Powerbank 10000mAh kapacitással és kettős USB 2.0A kimenettel

Kód: 65-003
16 340 Ft 12 160 Ft Nettó ár: 10 135 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A 10000mAh kapacitású és a kettős USB 2.0A kimenettel rendelkező villamosenergia-hálózat két elektromos eszközt azonnal ment, amikor lemerülnek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A 10000mAh kapacitású és a kettős USB 2.0A kimenetű teljesítménybank azonnal két elektromos eszközt ment, amikor lemerülnek, így tovább folytathatja üzleti tevékenységét. Ez nagymértékben szolgálja a különféle típusú elektronikus készülékek pótforrását. A Power bank védelmet nyújt a túlmelegedés, a túlfeszültség, a teljes kisütés és a túltöltés ellen. A legkisebb méretének és súlyának köszönhetően ideális a zsebben való szállításhoz is. Az akkumulátort iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS eszközök stb. Feltöltésére tervezték. Hatékony töltő és külső hordozható akkumulátor modern és elegáns megjelenéssel. A videót és a fényképezőgépet is feltöltheti , ami hasznos lehet ünnepnapokon vagy a természetbe vezető utakon, ahol nincs hozzáférése az elektromos csatlakozóhoz.

A Power Bank egy új Li-polimer akkumulátort tartalmaz , amely alacsony súlyt, nagy kapacitást, minimális önkiürítést és nagy teljesítményt garantál. Az akkumulátor kapacitása 10 000 mAh-ig , a standard okostelefon akkumulátorának több mint 5x-os töltését teszi lehetővé. Az akkumulátor két USB kimenettel rendelkezik, így egyszerre két készüléket tölthet fel. Az USB port kimeneti teljesítménye 2,0 A. A teljes bankszámlálás 7-8 óra. Jelenleg négy kék LED jelzi a szintet feltöltéssel, így a POWERBANK soha nem bocsátott anélkül, hogy tudna róla.

Stílusos teljesítmény bank 10000 mAh kapacitással

A külső akkumulátor intelligens chipekkel van felszerelve a túlmelegedés, a túlfeszültség, a teljes kisütés és a túltöltés elleni védelem érdekében. A használat nagyon egyszerű. Csatlakoztassa a készüléket az USB kábellel egy külső akkumulátorhoz, majd nyomja meg a gombot a bekapcsoláshoz. A készülék feltöltése után húzza ki az USB kábelt és a külső akkumulátor néhány másodperc múlva automatikusan kikapcsol. A Powerbank ideális fesztiválokra, kempingekre, utazásokra, külföldre utazik, vagy vészhelyzeti tápegységként nagyon elfoglalt napokra, amikor a rendszeres akkumulátor a készüléken egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeivel. Az akkumulátor majdnem minden hordozható eszközt feltölti mini USB / micro USB csatlakozókkal. Az eszköz USB-kábellel egyszerűen feltölthető, akár a számítógépén keresztül, akár a konnektorból.

Jellemzők:

plusz Túlmelegedés, túlfeszültség, teljes kisütés és túltöltés elleni védelem
plusz Két USB 2.0 kimenet
plusz A külső akkumulátor kisütésének LED-kijelzője
plusz Kis méret a zsebben való szállításhoz
plusz Akkumulátor kapacitása akár 10000mAh
plusz Li-polimer akkumulátor


Műszaki adatok:

Modell: M102
Akkumulátor típusa: Li-Pol
Kimenet: 5V / 2,0A
Bemenet: 5V / 2,0A
Kapacitás: 10000mAh
Töltési idő: 7-8 óra
Élet: 1000 töltési ciklus
Működési hőmérséklet: -20 ° C-tól + 50 ° C-ig
Túlfeszültség-védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Védelem a túlterhelés ellen: igen
A túltöltés elleni védelem: igen
Méretek: 130 * 70 * 15 mm
Súly: 198 g

Csomag tartalma:

1x Külső akkumulátor 10000mAh
1x USB kábel

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

98%