OBD GPS locator 10 méteres pontosságú hangfelügyelettel

Kód: 09-052
35 600 Ft Nettó ár: 29 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A 10 méternél rövidebb pontosságú hangfelügyeleti OBD GPS-helymeghatározó nagyszerű nyomkövető és biztonsági eszköz a klasszikus és haszongépjárművekben.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A 10 méternél rövidebb pontosságú hangfelügyeleti OBD GPS-helymeghatározó nagyszerű nyomkövető és biztonsági eszköz a klasszikus és haszongépjárművekben. Szerezd meg az összes szükséges valós idejű nyomon követési információt, és áttekintést kap a jármű útvonaláról és állapotáról. Az OBD készülék 2004 óta kompatibilis a legtöbb piacon forgalomban lévő eszközzel . Ezzel a készülékkel nem lesz problémája a nagy pontosságú helymeghatározásnak, miközben kihasználja a hallgatási funkciót , hogy tájékoztatást kapjon arról, hogy mi történik a jármű.

Elsősorban vállalati autókhoz vagy autókölcsönzéshez használható. A készülékhez szabadon elérhető "TrackSolid" alkalmazás (iOS, Android) tartozik a mobiltelefonhoz, amellyel nyomon követheti azt a helyet, ahol a lokátor található, és áttekintést kap a figyelmeztető jelzésekről.

OBD GPS lokátor

A lekapcsolás riasztása

Az OBD eszköz szabványos interfésszel rendelkezik, így a járműbe való beépítése nagyon egyszerű. Abban az esetben, ha egy illetéktelen személy leválasztja az ODB eszközt, azonnal értesítjük az SMS-ről a mobiltelefonjára.

OBD gps lokátor

Minimális energiafogyasztás

Az eszköz egy nagy teljesítményű MTK2503D chiprel van felszerelve, amely rendkívül alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé, így nincs negatív hatása a jármű akkumulátorára.

obd locator minimu energiafogyasztás

Nincs szükség telepítésre

A telepítés nagyon egyszerű, csak dugja be az OBD lokátort a jármű-interfészbe, és az eszköz aktív. A legtöbb járműben az interfész a kormánykerék alatt található (lásd a képet - A terület).

OBD eszköz

Miniatűr és kompakt kialakítás

Ez egy nagyon kicsi és könnyű eszköz, amely egy kézben tartható. Ezért könnyedén elrejthető közvetlenül a járművön, hogy másoktól távol tartsa.

OBD kompakt locátor

Hangfigyelés

Miután elküldte a "Monitor" parancsot az eszközre SMS-ben, a készülék válaszolni fog "OK" -ra, majd tárcsázza az alapértelmezett SOS mobilszámot. Hívás fogadását követően a SOS számon lévő személy hallhatja, mi történik az autós töltő vagy a jármű belsejében. A készülék hallgatása közben a készülék nem ad hangot vagy fényjelzést, ezért teljes figyelmen kívül hagyott hallgatás.

gps lokátor hallgatással

Túl nagy sebességű riasztás

Ha a jármű a határértéknél nagyobb sebességgel halad, a készülék elküldi az SMS-t az alapértelmezett mobilszámra.

gps locator autós sebesség érzékeléssel

Alacsony akkumulátor riasztás

Ha az akkumulátor 10% -ra esik, a készülék figyelmeztető üzenetet küld "Figyelmeztetés: az akkumulátor lemerült, töltse fel időben!" az alapértelmezett SOS mobilszámra. Az autós töltő beépített 130 mAh lítium akkumulátort tartalmaz, és ezért a gyújtásról való eltávolítás után is működik.

gps locator akkumulátor állapotjelzéssel

Jármű flottakezelés

Ha cégedben van egy járműpark, akkor egyszerre egy fiókban is nyomon követheted őket. A Tracksolid segítségével egyszerre akár 10.000 járművet is követhet.

gps locator flottakezelés

Dupla nyomkövetés GPS + LBS

Az OBD eszköz támogatja a GPS és LBS lokalizációt. A GPS meghatározza a szabadtéri helymeghatározást legfeljebb 10 méteres eltéréssel, és a műholdakból származó adatok megszerzésétől függ. Az LBS 50-150 méteres pontossággal határozza meg a beltéri lokalizációt (épületekben, helyiségekben, cégeknél), és a nyomon követés a GSM hálózaton keresztül történik, így ez a szolgáltatás mindenhol működhet a mobil jeltartományban ( például a pincében).

gps és lbs locator

Jellemzők:

plusz OBD eszköz GPS-vel
plusz Kompakt és miniatűr kivitel
plusz A jármű belsejének hallgatása telefonhívás útján
plusz Integrált akkumulátor, amely biztosítja a funkciót, még akkor is, ha eltávolítják az öngyújtóból
plusz 10 méternél rövidebb pontosságú pozícionálás

Műszaki adatok:

Antenna: GPS / GSM / Bluetooth
Akkumulátor: 50 mAh lítium
Hálózati kapcsolat: GSM / GPRS
Frekvencia: GSM 900/1800 MHz
Üzemi feszültség: 12 V DC
Üzemi hőmérséklet: -20 ~ 70 ° C a járműben
Páratartalom: 5% - 95%
Méretek: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Súly: 30 g

Tartalmi csomag:

1x OBD GPS lokátor
1x Felhasználói kézikönyv

lenyűgöző értesítés

Miért vásárolhat kém technológiát e-boltunkon keresztül?

Néhány héten belül teszteljük az új termékeket, és a végső ellenőrzés után az értékesítés tartalmazza
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak az általunk vizsgált termékeket kínáljuk - minőségi és megbízható kém termékek
Nem a legolcsóbbak, de ügyfeleink elégedettek
Többéves tapasztalat a kémtermékek (kémfilmek, kémfelszerelések) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal
Szakszerű tanácsadás a termékek telepítésével és beállításával (telefonon vagy e-mailen keresztül)
24 hónapos garanciát vállalunk minden termékre és a kézbesítéstől számított 14 napon belül
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítéssel, minőségi ügyfélszolgálatot kínálunk
Igény esetén, igyekszünk, hogy lerövidíti az időt a feldolgozás minimális (általában 7-14 nap). Ha az áruk nem működnek, a megoldás egy új darab cseréjét biztosítja

MEGJEGYZÉS: Ha az Ön által kínált termékek (jelentősen alacsonyabb költségekkel) megegyeznek, de alacsony minőségű komponenseket használnak, mint például erősítők, akkumulátorok stb., Amelyek alacsony költségű (olcsóbb) verziót eredményeznek a termékben, így jelentős hatással vannak a teljes minőségre és az üzemidőre. Ennek alapján azt ajánljuk ügyfeleinek, hogy fontolják meg a beruházások jövedelmezőségét és a vásárlást ennek megfelelően.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (4)

100%