüléket csatlakoztathatja a követendő objektum különböző helyeihez . Rendkívül magas IP67-védelem (1 m-es vízbe meríthető és teljesen porálló) lehetővé teszi a készülék funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is . A GPS nyomkövető eszköz a bérelt járművek nyomon követésére és nyomon követésére, az autók bérbeadására, értékes áruk szállítására, nehézgépek bérbeadására és egyedi és speciális áruk felügyeletére alkalmas. A GPS nyomkövető figyelmezteti Önt az eszköz telepítésébe vagy eltávolításába történő jogosulatlan beavatkozásra . Az e-shopunkban kiváló minőségű GPS-helymeghatározókat vásárolhat. Csak szükség van egy SIM-kártyára (adat / telefon), és a GPS-követés azonnal aktív lehet.

GPS nyomkövető, nagy akkumulátor-kapacitással 6000 mAh-ig és IP 67 védelemig

Jármű nyomkövető gps lokátor

Csatlakozhat a GPS nyomkövetőhöz mobiltelefonján, táblagépén vagy számítógépén

A térkép megjeleníti az aktuális helyét idő, sebesség és GPS koordinátákkal.

GPS nyomkövető rendszer - helymeghatározó alkalmazás

Aktív hangfelügyelet (wiretapping)

Lehetőség arra, hogy a kiválasztott SOS-számokról GPS-nyomkövető eszközre hívhasson, hogy hallja a hangokat (csevegés) a készülék körül, ahol található. A hangfelügyelet során a készülék nem bocsát ki hangot, így csendes megfigyelés.

wiretapping és gps locator

Erős mágneses rögzítés

A rejtett GPS nyomkövető képes erős ipari mágneshez csatlakoztatni, ezért a nyomkövető eszközt egyszerű módon lehet felhelyezni bármely fémfelületű járművázra, ajtóra, az ülés alatt, egy konténerre és így tovább.

gps lokátor mágnessel

gps tracker mágnes

Vízálló és porálló IP67 védelem

A GPS-helymeghatározó készülék rendkívül magas szintű védelmet nyújt az IP67-ben (1 m-es vízbe merülhet és teljesen porálló) lehetővé teszi a készülék funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is.

vízálló ip67 tracker lokátor

Beépített újratölthető akkumulátor

Beépített újratölthető és cserélhető 6000 mAh 3,7V-os akkumulátor , amely készenléti üzemmódban akár 25 napig is tart, attól függően, hogy a helymeghatározási időintervallum vagy 100 óra van (a helyszín frissítése 10 másodpercenként)

gps locator akkumulátor hosszú kitartás

Vibrációs riasztás

Riasztás fog bekapcsolódni, ha a GPS helymeghatározó rezgéseket vagy váratlan áthelyezést észlel , az autóba ütközik vagy a festék autó károsodik. A készülék figyelmeztető üzenetet küld.

antitamper riasztó gps lokátor

GPS lokátor - az illetéktelen eltávolítás riasztása

Ha a GPS helymeghatározó jogosulatlan eltávolítást észlel, a riasztásgátló gomb segítségével riasztás érkezik riasztási üzenet formájában, és a GPS nyomkövetési mód automatikusan 20 percre aktiválódik. 20 perc elteltével a készülék készenléti állapotba kapcsol.

anti tamper riasztás gps tracker hu

Ultra gyors mágneses feltöltés

A GPS helymeghatározó szuper gyors és kényelmes mágneses feltöltése . Az akkumulátort körülbelül 3 órán keresztül teljesen feltöltheti , majd a GPS nyomkövető 5-10 napig használható.

A gps tracker rendkívül gyors feltöltése

Hangjelzés

Ha a zajszint meghaladja a 60 decibelt (üvegtörés) , a gps lokátor automatikusan riasztást küld az előre beállított SOS-számra.

hangriasztás gps lokátor

A GPS-eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy SMS-üzenet formájában is közvetlenül nyomon kövesse a mobiltelefonját , ahol a Google térképekre mutató hivatkozás jelenik meg, és azután rákattintva megjelenik a nyomon követett jármű aktuális helye is. Egy másik forma a " Track Solid " (iOS, Android) nevű mobilalkalmazás , amelyen keresztül megtalálhatja a nyomon követett jármű helyét és a szükséges adatokat. A legfrissebb forma a GPS-eszköz nyomon követése a www.tracksolid.com webes felületen keresztül, amelyet a számítógép, a tablet vagy a laptop segítségével könnyedén nyomon követhet.
GPS nyomkövető alkalmazás

GPS-hely GPS + LBS + WiFi pozicionálás - valós idejű pozicionálás
6000 mAh akkumulátor 6000 mAh újratölthető akkumulátor - nagy kapacitású lítium akkumulátor biztosítja a készülék elég hosszú áramát
erős mágnes Erős mágnes - erős mágneses burkolat lehetővé teszi a rugalmas felszerelést járművön vagy másfajta tulajdonságon
hangérzékelő riasztás
Hangérzékelő riasztás - ha a dsound-szint meghaladja a 60 decibel értéket, riasztás indul
riasztó fedél
Fedél eltávolító riasztás   - a riasztás akkor aktiválódik, ha a SIM-kártyát megváltoztatják, vagy ha az eszközt eltávolítják.
ip67 vízálló Az IP67 vízálló - vízálló GPS készülék stabil működést tesz lehetővé még durva kültéri környezetben is


Műszaki adatok:

Kommunikációs frekvencia: GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Érzékenység: II. Osztály RBER2% (-104dBm)
GPRS: 12. osztály, TCP / IP
Recepció érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
Memória: 32 + 32 MB
Fázishiba: RMSPE <5, PPE <20
Max. kimenet: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm ± 3dBm
Max. frekvenciahiba: ± 0,1ppm
GPS chip: Nagyon érzékeny MTK chip
Frekvencia: GPS L1, 1575,42MHz C / A kód
GPS-csatorna: 32
Helymeghatározás: <10 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Érzékenység: -148dBm
LED-kijelző: készülék BE (piros), GPS (kék), GSM (zöld)
Készenléti idő: 25 nap
GPS antenna: GPS kerámia antenna
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃
Akkumulátor: 6000 mAh / 3,7V lítium-polimer akkumulátor
Méretek: 58 mm (szélesség) x 85 mm (magasság) x 29 mm (vastagság)
Súly: 161g (mágneses fedél nélkül) 230g mágneses fedéllel

Csomag tartalma:

1x GPS nyomkövető Profio GPS L-1
1x USB adapter
1x USB-kábel
1x Csavarok halmaza
1x Mágneses hátlap
1x Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%