GPS lokátor - ULTRA THIN 8mm GPS eszköz + akkumulátor 2500mAh - csomagok + emberek követése.

Kód: 09-082
47 600 Ft Nettó ár: 39 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

GPS lokátor - ULTRA THIN 8mm GPS eszköz + akkumulátor 2500mAh - csomagok + emberek követése. Ultra vékony, mindössze 8 mm vastag, 110 mm magas és 61 mm széles.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

GPS lokátor - ULTRA THIN 8mm GPS eszköz + akkumulátor 2500mAh - csomagok + emberek követése. Ultra vékony, mindössze 8 mm vastag, 110 mm magas és 61 mm széles. A szállítmányok mozgásának figyelemmel kísérése + értesítés a kicsomagolásról. A GPS + LBS lokátoron keresztüli nyomon követési támogatás kompakt méretének köszönhetően biztosítja bármi nyomon követését és nyomon követését . Ideális hely az áruk és csomagok számára, a fényérzékelőnek köszönhetően figyelmeztetni tudja az illetéktelen kicsomagolást. Ezt az ultravékony és kompakt megfigyelő eszközt kifejezetten áruk, szállítások, csomagok, értéktárgyak, poggyász stb. Nyomon követésére tervezték. Használható azonban emberek, autók vagy bármely más tárgy nyomon követésére is. Miután behelyezte a SIM-kártyát a készülékbe, valós időben nyomon követheti az árut a térképen .

A beépített fényérzékelő képes észlelni az áruk illegális kicsomagolását, majd riasztásokat és értesítéseket küldhet. Ezeket az értesítéseket SMS-ben küldjük el telefonjára, a GPS-lokátor aktuális helyére mutató linkkel. Így megismerheti a szállítmány illegális megnyitását, valamint annak a helyét, ahol történt. Rendkívül vékony méretének és akár 2500mAh kapacitású beépített akkumulátorának köszönhetően minden csomagban elhelyezheti a helymeghatározót, ami lehetővé teszi az áruk 24/7 valós idejű követését. Az akkumulátort mikro-USB-kábellel töltik fel. Amikor az akkumulátor 3,65 V alá csökken, a lokátor értesítő SMS-t küld Önnek az alacsony akkumulátorszintről. Ez a GPS-lokátor ideális megoldás a vagyonának védelmére.

GPS lokátor az áruk nyomon követéséreGPS nyomkövetés

A GPS nyomkövető készülék a bérelt járművek nyomon követésére és nyomon követésére, autók lízingelésére, értékes áruk szállítására, nehézgépek bérlésére és adott áruk nyomon követésére szolgál. E-boltunkban megvásárolhatja a legjobb minőségű GPS-lokátorokat. Csak egy SIM-kártyára van szükség (adat / telefon), és a GPS-monitorozás azonnal aktív lehet.

A GPS eszköz nyomon követést biztosít a felhasználó számára a " Track Solid " (iOS, Android) nevű mobilalkalmazás formájában , amellyel valós időben megtudhatja a megfigyelt jármű vagy objektum helyét és különféle szükséges adatokat. Egy másik forma a GPS készülék helyének nyomon követése a " www.tracksolid.com " webes felületen keresztül, amelyet PC-n, táblagépen vagy laptopon keresztül használhat a kényelmes monitorozáshoz.

GPS nyomkövető pálya

Csatlakozhat a GPS nyomkövetőhöz egy mobiltelefonon, táblagépen vagy PC- n lévő alkalmazáson keresztül

A térkép megmutatja az Ön aktuális helyzetét, az időt, a sebességet és a GPS koordinátákat.

trackolid GPS nyomkövető alkalmazás

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi e-mail értesítések küldését, amikor a jármű elhagyja a megjelölt területet
(abban az esetben, ha a járművezető véletlenül elhagyná a tervezett útvonalat, vagy ha áru / csomagja a megengedett határon kívülre kerülne)

geofence GPS lokátor

A GPS-lokátor segítségével nyomon követhet egy motorkerékpárt, teherautót és autót, poggyászt, értéktárgyakat, csomagokat és árukat, konténereket stb.

ultravékony GPS-lokátor - mozgáskövetés

Rendkívül vékony méretének és beépített akkumulátorának köszönhetően 24/7 valós idejű megfigyelést tesz lehetővé az objektumokról

gps az áruk helye

Jellemzők:

plusz GPS + LBS helymeghatározás
plusz Rendkívül vékony és miniatűr kialakítás
plusz Beépített akkumulátor 2500mAh kapacitással
plusz Fényérzékelő az áruk / szállítmányok / értéktárgyak illetéktelen megnyitásának felderítésére

Specifikációk:

Antenna: beltéri GPS 4 sávos kerámia antenna
LED jelzés: üzemmód, akkumulátor
Akkumulátor: beépített, újratölthető, 2500 mAh Li-Polymer
Frekvencia: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Üzemi feszültség / áram: 3,7V DC / 50mA
Tápellátás: 5V / 1A
Töltési idő: 6 óra
Méretek: 110x61x8 mm
Súly: 76 g
Üzemi hőmérséklet: -20 - + 70 ° C
Broadcast protokoll: TCP, SMS
Pontosság: 10 m-ig

Csomag tartalma:

1x GPS-lokátor Profio GPS L-8
1x Micro USB kábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés