Mobiltelefonon keresztül programozható LED kijelzősapka - alkalmazás okostelefonon (iOS / Android)

Kód: 88-255
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED kijelző sapka színes kijelzővel programozható mobiltelefonon keresztül - alkalmazás okostelefonon (iOS / Android) - szöveg vagy képek megjelenítése.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED kijelző sapka színes kijelzővel programozható mobiltelefonon keresztül - alkalmazás okostelefonon (iOS / Android) - szöveg vagy képek megjelenítése (beépített akkumulátor), saját szövegek vagy képek létrehozásának lehetőségével. Ez egy nagyszerű hi-tech ruházati kiegészítő. Mondjon búcsút a mindennapi klasszikus sapkáknak, a LED -es intelligens sapkának köszönhetően soha többé nem fog unatkozni a sapka motívuma vagy logója. A LED sapka bevarrt kijelzővel rendelkezik, amelyen okostelefonnal különféle képeket vagy szövegeket jeleníthet meg.

Ezenkívül a sapka támogatja a GIF - rövid animációk lejátszását is. A beépített, 700 mAh kapacitású akkumulátor táplálja (USB -kábelen keresztül tölthető) - az akkumulátor valóban ügyesen el van rejtve a kupak peremében, és vizuálisan nem zavarja a viselést. A diszkóban, klubban, buliban vagy fesztiválon a legjobban kiemelkedő LED -es applikátor sapka a megfelelő befektetés az Ön számára, ha figyelmet szeretne kapni és különösen menő akar lenni. Az egyetlen korlátozás a saját képzeleted lesz. Lépjen ki a sorból, és hozzon létre egy eredeti sapkát, amelyet mindenki irigyelni fog.

A világító LED sapka különféle képeket, animációkat vagy szövegeket képes lejátszani - mindent a mobiltelefonon lévő APP -n keresztül irányíthat.

sapka LED kijelzővel programozható okostelefon mobiltelefon

A megjelenített témákat a mobilalkalmazáson keresztül módosíthatja (Android és iOS esetén elérhető). 16 eredeti animáció és 8 megjelenítési mód áll rendelkezésre. Ezenkívül a sapka támogatja a saját animációk, képek vagy szövegek létrehozásának funkcióját is. A kijelzővel ellátott kupak kábel nélkül készült, és első pillantásra klasszikus kupaknak tűnik-ami előny a hasonló termékekkel szemben, amelyek azonban nem kínálnak ilyen magas színvonalú kivitelezést.

Műszaki adatok:

Képpontok száma - 12x36
A sapka méretei - 26x17x13 xm
Tápegység - beépített 700 mAh akkumulátor
Töltés - mikro USB kábel
Kitartás töltésenként - kb. 5 óra
Feszültség - 5V
Kijelző színe - RGB
Súly - kb. 123 g

Csomag tartalma:

1x kupak
1x tápkábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés