GPS nyomkövető készülék - Miniatűr gps lokátor aktív hallgatással - Qbit

Kód: 09-048
35 640 Ft Nettó ár: 29 700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

GPS nyomkövető készülék - Miniatűr gps lokátor aktív hallgatással - Qbit. Ideális gyermekek, idősek vagy vagyon helyének követésére.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

GPS nyomkövető készülék - Miniatűr gps lokátor aktív hallgatással - Qbit. Ideális gyermekek, idősek vagy vagyon helyének követésére. Egyedülálló eszköz, amely teljesen új tudatosságot és kényelmet biztosít Önnek . Kompakt, könnyű kivitel a kiváló mobilitás és megbízhatóság érdekében. A nyomkövető eszköz GPS-vel van felszerelve, és valós időben megtekintheti a számítógépet, táblagépet vagy okostelefont. Ugyanakkor képes ellenállni a szélsőséges környezetnek és vízzáró (megfelel az IPX5-nek). Az akkumulátor élettartama legfeljebb 3 napig tart. A készülék kis méretének köszönhetően könnyedén elrejthető a megfigyelt személy vagy a tulajdon. A nyomkövetés egyszerűen működik , csak küldjön egy szöveges üzenetet, és kap egy választ egy linkkel a Google térképekhez, ahol a követett objektum található.

GPS nyomkövető eszközgps localizator qbit

A GPS nyomkövetési formái

A Qbit GPS lokátor közvetlenül a mobiltelefonra küld SMS-t , ahonnan a Google térképre mutató link lesz, és a linkre kattintva megjelenik a követett jármű aktuális helye. Egy másik űrlap iOS és Android által támogatott mobilalkalmazáson keresztül segít megtalálni a követett jármű helyét és a szükséges adatokat. A legfrissebb formanyomtatvány a GPS nyomkövetése egy internetes böngésző segítségével.

GPS eszköz Qbit keresőQbit tracker okostelefonnal


Rezgés és hangjelzés

A Qbit GPS eszköz rezgésfelvétel vagy 70 dB-nél nagyobb hangos hang esetén SMS üzenetet küld az alapértelmezett SOS telefonszámokra. Hasznos funkciója az időseknek olyan helyzetekben, amikor beteg vagy elájult, és családtagjaik tájékoztatást kapnak a potenciális veszélyről.

Qbit vibrációs riasztás

Hangkövetés

Hasznos funkció a Qbit eszköz távolról történő figyelése mobiltelefonon keresztül, vagy kétirányú telefonkommunikáció is lehetséges. Azonban csak előre beállított mobilszámokat lehet használni, így nem áll fenn ismeretlen személyek általi lehallgatás veszélye.

Qbit hang hallgatás

Műszaki adatok:

Modell: GPS eszköz - Qbit
GPS: GSM és WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21 Mbps) EDGE GPRS
GPRS: 12. osztály
Lokalizálási pontosság: kevesebb, mint 10M
Vízálló: IPX5
Méretek: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Súly: 31g

Csomag tartalma:

1x GPS nyomkövető eszköz - Qbit
1x USB töltőkábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés