Diákkészlet - 8 mm-es Mini WiFi P2P tűlyukú Full HD kamera szövegre fókuszálással + Spy fülhallgató

Kód: 10-644
144 000 Ft 107 600 Ft Nettó ár: 89 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Diákkészlet – Mini WiFi P2P tűlyukú Full HD kamera szövegre fókuszálással + beépített 1500 mAh Li-on akkumulátor + legjobb kémfülhallgató lehetővé teszi a valós idejű nézést és kommunikációt.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Diákkészlet – Mini WiFi P2P tűlyukú Full HD kamera szövegre fókuszálással + beépített 1500 mAh Li-on akkumulátor + legjobb kémfülhallgató​ lehetővé teszi, hogy valós időben nézzen és kommunikáljon, miközben utasításokat kaphat a másiktól személyt a vezeték nélküli kém fülhallgatón keresztül teljesen észrevétlenül a fülében. Ez a készlet egyedülálló lehetőséget kínál különböző terek, tárgyak vagy szövegek papírra rögzítésére egy FULL HD lyukkamerával anélkül, hogy a környezet észrevenné, és egyidejűleg kommunikálhat egy személlyel telefonon egy Spy készüléken keresztül. Minden kommunikáció P2P interneten keresztül történik, így lehetőség van a kamera figyelésére és a kémkészüléken keresztüli kommunikációra távolságkorlátozás nélkül (az egyetlen feltétel az internetkapcsolat) egy alkalmazáson (iOS/Android) keresztül mobiltelefonon . Nincs szükség SIM-kártyára a készülékben.

A SET tartalmaz egy lyukkamerát és egy legjobb vezeték nélküli kémfülhallgatót, amely csak egy alkalmazáson keresztül működik, wifin (nem bluetoothon) párosítja a telefonjával.

A kamera képes fókuszálni az objektívre, ami kiváló például vizsga közben, amikor a papíron lévő szövegre kell fókuszálni. A miniobjektív elfordításával fókuszálhatja a fényképezőgépet. Ezt a fényképezőgépet írott vagy nyomtatott szöveg rögzítésére tervezték.
lyukkamera szöveges tesztek rögzítéséhez és vezeték nélküli kém fülhallgatóhoz

Az alkalmazáson keresztül lehetséges Élő közvetítés a kameráról + kommunikáció kémkészüléken keresztül. A beépített SPY kézibeszélővel ellátott kamera különféle kihívásokkal teli helyzetekben használható, amikor észrevétlen telefonos segítségre van szükség, és egyben videó átvitelre van szükség ahhoz, hogy jobban megértsük, mi történik, pl. vizsga vagy teszt.

SET - Mini lyukas Full HD kamera Spy kézibeszélővel = videofelvétel valós időben WiFi-n keresztül + élő kommunikáció a Spy készüléken keresztül

mini wifi pinhole kamera és kém fülhallgató szöveg rögzítéséhez

A kamera felvétele online nézhető Wi-Fi hálózaton keresztül egy alkalmazás segítségével (okostelefonon vagy táblagépen keresztül). A lítium akkumulátor a fényképezőgép kis méreteivel kombinálva tökéletesen alkalmas arra, hogy a fényképezőgépet észrevétlenül helyezze el a testen, de a belső térben is.

A kamera képes fókuszálni az objektívre, ami kiváló például vizsga közben, amikor a papíron lévő szövegre kell fókuszálni.
Az objektív egyszerűen elfordításával a rögzíteni kívánt szövegre fókuszálhat

kamera lencséje fókuszáló szöveg

Az 5 V-os USB AC/DC adapteren keresztüli állandó tápellátás lehetőségét ezért nem korlátozza a beépített akkumulátor élettartama. A kamera FULL HD 1080P felbontásban rögzíti a videót, az objektív minimális mérete ellenére, amely mindössze 8 mm . A kamera a felvételeket micro SD kártyán tárolja ( 128 GB-ig támogatja ). A kamera fotók készítésére és videók rögzítésére is alkalmas. A kétirányú kommunikáció az alkalmazáson keresztül lehetséges a kamera testébe épített mikrofonnak köszönhetően (az áramköri lapon a gombok közelében). A csomag tartalmaz tartalék gombokat is, amelyeket az objektívre teszel, és így tökéletes álcázást érhetsz el a ruhákon , amelyekbe a kamera rejtőzik. A kézibeszélő az antennához csatlakozik, amely egy meghosszabbított kábelen van, és a kameraházból vezet ki. Ennek a kiterjesztésnek köszönhetően a fehér antenna a vállra helyezhető, ami a lehető legközelebb a kézibeszélőhöz a legjobb jelátvitel érdekében.

FULL HD WiFi IP kamera kétirányú kommunikációval és vezeték nélküli kézibeszélővel diákok számára

szövegrögzítő mobil wifi tűlyuk kamera

A kis méretek, a feltűnőség, a wifin keresztüli csatlakozás lehetősége nagyon hasznos eszközzé teszik ezt a kamerát a nagy biztonsági kamerákhoz képest. A kamera legnagyobb előnye, hogy rögzíti azoknak az embereknek a valós viselkedését, akik nem tudják, hogy biztonsági kamera figyeli őket.

A fényképezőgép teste (fekete NYÁK) felforrósodhat, ezért nem ajánlott a fényképezőgépet közvetlenül a testre (bőrre) helyezni.

lyukas kamera gomb kém fülhallgatóval szöveges vizsgákhoz

A Pinhole kamera jellemzői:

plusz Támogatja az Android és iOS mobiltelefonokat is
plusz Videó akár 1080p felbontással
plusz Memóriakártyák támogatása 128 GB-ig
plusz Az akkumulátor kapacitása folyamatos működést biztosít akár 5 órán keresztül

Pinhole kamera specifikációi:

Érzékelő: CMOS
Videó felbontás: 1080p
Objektív kézi élességállítással
Akkumulátor: újratölthető 1500 mAh Li-on
Az akkumulátor élettartama: akár 5 óra
Töltés: USB 5V 1A vagy 2A
Érzékelő mérete: 1/3"
Memória: Támogatja a micro SC kártyát 128 GB-ig
Csatlakozás: Wifi szabvány IEEE802.11b/g/n/
WiFi frekvencia: 2,4GHz ~ 24835GHz
Kamera méretei: Objektív 8x8 mm + kábel a kamerához 12 cm

Mindannyian ismerünk olyan élethelyzeteket, amikor örülnénk, ha valaki tanácsot adna, segítene egy nehéz helyzetben anélkül, hogy bárki is tudna róla. Diákok számára készült vizsgák alatt, üzletemberek üzleti tárgyalások során és egyéb helyzetekben. A kémfülhallgató egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy távolról kommunikáljon valakivel mobiltelefonon vagy walkie-talkie-n keresztül, anélkül, hogy erről bárki tudna. Az elv nagyon egyszerű, csak tegyél a füledbe egy vezeték nélküli kémfülhallgatót, ami a miniatűr méretei miatt egyáltalán nem látszik, magadra teszel egy kamerával ellátott indukciós tekercset, amelyen keresztül vezeték nélkül továbbítják a jelet a fülhallgatóba, ahol a jelet hanggá alakítják.

A szett kém fülhallgató + mini lyukkamera használatának lehetőségei gombkészlettel az álcázáshoz

vezeték nélküli kémfülhallgató tesztekhez diákoknak + kamera

A népszerű kém fülhallgató legújabb továbbfejlesztett modellje . Az előző modellhez képest továbbfejlesztett anatómiai formával rendelkezik, hogy tökéletesen tömítse a fület a hangok környezetbe való szivárgása ellen. A kézibeszélő a legmodernebb érzékeny vevőből (tekercsből) , egy stabil mikrohangszóróból áll, nagyon tiszta és tiszta hangzással, minimális zajjal.

kém fülhallgató vizsgákhoz diákoknak - diákkészlet

Egyszerűen be kell helyezni a fülhallgatót a fülben lévő hallójáratba. A fülhallgatóra egy áttetsző kampó van rögzítve, amellyel a fülhallgatót ugyanolyan egyszerűen leveheti a füléről. A kézibeszélő még egyszerűbb kezeléséhez mágnescsipeszeket kínálunk e-shopunkban.

A kém fülhallgató jellemzői

plusz Professzionális kialakítás, kiváló hangminőség
plusz Ergonomikus forma, kényelmes kezelés
plusz Akkumulátor: 1,55 V (337 SR 416SW) Az akkumulátor élettartama akár 7 óra
plusz Méretek: 13x6 mm
plusz Működési frekvencia: minden frekvencia
plusz Vezeték nélküli kapcsolat mobil eszközökkel (telefon, tablet)
plusz Könnyen irányítható és fogadható hívásokat.
plusz Kihangosító támogatás a kétirányú kommunikációhoz.
plusz A felvétel közvetlenül a telefonról történő indításának lehetősége - MP3 fájlok lejátszásához.
plusz A beszélgetési idő egy töltéssel akár 12 óra, a készenléti idő pedig akár 130 óra.

A készlet csomagja a következőket tartalmazza:

1x Micro pinhole kamera + Li-on akkumulátor + antenna
1x gombkészlet az álcázáshoz
1x Spy fülhallgató
1x akkumulátor vezeték nélküli kézibeszélőhöz
1x USB kábel a tápellátáshoz
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (3)

99%
99%
Maher

Alhummada

Nagyon jó, könnyen használható, rugalmas és könnyen elrejthető
semmi

kiváló

Lefordítva innen: ar
99%
Robert

Kamera beállítása a vizsgákhoz

Egy kis kamera
Jó fókusz
Rengeteg "fényképezőgép-tartozék"

Kiváló termék - előnye, hogy a csuklója alá rejtheti, és a kamerát olyan közel hozhatja a szöveghez, amennyire csak szüksége van - a felbontás tehát elegendő a szöveg olvasásához. Végre valami, ami működik, és csak ajánlom

Lefordítva innen: sk
99%
No name

Teljesen pontosan azt, amit kerestem

szövegre fókuszálás (más kameráknál nagy probléma volt ezzel, és a szöveg nem volt olvasható)
az élőkép közvetítése az interneten valóban minden várakozáson felüli minőség
kiváló hallhatóság a kém fülhallgatón keresztül
magasabb ár, de határozottan megéri

Volt tapasztalatom különböző "diákoknak" szánt készletekkel, de valószínűleg teljesen ezt kerestem. Nem olyanok, mint két külön termék, hanem egy kombinált kamera és kém fülhallgató. A kamera valóban mikro, és tartalmaz egy gombkészletet (használhatod). A fényképezőgépről származó kép éles, és egyáltalán nem vág.

Lefordítva innen: sk