GPS nyomkövető eszköz autó - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet

Kód: 09-062
59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

GPS nyomkövető eszköz autóhoz - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet készenléti állapotban akár 2 évig tart.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

GPS nyomkövető eszköz autóhoz - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet készenléti állapotban akár 2 évig tart. GPS valós idejű nyomkövető az emberek és járművek számára. Online jármű GPS-nyomkövető (mobil alkalmazás) , akár 10000 mAh akkumulátorral, akkumulátor állapotjelzővel, amely biztosítja a GPS-eszköz működését nyomonkövetési módban 30 napig (kb. 2 óra online nyomon követés naponta) és legfeljebb 2 évig az interneten követési intervallum. Az ACTIVE WIRETAPPING lehetősége az eszközre való hívás után, hogy meghallgassa, mi történik a GPS helymeghatározó körül

A GPS-modul rendkívül erős mágnesekkel van felszerelve (valamint a 3M öntapadós párnával) és nagyon egyszerű és rugalmas a járművek GPS-monitorozásához. A lopásgátló szenzorral szemben levő detektor.

Az erős mágneses testnek köszönhetően a 3G GPS rejtett helymeghatározó rendszert a PROFIO ELECTRONICS márkától a nyomon követendő objektum különböző helyeihez csatolhatja . Az IPX5 vízálló kültéri védelem (fröccsenés és porvédelem) lehetővé teszi az eszköz funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is . A GPS nyomkövető eszköz a bérelt járművek nyomon követésére és nyomon követésére, az autók bérbeadására, értékes áruk szállítására, nehézgépek bérbeadására és egyedi és speciális áruk felügyeletére alkalmas. A GPS nyomkövető figyelmezteti Önt az eszköz telepítésébe vagy eltávolításába történő jogosulatlan beavatkozásra . Az e-shopunkban kiváló minőségű GPS-helymeghatározókat vásárolhat. Csak szükség van egy SIM-kártyára (adat / telefon), és a GPS-követés azonnal aktív lehet.

autó GPS nyomkövető


A GPS-eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy SMS-üzenet formájában is közvetlenül nyomon kövesse a mobiltelefonját , ahol a Google térképekre mutató hivatkozás jelenik meg, és azután rákattintva megjelenik a nyomon követett jármű aktuális helye is. Egy másik forma a " Track Solid " (iOS, Android) nevű mobilalkalmazás , amelyen keresztül megtalálhatja a nyomon követett jármű helyét és a szükséges adatokat. A legújabb forma a GPS-eszköz nyomon követése a www.tracksolid.com webes felületen keresztül.

GPS-pozíció lokalizálása valós idejű alkalmazásban

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi, hogy e-mail értesítést küldjön, amikor a jármű elhagyja a kijelölt területet (abban az esetben, ha a járművezető véletlenül elhagyja a tervezett útvonalat)

geo kerítés gps követés

Ez a 3G GPS nyomkövető használható és elhelyezhető egy motorkerékpár, törzs, busz, táska, autó, konténer stb.

3G gps online tracker használata

3G nagysebességű adatátvitel

A GPS lokátor támogatja a 2G GSM és 3G WCDMA adatátvitelt. A nagysebességű 3G adatátvitel akár 7,2 M / s-ig is elérheti, közel 43-szor gyorsabb, mint a 2G-hálózat.

nagy sebességű adatátvitel 3g WCDMA tracker

Kettős pozicionálás GPS és LBS

Ez a tracker támogatja a GPS és az LBS lokalizációját. A GPS a külső helyzet meghatározása 10 méteres pontossággal. Az LBS helymeghatározás (olyan helyeken, ahol nincs gps jel) 500 méternél kisebb pontossággal.

GPS és LBS pozicionáló tracker

Erős mágneses rögzítés

A GPS-helymeghatározó beépített, erős ipari mágnesrel rendelkezik, így a nyomkövetőeszközt egyszerű módon fel lehet szerelni bármilyen fémfelületű járművázra, ajtóra, az ülés alatt, tartályra és így tovább. Ez a nyomkövető azonban egy 3M-es öntapadó tartót is tartalmaz, amely nem fém alkatrészekre szerelhető.

erős mágnes a gps tracker szereléshez

Hosszú készenléti üzemmód - 60 nap

Beépített újratölthető és eltávolítható 10000 mAh 3,7V Li-polimer akkumulátorral rendelkezik , amely rendkívül hosszú készenléti módot és intelligens energiatakarékos funkciót biztosít. Nyomonkövetési módban 30 napig (kb. 2 óra online napi megfigyelés) és legfeljebb 2 évig az online követési intervallumtól függően.

szuper 10000 mAh Li-polimer akkumulátor gps tracker

Hangfelügyelet

Lehetőség van arra, hogy az előre beállított SOS-számot SMS-parancs küldésére küldje el a nyomkövetőnek a hangfelügyelethez - ébresztéshez. A GPS nyomkövető másodperceken belül visszahívja. Vegye fel a hívást, és figyelje a hangot vagy a beszélgetést a tracker körül.

hangfelügyeleti nyomkövető

GPS lokátor - az illetéktelen eltávolítás riasztása

Ha a GPS helymeghatározó jogosulatlan eltávolítást észlel, a riasztásgátló gomb segítségével riasztás érkezik riasztási üzenet formájában, és a GPS nyomkövetési mód automatikusan 20 percre aktiválódik. 20 perc elteltével a készülék készenléti állapotba kapcsol.

riasztás figyelmeztető figyelmeztetés a nyomkövető leszereléséről

Vízálló és porálló IPX5 védelem

A GPS-helymeghatározó készülék olyan nyomkövető eszköz, amely védelmet nyújt a por és a víz fröccsenése ellen, hogy az objektumot szigorú időjárási körülmények között ellenőrizze.

IPX5 védelmi szint vízálló és porálló nyomkövető

Borító eltávolítása

A fedélfelismerő gomb figyelmeztetésként jelenik meg, és akkor kerül elküldésre, amikor az eszközfedél eltávolításra kerül. Készenléti állapotban egy figyelmeztető üzenet kerül rögzítésre, és a nyomkövetési üzemmód 20 percre aktiválódik, ha az eszköz fedelét eltávolítják.

a nyomkövető fedelének eltávolítása

Vibrációs riasztás

Például, ha van egy rendellenesség az autójában, például ha valaki eléri a kocsit, megszakítja az üvegt, vagy megkarcolja az autó festékét, a gps lokátor telefon riasztást küld, hogy időben megtalálja a jogsértőt.

rezgésjelző gps tracker

GPS vak zóna riasztás

Amikor egy online tracker belép a GPS vak zónába, a "pozicionálás" "nem pozicionálás" -ra változik több mint 60 másodpercre, és egy "Figyelem! GPS-jel gyenge, nem tudja keresni a régiót" telefonjára vagy más szoftverplatformra .

GPS vak zóna riasztáskövető

Kiegészítés a vak zóna GPS adatokhoz

Ha a lokátor belép a vak GPS-zónába, 1000 műholdas helyadatot tárolhat. Amikor a GPS-jel ismét BE van kapcsolva, a GPS-vak zónában lévő összes pozicionálási adat kiegészül.

GPS vak zóna nyomkövető eszköz

GPS-hely WCDMA / GSM - 3G hálózat kiváló lefedettség és lokalizáció érdekében
akkumulátor-kapacitás 10000 mAh akkumulátor - nagy kapacitású lítium akkumulátor elegendő hosszú tápellátást biztosít a GPS-készülékhez
hangfelügyelet Hangfelügyelet - a hangfelügyelet szöveges üzenettel történő aktiválásának lehetősége
ultra erős mágnes Erős mágnes - erős mágneses burkolat lehetővé teszi a rugalmas felszerelést járművön vagy másfajta tulajdonságon
behatolásjelző Behatolásjelző - amint észleli az eszköz jogosulatlan hozzáférését, azonnal értesítést kap
fedél eltávolító riasztás
Fedél eltávolító riasztás   - a riasztás akkor aktiválódik, ha a SIM-kártyát megváltoztatják, vagy ha az eszközt eltávolítják, vagy be van kapcsolva
ipx5 vízállóság Az IPX5 vízálló - vízálló GPS készülék stabil működést tesz lehetővé még durva kültéri környezetben is
intelligens tápegység
Intelligens tápellátás menedzsment - a jobb energiatakarékosság érdekében a 3G kommunikációs modul kikapcsolható

Műszaki adatok:

Kommunikációs rendszer: WCDMA / GSM
Kommunikációs frekvencia: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200 / 2100MHz (B1 / B2 / B5 / B8)
Érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
GPRS: 1,2-es osztály, TCP / IP
Recepció érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
Memória: 32 + 32 MB
Fázishiba: RMSPE <5, PPE <20
Max. kimenet: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm, WCDMA: 24dBm
Max. frekvenciahiba: ± 0,1ppm
GPS chip: nagyon érzékeny GPS chip
Frekvencia: GPS L1, 1575,42MHz
GPS-csatorna: 66
Helymeghatározás: <10 méter
Követési érzékenység: -162dBm
Érzékenység: -149dBm
Gomb: BE / KI
LED-kijelző: 1 piros a GPS-hez, 4 kék az akkumulátorhoz
Készenléti állapot: 2 év (GSM ki), 50 nap (GPRS csatlakozás, GPS ki), 120 óra (GPS be)
GPS antenna: GPS kerámia antenna
Üzemi hőmérséklet: -20 ° ~ 70 ℃
USB-port: mikro 5-pólusú
Akkumulátor: 10000mAh / 3,7V lítium-polimer akkumulátor
Méretek: 108 mm (szélesség) x 61 mm (magasság) x 30 mm (vastagság)
Súly: 286g

Csomag tartalma:

1x GPS helymeghatározó Profio GPS L-6
1x USB adapter
1x USB-kábel
1x Hátsó borítás öntömítő lappal
1x Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (7)

98%
96%
GPS tracker with 10000 mAH battery!!!

GPS nyomkövető eszköz autó - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet

Kis test extra nagy használati idő
rengeteg nagyszerű funkció
könnyű telepítés
semmi - lehet, hogy fizetős engedélyre van szükséged, de csak 10 €/év

Ez a dolog egy vadállat. Viszonylag kicsi és nagy használati idővel. Nagyon jó alkalmazás sok funkcióval. Mágnese ragasztóként tapad az acélhoz.

100%
Branko Aleksandar

Svédország

Néhány hónapos modul használat után visszatértem. Bízzon bennem, hogy a legjobb munka, amit használtam. Ma este nagyon erős idő volt, fáktól mindent fújt a szél és az autóriasztó erős szelet észlelt és sms-t küldtem (bcs. nagyon erős érzékenységet tettem) Az akkumulátorral kapcsolatban egy kis napelemes vezérlőt is elhelyeztem, és a fő autó akkumulátoráról közvetlen tápellátást a modul töltőegységére cigarettadugón keresztül, amely a 12 V-os autófeszültséget 5,5 V-ra változtatja, ami a modulhoz szükséges. Minden tökéletesen működik. Néhány nap az elején, hogy megértse, hogyan kell használni a parancsokat, és íme, mindenkinek ajánlom ezt a nyomkövető modult, különösen ha hajója, vitorlása vagy jachtja van. Csatlakozz és felejtsd el. Az évi 10 eurós előfizetés semmi vs. sokan mások, akik havi 35 eurót kérnek.
Néhány hónap után semmi sem lehet negatív. Erősen ajánlott vásárlás.

A legjobb nyomkövető modul
Nincs havi díj, csak évente 10 euró
Az SMS-költség a napi használattól függ, és havi 30-45 között mozog.
Rendszeresen töltse fel SIM-kártyáját, és élvezze autója, motoros hajójachtépítő gépe vagy akár poggyásza biztonságát

100%
Branko Aleksandar

Svédország

Az elmúlt 15 év nyomkövető eszközökkel...2006-ban először Szlovéniából CVS Mobile WAP az első, de állandó problémák. Aztán néhány év múlva megveszem a Tramigo-t és annak borzasztóját, mivel folyamatosan elveszítik a Google térkép kifogásait, hogy fizetniük kell, stb... mint a múlt hónapban megvettem a Tracksolidot. Először SIM kártya előkészítése másik telefonba GPRS-hez és SMS-hez, ami működik, tesztelem, majd 15 perc alatt betettem a modulba, hogy elolvassam a kézikönyvet és a telefon SOS számának rögzítését, majd minden működni kezd. Természetesen olyan jó szoftver a weben és az APP-ban, hogy időre van szüksége, de tökéletesen működik. Érdekelne, hogy csatlakoztatom-e az autó külső 12 V-os feszültségét USB-kábelre, hogyan fog működni a belső akkumulátorban és a külső tápellátásban is... A tracksolidpro.com webhely megvásárlását és használatát javasoljuk, nem a tracksolid.com webhelyet
Mivel 1 hete használom, nem találtam semmi negatívat, csak időre volt szükségem a megfelelő mód használatához és a parancsok küldéséhez, de az APP-ban ez sokkal egyszerűbb, valamint a weboldalon.
100%
Václav Z.

GPS nyomkövető eszköz autó - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet

A GPS lokátor valóban nagyon megbízhatóan működik. Az akkumulátor élettartama nagyszerű, és a nyomkövető alkalmazás egyértelmű. Más helymeghatározókhoz képest a telepítés egyáltalán nem igényes, csak mágnes segítségével rögzítse. Több járművükön használják, konkrétan 11 járművön, és minden teljesen egyértelmű - pontosan azt a célt szolgálja, amit kerestem. Az eladó telefonos támogatása valóban szinten van.
Helymeghatározás pontossága
Méretek és súly
Kereskedelmi kommunikáció
Magasabb ár
98%
Radoslav

GPS nyomkövető eszköz autó - vízálló mágnes + extra nagy akkumulátor 10000 mAh + hangfelügyelet

Gyors áruszállítás
Hogyan regisztrálhatok az alkalmazásra, ha nincs kódom
90%
Jan

Top

Rendkívül hosszú akkumulátor élettartam + állapotjelző
az alkalmazás valóban nagyon áttekinthető, van információm a jármű minden mozgásáról
Több céges járműre tervezem felszerelni
100%
Erik

Szuper nyomkövető, de főleg szakértők

Személyesen mentem megvenni ezt a gps lokátort és elmondhatom, hogy még soha nem láttam ilyen dolgozót aki mindent megmutatott és elmagyarázott. A szakember elmagyarázta az egyes modellek közötti különbségeket, és megmutatta, hogyan működik. Ehhez kaptam egy részletes kézikönyvet, szóval le a kalappal előtted.
Nem hibázhatok semmit