Teljesítménybank 3x kimeneti Micro USB / USB C / Villámcsatlakozóval - 10000 mAh

Kód: 65-005
17 100 Ft 12 160 Ft Nettó ár: 10 135 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Tápegység 3x kimeneti Micro USB / USB C / Villámcsatlakozóval - 10000 mAh egy külső töltő, három bemenettel a töltéshez.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Tápegység 3x kimeneti Micro USB / USB C / Villámcsatlakozóval - 10000 mAh egy külső töltő, három bemenettel a töltéshez. Az akkumulátor állapotjelzőjével együtt 100% -os töltöttséget is tartalmaz. A hordozható akkumulátor biztosítja, hogy okostelefonjára vagy más kompatibilis eszközére váratlanul ne merüljön ki az energia. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor elfelejtünk feltölteni egy mobiltelefonot vagy más szükséges eszközt, és az akkumulátor a legkevésbé megfelelő pillanatban elfogy. A Powerbank nagyon jó tartalék energiaforrás, amely mindig veled lehet. Kapacitása akár 10000 mAh, tehát elég erős ahhoz, hogy a legtöbb eszközt, például okostelefonokat, Smartwatch készülékeket vagy fényképezőgépeket teljesen feltöltse. Mindezt nagyon kompakt méretben, tartós és elegáns kivitelben.

hordozható energiabank 10000 mah

A külső töltő fő előnyei között szerepel a töltés kompatibilitása. Jelenleg három típusú töltőkábel van a legelterjedtebb - Micro USB, USB C és Lightning csatlakozó. Ha csak egyikük birtoklása van, gyakran bosszantó az aljzat kábelének cseréje egy másik eszköz újratöltésére, például egy powerbank. A Powerbank azonban mind a három töltési bemenettel rendelkezik, így könnyen elkerülheti ezt a problémát. Az LCD-kijelző, amely a külső töltő töltési állapotát jelzi, az előlapján található. Egy kimeneti töltéssel rendelkezik USB (2A) keresztül és három töltési bemenettel: Micro USB / C típus: 5 V 2A / villám: 5 V 1A. A biztonságot a túlfeszültség, a túlterhelés és a rövidzárlat ellen védik.

Műszaki adatok:
Bemenet: Micro USB / C típusú: 5 V 2A / Villám: 5 V 1A
Kimenet: USB 5V 2,1A
Kapacitás: 10000 mAh
Méretek: 90 * 63 * 22 mm
Túlfeszültség, túlterhelés és rövidzárlat védelem
Csomag tartalma:

1x külső töltő
1x töltőkábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés