Mobiltelefonon keresztül programozható LED kijelzősapka - alkalmazás okostelefonon (iOS / Android)

Kód: 88-255
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED kijelző sapka színes kijelzővel programozható mobiltelefonon keresztül - alkalmazás okostelefonon (iOS / Android) - szöveg vagy képek megjelenítése.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

LED kijelző sapka színes kijelzővel programozható mobiltelefonon keresztül - alkalmazás okostelefonon (iOS / Android) - szöveg vagy képek megjelenítése (beépített akkumulátor), saját szövegek vagy képek létrehozásának lehetőségével. Ez egy nagyszerű hi-tech ruházati kiegészítő. Mondjon búcsút a mindennapi klasszikus sapkáknak, a LED -es intelligens sapkának köszönhetően soha többé nem fog unatkozni a sapka motívuma vagy logója. A LED sapka bevarrt kijelzővel rendelkezik, amelyen okostelefonnal különféle képeket vagy szövegeket jeleníthet meg.

Ezenkívül a sapka támogatja a GIF - rövid animációk lejátszását is. A beépített, 700 mAh kapacitású akkumulátor táplálja (USB -kábelen keresztül tölthető) - az akkumulátor valóban ügyesen el van rejtve a kupak peremében, és vizuálisan nem zavarja a viselést. A diszkóban, klubban, buliban vagy fesztiválon a legjobban kiemelkedő LED -es applikátor sapka a megfelelő befektetés az Ön számára, ha figyelmet szeretne kapni és különösen menő akar lenni. Az egyetlen korlátozás a saját képzeleted lesz. Lépjen ki a sorból, és hozzon létre egy eredeti sapkát, amelyet mindenki irigyelni fog.

A világító LED sapka különféle képeket, animációkat vagy szövegeket képes lejátszani - mindent a mobiltelefonon lévő APP -n keresztül irányíthat.

sapka LED kijelzővel programozható okostelefon mobiltelefon

A megjelenített témákat a mobilalkalmazáson keresztül módosíthatja (Android és iOS esetén elérhető). 16 eredeti animáció és 8 megjelenítési mód áll rendelkezésre. Ezenkívül a sapka támogatja a saját animációk, képek vagy szövegek létrehozásának funkcióját is. A kijelzővel ellátott kupak kábel nélkül készült, és első pillantásra klasszikus kupaknak tűnik-ami előny a hasonló termékekkel szemben, amelyek azonban nem kínálnak ilyen magas színvonalú kivitelezést.

Műszaki adatok:

Képpontok száma - 12x36
A sapka méretei - 26x17x13 xm
Tápegység - beépített 700 mAh akkumulátor
Töltés - mikro USB kábel
Kitartás töltésenként - kb. 5 óra
Feszültség - 5V
Kijelző színe - RGB
Súly - kb. 123 g

Csomag tartalma:

1x kupak
1x tápkábel
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés