Ajándékok gyerekeknek – ajándékötletek fiúknak és lányoknak: 20. legjobb tipp

Ajándékok gyerekeknek - ajándékötletek fiúknak és lányoknak: TOP #20 tipp. Nincs ötletetek?? Tanácsot adunk Önnek, hogy milyen ajándékot adjon egy gyermeknek születésnapra, karácsonyra stb. A legjobb ajándék inspirációk az Ön számára.

Ó, gyermekeink... olyan könnyű ajándékot választani egy gyereknek, amikor még kicsi, akkor semmi sem zavarja, és szinte mindent élveznek, így amikor ajándékot választunk egy 5 éves fiúnak vagy lánynak , még mindig menő, hálásak lesznek, és minden ajándéknak örülni fog. De amint felnőnek a gyerekek, velük együtt nőnek az ajándékigényeik , és nagyon át kell gondolni, hogy milyen gyerekajándékok lennének a legmegfelelőbbek. Nyilvánvaló, hogy fiúknak és lányoknak különböző ajándékokat választunk, mert például egy fiú mérges lenne, ha például egy 10 éves fiúnak ajándékba adnánk egy kozmetikai tokot sminkkel. Vagy ha azon gondolkodnánk, milyen ajándék lehet a lányoknak születésnapjuk alkalmából , és például egy focilabdát adunk nekik, akkor sem lennének elragadtatva. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha karácsonyi ajándékokat keresünk fiúknak vagy karácsonyi ajándékokat lányoknak. Azt is át kell gondolni, hogy például egy 7 éves kisfiúnak milyen ajándék illik, mert ha 10 éves kortól adunk neki ajándékot, az sem biztos, hogy jó választás. És akkor ott van a legigényesebb korosztály - a tinédzser gyerekek, nagyon jól tudjuk, hogyan kínozhat bennünket, ha tinédzsereknek keresünk karácsonyra megfelelő ajándékot, katasztrófa valami megfelelőt és menőt választani...


A karácsony pedig általában egy totális káosz nekünk szülőknek, szó szerint szüntelenül keressük a gyerekeknek szánt karácsonyi ajándékokat , és akkor nagyon hasznos lenne, ha valaki tudna tanácsot adni egy gyerekajándékhoz. Blogunkban gyerekeknek szóló ajándékozási tippeket adunk, legyen az ajándék 8 éves fiúnak vagy lánynak, ajándék elsőéveseknek, 18. életév betöltésének ajándéka fiúknak és lányoknak egyaránt. Egy 11 éves fiúnak ilyen megfelelő ajándék lehet például a LED cipő, egy 13 éves fiúnak ajándékba egy vidám és hasznos 3D nyomtatással ellátott maszk is kiváló. Gyermekajándék- tippjeinkben ihletet talál a gyerekeknek szóló karácsonyi ajándékokhoz, születésnapi ajándékokhoz vagy csak szórakozásból. Üljön tehát kényelmesen egy csésze jó kávé vagy tea mellett, és bátran nézze meg ajándékötleteinket, ne csak karácsonyi ajándékként gyerekeknek, hanem bármilyen ünnepre vagy alkalomra.

ajándékok gyerekeknek

#TOP 1 ajándék Világító LED cipő - Ajándékok gyerekeknek

ajándék gyerekeknek LED cipők

Ajándékozza meg ezt a klassz ajándékot gyerekeknek – ez a stílusos LED cipő többszínű LED talppal, amely mindenkit lenyűgöz egy partiban vagy mindennapi viseletben. Ez a divatos kütyü az egyik kiváló ajándék gyerekeknek, akár karácsonyra, akár születésnapra . És különösen a fiatal generáció fogja értékelni, hogy a tornacipők különböző színeket szabályozhatnak, és a színes LED-ek még a zene ritmusára is reagálnak. Nem csak diszkóba vagy buliba, úgyhogy minden nap jól érezzük magunkat és ragyogjunk csillagként a padlón, akár iskolába menet, vagy csak kint, mert ez az ajándék akár egy tinédzser számára is lenyűgözhet és menő lehet. A LED-es megvilágító cipők - hűvös ajándék nem csak a fiatalok számára, az eredeti tippek közé tartozik a gyerekeknek, fiúknak és lányoknak.

#TOP 2 ajándék LED-es pólók - ajándék minden bulira

ajándék egy 15 14 13 12 11 10 9 éves fiúnak
És ismét tündökölhetünk egy diszkóban, egy kocsmában vagy valahol egy koncerten. De miért ne csinálhatnánk egy diszkót és szórakozhatnánk bárhol, vagy vonzhatnánk magukra a figyelmet, például kint? Ez a klassz ajándék nagyszerű ajándék egy 13 éves fiúnak , vagy ajándék fiúknak vagy ajándék lányoknak. A pólók szuperfényes és villogó panellel vannak felszerelve, amely reagál a zenére és villog az ütemre. E-shopunkban különféle motívumú és méretű pólókat találhat, csak válasszon LED-es ajándékot gyerekeknek.

#TOP 3 ajándékKaraoke party mikrofonoknagyszerű ajándék karaoke szórakozáshoz

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek

És készítsünk otthon koncertet, színházat, kabarét vagy előadást ezzel az ajándékkal gyerekeknek és az egész családnak . A karaoke bluetooth mikrofon tökéletes ajándék gyereknek, fiúnak vagy akár lánynak is , ami biztosan jól szórakoztatja majd a nézőket - a családot, vagy akár az utcát is, ha az erkélyen énekelsz :) Próbáld ki az éneklést ismert dalokat, és várja a nézők válaszát. Ha mindenki nevet, akkor tényleg "érdekes előadás volt", ha sírnak, akkor valószínűleg egy kis fiaskó volt, de egy biztos, ezzel a mikrofonnal mindenki jól fog szórakozni. Ez a remek kütyü garantáltan a gyerekeknek szóló ajándék tippek között lesz.

#TOP 4 ajándék Mágnesgolyók - NEOCUBE - ideális ajándék minden gyermeknek

ajándék egy 10 éves fiúnak

NEOCUBE mágnesgolyók - ideális ajándék gyerekeknek születésnapjukra. Ez egy nagyszerű ajándék egy gyermek számára karácsonyra vagy más ünnepekre. A mágnesgolyók támogatják a kreativitást és a térbeli képzelőerőt, oldják a feszültséget és a stresszt, ugyanakkor erősítik a koncentrációt és gyakorolják a motoros készségeket. Minden korosztály számára alkalmasak, nem csak gyermekajándékként. A gyerekek egyszerűen imádni fogják ezeket a Buckey Balls-okat. Csak egy csodálatos tipp a tökéletes ajándék gyerekeknek szórakoztatásra és stresszoldásra, amellyel biztosan nem rontasz el semmit, ha fiúknak vagy lányoknak ajándékozod :)

#TOP 5 ajándék Övcsatstílusos kiegészítője az öltözéknek

ajándék egy 7 éves fiúnak
cowboy akarok lenni! Motoros akarok lenni! És olyan szeretnék lenni, mint a Metallica énekese! Mi lehetetlen? Nem, ez nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy adjon gyermekének egy eredeti ajándékot fiúnak vagy lánynak - övcsat és bárki lehet. Ajándékötleteink között minden bizonnyal megtalálhatóak az övcsat is, e-shopunkban pedig számos motívum közül válogathatsz egy-egy zenekar logójától kezdve, a filmek kedvenc hősein át, a mese-, vagy játékszereplő gyerekekig. E-shopunkban találhat vicces és menő övcsatokat is, melyek alkalmasak például tinédzserek karácsonyi ajándékára .

#TOP 6 ajándék Elektronikus dobok vagy zongoraegy ajándék, amely az Ön ritmusának megfelelően fog játszani

Karácsonyi ajándék gyerekeknek dob

Elektronikus dob - szilikon pad szett 9 dobbal + bluetooth hangszóró lábpedállal egy könnyen hordozható zenei készlet.ötlet ajándék gyerekeknek, mellyel tetszőleges dallamot játszhatsz. És hogy nem vagy tökéletes dobos, és nem tudsz olyan lebilincselően dobolni? Nem számít. Ennek az ajándéknak csak a képzeleted szab határt, játssz bármilyen dallamot, amit csak akarsz. Ha jól megy, a család ütemre tapossa a lábát, ha pedig nem megy, akkor a szomszédok seprűvel verik a plafont :) Az eredeti gyerekajándékok közé mindenképpen a Bluetooth elektronikus dobok tartoznak, vagy pl. születésnapi ajándékok lányoknak és fiúknak.

#TOP 7 ajándék Neon Purge maszk - klassz ajándék tinédzsereknek

18. születésnapi ajándék fiúknak
Tehát itt van egy remek ötletünk, hogyan adjunk klassz ajándékot fiúknak vagy karácsonyi ajándékokat tinédzsereknek. Az ijesztő vagy horror motívumokkal ellátott LED-maszkok mindenesetre szó szerint első látásra felkeltik a figyelmet. Kiváló 18. születésnapi ajándék fiúknak, minden hölgyet biztosan lenyűgöz majd, aki el lesz ragadtatva :) Hiszen nem minden nap látni izzó tisztító maszkot vagy koponyaálarcot . Ez az ajándék pedig az egyik ajándék tipp gyerekeknek, különösen Halloweenkor , amikor ezek a maszkok, például egy 13 éves fiú ajándékaként, megfelelő kísérteties hangulatot teremtenek, és csodálkozást és tiszteletet ébresztenek az arcokon. minden járókelő.

#TOP 8 ajándék Neon Rave maszkok - ajándékok fiúknak, amelyek felkeltik a figyelmet

ajándékok fiúknak
Egy másik ajándék egy fiúnak vagy egy lánynak , amely biztosan lenyűgözi a környezetet és magára vonzza a figyelmet. A neon rave maszkok nagyon titokzatosan és ijesztően néznek ki, és reagálnak a hangokra, a tapsra vagy a zene ritmusára. Eredeti és érdekes tipp gyermekajándékhoz. De ezek a maszkok inkább alkalmasak ajándéknak 10 éves kortól gyerekeknek , vagy egy fiúnak a 18. születésnapjára, mert a kisebb gyerekek megijedhetnek. Bár manapság a gyerekek már megfelelően edzettek és hozzászoktak a számítógépes játékok vagy játékkonzolok ijesztő légköréhez. A maszk hangérzékelővel van felszerelve , és a hangnak vagy zene lejátszásának megfelelően villog.

#TOP 9 ajándék Programozható szemüveg CHEMION - stílusos ajándék lányoknak és fiúknak

születésnapi ajándékok lányoknak
Valószínűleg mindannyian ismerjük a napszemüveget, és nekünk elég, ha véd a nap ellen. De ezek a programozható LED party MATRIX szemüvegek saját szoftverrel rendelkeznek . Kiváló ajándék ötlet gyerekeknek! Írja meg a megfelelő szöveget, vagy válasszon számos különböző alapértelmezett animáció közül, és higgye el, hogy Ön lesz a figyelem középpontjában, bárhol is jelenjen meg! Ezzel a programozható led szemüveggel mindenki kinézetét öltheti magával körülötte. Ezek a legjobb módja annak, hogy kitűnj egy bulin vagy csak az utcán, garantáltan szenzációt okoznak! Tipp menő ajándék tinédzsereknek vagy születésnapi ajándék lányoknak.

#TOP 10 ajándék Tattoo ujjak - ajándék tinédzsereknek

ajándék egy 13 éves fiúnak
Szeretnék saját tetoválást! A modern gyerekeket már egészen kicsi koruktól kezdve figyelmeztették szüleik, hogy mikor kaphatnak tetoválást. A legtöbben tizennyolc éves koruktól megtehetik. Mielőtt azonban mi, szülők megengednénk egy igazi tetoválást, kössünk kompromisszumot, és adjuk gyermekeinknek ezeket az ötletes és érdekes tetováló ujjakat különböző motívumokkal és színekkel. Vonzó és nem mindennapi ajándékötlet gyerekeknek , például ajándékként egy 13 éves fiúnak vagy karácsonyi ajándéknak fiúknak . Az anyukák pedig nyugodtak lesznek, hogy a gyerekek kezén csak hamis tetoválás van és este le tudják venni, sőt ki is mosható :)

#TOP 11 ajándék Lebegő tárgyak - stílusos high-tech ajándék gyerekeknek

tippek ajándékozáshoz a jelenlévő gyerekeknek
A lebegő tárgyak abszolút forró ponttá és a csúcstechnológiai kütyük csúcsává válnak. Ez nem csak eredeti ajándék gyerekeknek , hanem stílusos és időtálló is. Képzeld csak el gyermeked reakcióját, amikor olyan okos dolgot adsz neki, mint egy bluetooth UFO hangszóró , ami a szőnyeg fölött lebeg! Vagy egy antigravitációs földgömb vagy hold , amely sötétben háttérvilágítással is tökéletessé teszi a futurisztikus hatást. A földgömb egyébként elsőéveseknek ajándékba is alkalmas, oktató jellegű, hiszen van egy egész világtérkép. E-shopunkban különböző kivitelű lebegő tárgyak közül választhat, különböző színben és formában.

#TOP 12 ajándék Gyermek LCD rajztábla - okos ajándék gyerekeknek

tippek ajándék gyerekeknek
Tudod... karcos papírok, az asztal vagy akár a falak. Minden gyereknek, lánynak vagy fiúnak meg kell valósítania önmagát, ezért minden olyan felületet keres, ahol kipróbálhatja rajzfilmes alkotásait. De az a baj, hogy nem mosható le például az asztalról vagy a falról. Itt van egy okos tippünk a gyerekeknek szánt ajándékokhoz , ez az LCD rajztábla ideális ajándék gyerekeknek karácsonykor vagy születésnapjuk alkalmából . Az innovatív, ultrakönnyű LCD-tábla tollal rendelkezik a kényelmes íráshoz, és több ezer képfrissítést biztosít egyetlen gombbal. Ez a nagyszerű ajándék gyerekeknek, de felnőtteknek is, kíméli a szemet és a természetet, és remek irodai segédeszközként is szolgálhat jegyzetfüzetként, kommunikációs eszközként vagy emlékeztetőként.

#TOP 13 ajándék sakk három játékosnak – már nem fogsz kettesével sakkozni :)

gyermekajándékok - ajándék gyerekeknek
Ez a gyermekajándék - egy sakktábla három játékos számára , tökéletes a hosszú téli estékre, amikor többen vagytok otthon, és van kedve egy társasági játékhoz. Ideális készlet gyerekeknek, de felnőtteknek is , baráti találkozókhoz. A normál sakkjátszmából származó feszültség még megsokszorozódik. Ez a 3 személyes sakk ideális minden társasjáték szerelmeseinek, akik belefáradtak a rendszeres sakkba, vagy szeretnek új dolgokat kipróbálni. Ajándékba is adhatod, és megörvendeztetheted szeretteidet. Vagy akár egész évben, kint, a parkban vagy a nyaralóban vagy otthon sakkozva is használható, egyszóval sok lehetőség van, csak találd meg az ellenfeleket és kezdődhet a sakkjátszma :) Ötletes, stílusos és vicces ajándékok gyerekeknek, ajándékok fiúknak vagy ajándékok lányoknak.

#TOP 14 ajándék 3D térkép a falon - ajándék egy gyereknek (gyerekeknek) születésnapra, névnapra vagy karácsonyra

ajándék gyermek(ek) számára születésnapra, névnapra vagy karácsonyra
A fából készült világtérkép eredeti ajándék egy lánynak vagy fiúnak. Éreztesd a gyerekekkel, hogy az egész világ a lábuk előtt hever, és akaszd ki ezt a térképet a gyerekszoba falára. Lézerrel gravírozott kontinensekkel és precíz feldolgozással rendelkezik . Minden egyes darab kézzel készült, ahol minden részletre igazán odafigyelnek. A falon lévő teljes utazási térkép több fa részből áll, melyek milliméterenként pontosan összeilleszthetők. Olyan, mint egy egyszerű rejtvény. Amellett, hogy stílusos kiegészítői minden enteriőrnek, a falitérképeknek minden bizonnyal oktató hatása is van, hiszen a gyerekeknek mindig a teljes világtérkép a szemük előtt lesz. Garantáltan nagyszerű ajándék lesz minden gyermek számára , legyen szó fiú ajándékról, lány ajándékról vagy 10 éves kor feletti gyermekek ajándékáról. Klassz ajándék gyerekeknek.

#TOP 15 ajándék Newton inga - ajándék gyerekeknek (fiúnak, lánynak) karácsonyra vagy születésnapra

ajándék gyerekeknek (fiú, lány) karácsonyra vagy születésnapra
Egy lenyűgöző tárgy - Newton inga. Ez a kifinomult, labdákkal ellátott Newton hinta (bölcső) egy olyan eszköz, amely az Isaac Newton által felfedezett elven működik. Ez egy olyan eszköz, amely megőrzi a lendületet és az energiát . Az inga jó ötlet ajándék gyerekeknek, fiúknak vagy lányoknak, és remekül mutat az íróasztalon, a könyvtárban vagy a gyerekszobában lévő polcon. Ha úgy döntesz, hogy ajándékba adsz egy ingát, biztosan örömet okoz vele gyermekeid, családod vagy barátaid. A fémrudakkal és fémgolyókkal ellátott Newton-inga kiváló minőségű fa alapra kerül. Lendítsd meg az összes golyót keresztirányban, és nézd, ahogy gyönyörű látványt és csodálatos hullámhatást keltenek. A fémgolyók ritmikus hangzása nyugtató hatású és oldja a stresszt. Univerzális ajándék minden gyermek számára, legyen szó karácsonyi, születésnapi vagy más ünnepre .

#TOP 16 ajándék Cukorkagép - eredeti tipp gyerekeknek nem csak karácsonykor

eredeti tipp ajándék gyerekeknek nem csak karácsonyra
Valamit valamiért... A gyerekeidnek van íze valami édességhez? Na jó, de csak akkor, ha már rendesen ettek, és ami a legfontosabb, el kell kapniuk a cukorkát vagy édes jutalmat :) A cukorkagép - az édességfogó gép valódi és hamis pénzzel is működik. Egyszerűen megtölti a gépet cukorkával, rágógumival vagy kis játékokkal. A gyerekeknek keményen kell dolgozniuk, hogy megszerezzék édességüket vagy egyéb édességüket. Kérje meg barátait vagy családját, hogy adományozzanak néhány mesterséges vagy valódi érmét, és esélyük lesz édességet nyerni . Szórakozás gyermekei és az egész család számára. Az ilyen ajándékok gyerekeknek karácsonyra vagy születésnapi ajándékként biztosan tetszeni fognak.

#TOP 17 ajándék arcmaszk vagy jelmez - ijesztő ajándék főleg fiúknak, de rettenthetetlen lányoknak is :)

ijesztő ajándék gyerekeknek, ajándékok fiúknak és lányoknak maszk jelmez
Arcmaszkok és jelmezek gyerekeknek és felnőtteknek Halloweenre vagy karneválra. Ijesztő farsangi jelmezek kicsiknek és nagyoknak (maszkok) minden bulira, ünnepre és egyéb alkalmakra. Ijesztő ajándék egy tinédzsernek , egy Halloween party diszkójára, ahol ijesztő megjelenésével minden bizonnyal mindenki figyelmét felkelti. Az ijesztő horror maszkok mindig BE lesznek, minél ijesztőbb, annál jobb, és a gyerekei biztosan értékelni fogják, hogy még ha felnőtt vagy is, tudod, hogyan kell egy kisiskolásnak vagy egy iskolásnak, valamint a tinédzsereknek kedves ajándékkal kedveskedni, és menő szülők is :) Gyerekajándékok - eredeti ajándék tipp gyerekeknek.

#TOP 18 ajándék Lebegő hold – eredeti ajándék minden gyermeknek és tinédzsernek

eredeti ajándék minden gyermeknek és tinédzsernek, fiúknak, lányoknak, gyerekeknek
Gyermeke imádni fogja ezt az eredeti ajándékot. A bájos , hold alakú éjszakai lámpa szabadon lebeg egy mágneses fa alapon a levegőben és 360°-ban elfordul, aminek köszönhetően nagyon nyugtató és ellazító hatása van . Ajándékba jó ötlet egy gyerekszobába járó lánynak vagy fiúnak , de akár egy tinédzsernek is. Ez egy egyedi lámpa, amely mindenkit elvarázsol eredetiségével, amikor belép a szobába. Két színes fénytónus közül választhat, nevezetesen fehér vagy sárga, valamint lehetőség van bármilyen fényintenzitás beállítására, ha szükséges. Ez egy gyönyörű ajándék fiúnak, vagy bármilyen korú lánynak.

#TOP 19 ajándék 3D fém puzzle - puzzle ajándék gyerekeknek és felnőtteknek

puzzle ajándék fiú és lány skorpió számára
Ajándék rejtvényként gyermekeinek. Hadd állítsanak össze egy lenyűgöző háromdimenziós puzzle-t, amelyhez nincs szükség ragasztóra . A modellt csak csavarokkal kell összeszerelni . A 3D rejtvényekhez türelem és ügyes kezek szükségesek! A gyermeke össze tudja állítani a skorpió pontos mását ? Az erőfeszítés eredménye a skorpió kiváló mása lesz, amely különösen lenyűgöző és szemet gyönyörködtető dekoráció akár a gyerekszoba, akár az otthon számára. Ajándékok gyerekeknek 10 éves kortól, valamint ajándék egy 8 éves fiúnak, ajándék elsőéveseknek, vagy karácsonyi ajándék gyerekeknek , univerzális lányoknak és fiúknak egyaránt.

#TOP 20 ajándék Programozható LED-es póló - Világító LED-es ajándékok fiúknak és lányoknak

ajándék fiúknak és lányoknak ajándékötletek fiú lány

Ajándék tippek fiúnak vagy lánynak? Ajándékozza meg ezt a LED-es ajándékot gyermekeinek, és minden diszkóban vagy bulin a figyelem középpontjába kerülnek. A GLUWY póló mobiltelefonon (bluetooth) programozható - saját animáció, kép vagy szöveg . A kijelző erősen világító színes LED-eket tartalmaz, bármilyen szöveget írhat, módosíthatja a formátumát, és közvetlenül a pólón jelenítheti meg mozgó szövegként . Jelenítsen meg egy aktív zenei hangszínszabályzót a pólón , amely reagál a környező zenére, így gyermekeinek biztosan tetszeni fog ez a zenei ajándék. Világító LED-es ajándék nem csak a karácsonyfa alá. Nagyszerű ötlet ajándéknak életkortól függetlenül - minden lánynak, fiúnak.

Mindezt és még sok mást megtalálhat a www.cool-mania.hu e-shopban