Rajzasztal LCD smart 10 "gyerekeknek

Kód: 11-319
42 840 Ft Nettó ár: 35 701 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Rajzasztal LCD smart 10 "gyerekeknek megszünteti a papír szükségességét, egyszerűen rajzolhatja vagy írhatja és törölheti a gombot.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Az LCD smart 10 "-es rajzolóasztal gyerekeknek megszünteti a papír szükségességét, egyszerűen csak rajzolhat vagy írhat és törölhet gombokkal. Az innovatív ultra-könnyű LCD panel úgy van kialakítva, hogy ugyanazt érzi magát, mint egy tollal való írás közben, és tartós ABS-ből készült csak 158 g tömegű műanyag, különösen barátságos a környezetre, és számos előnnyel jár az alábbi formában: többé nem pazarol egy papírt, nem törli, és nem lesz üres tollal, mert nem csinálsz nem igényel semmilyen tintát - a mágneses tábla már múlt, védi a szemet a sugárzás és a ragyogás ellen, ezért nagyszerű oktatási eszköz a gyermekek számára , egy tollat, amely a fedélzet tetejére helyezhető a veszteség elkerülése érdekében.

rajztábla

A húzott vagy írott kép olyan hosszú ideig tartható, amennyire szüksége van a képernyőzár funkciónak köszönhetően a csúszka gombbal, hogy megszüntesse a véletlen törlést rajz közben, így nem kell aggódnia a fontos képek vagy adatok elvesztéséért. Amikor vissza kell állítania a képet az eredeti állapotba, nyomja meg az egyik gombot, és a tábla ismét tiszta lesz. A táblát egy cserélhető gombelem táplálja, amely az ezer megújítások élettartama alatt képes kezelni . A hordozható és könnyű lemez praktikus ajándék gyerekeknek és felnőtteknek, de nagyszerű irodai segítő, mint például notebook, kommunikációs eszköz vagy emlékeztető.

rajz LCD tábla

Jellemzők:

plusz Innovatív ultra-könnyű LCD panel
plusz Toll a kényelmes íráshoz
plusz Megújuló kép egy gombnyomással
plusz Több ezer kép helyreállítása
plusz Szem és természetbarát
plusz Minőségi feldolgozás

Műszaki adatok:

LCD tábla: 10 "
Anyag: ABS, LCD
Akkumulátor: CR2025 cserélhető
Méretek: 253 mm (hosszúság) x 164 mm (szélesség) x 8 mm (vastagság)
Súly: 158g

A csomag tartalmaz:

1x LCD tábla
1x toll
1x akkumulátor
1x Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés