LED intelligens hátizsák programozható animáció vagy szöveg 24x24 cm -es LED kijelzővel (vezérlés okostelefonon keresztül)

Kód: 88-256
67 600 Ft 47 600 Ft Nettó ár: 39 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

LED intelligens hátizsák programozható animáció vagy szöveg 24x24 cm -es LED kijelzővel (vezérlés Anroid/iOS mobiltelefonon keresztül).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A LED intelligens hátizsák programozható névmás vagy szöveg 24x24 cm -es LED kijelzővel (vezérlés Anroid/iOS mobiltelefonon keresztül) eredeti tartozék mindenkinek, aki rajong a technológia és a menő kütyük iránt . Unod már a hétköznapiságot és a sztereotípiákat? Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, és szeretsz másokat is vonzani? Ezzel a SMART LED hátizsákkal biztosan kiemelkedik a tömegből. A hátizsák fekete színű, és sok helyet tartalmaz, ahol mindent tárolhat, amire szüksége van.

A női/férfi hátizsák alkalmas utazásra, sérülésre, munkára vagy kirándulásra. A hátizsák hátoldalán található egy nagyméretű LED -kijelző (kb. 24x24 cm) , amelyen különféle animációkat vagy szövegeket játszhat le okostelefonjával . A hátizsák belsejében lévő nagy hely (43H-30W-12D cm) mellett a hátizsákban több hely is van egy laptop számára (kb. 36x28 cm).

Az intelligens LED világító hátizsák sok tárolóhellyel rendelkezik (laptophoz vagy táblagéphez is alkalmas)

LED hátizsák programozható kijelzővel

Maga a LED -kijelző egy speciális védőtokban van elhelyezve, amely ellenáll a fröccsenő víznek (a hátizsák azonban nem vízálló!). Egyszerűen párosítsa a hátizsákot az okostelefonon keresztül Bluetooth -on keresztül, majd egyszerűen vezérelheti a hátizsák kijelzőjét a telefonon keresztül. A különféle előre beállított szövegek, képek vagy animációk mellett saját animációkat vagy szövegeket is létrehozhat az alkalmazásban (elérhető Android és iOS rendszerekhez . A kijelzőnek köszönhetően különféle kereskedelmi célokra alkalmas . Megnyithatja az előlapot hátizsák akár 180 fokos szögben - ami garantálja a könnyű hozzáférést a tárolt elemekhez.

Könnyedén vezérelheti a világító hátizsákot okostelefonon keresztül - az alkalmazásban különféle képeket vagy animációkat is módosíthat.

intelligens hátizsák LED kijelzővel és GIF -el

Specifikációk:

Csatlakoztathatóság - Bluetooth (APP iOS és Android rendszeren)
Kijelző mérete - kb. 24x24 cm
A hátizsák mérete - kb. 30x18x43 cm
Súly - 1,45 kg
Tápegység - USB kábel

Csomag tartalma:

1x hátizsák
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés