LED RGB színes programozható LED póló ragyogó okostelefonon keresztül (iOS/Android) - sokszínű

Kód: 01-118
38 000 Ft 34 000 Ft Nettó ár: 28 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED RGB színes programozható LED póló Gluwy okostelefonon keresztül (iOS/Android)-sokszínű kijelzővel és újratölthető Li-on akkumulátorral.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED RGB színes programozható LED póló Gluwy okostelefonon keresztül (mobiltelefon iOS/Android)-sokszínű kijelzővel + újratölthető Li-on akkumulátor 450 mAh. Ez a GLUWY márkájú LED kijelzős póló egy mobil alkalmazáson keresztül vezérelve, amely támogatja a szöveget, a graffitit, az animációt, a zenei ritmust, vagy a saját rajz létrehozását és a fényerő beállítását. A LED póló újratölthető, mivel beépített 450 mAh-s Li-on akkumulátort tartalmaz , amely akár 6 órányi üzemidőt is kibír. A póló kijelzője teljesen rugalmas , így ha meg is hajlik, nem törik össze.

A LED kijelző a mellékelt USB -kábelen keresztül tölthető. Csak töltse fel a kijelzőt, majd olvassa be a QR -kódot a kézikönyvből a mobiltelefonjába, és töltse le az alkalmazást (iOS/Android).

Programozható LED póló mobiltelefonon keresztül (bluetooth) - saját animációk, képek vagy szöveg

led ing programozható okostelefon mobiltelefon

A kívánt szöveget, képet bárhol és bármikor megtekintheti a Bluetooth alkalmazáson keresztül. A kijelző nagy fényerejű és nagy fényerejű színes LED-eket tartalmaz. Bármilyen szöveget írhat, módosíthatja annak formátumát és megjelenítheti közvetlenül a pólón mozgó szövegként . Az aktív zenei hangszínszabályozót jelenítse meg egy pólón, amely reagál a környező zenére. Lehetőség van programozott animációk közül választani, és közvetlenül megjeleníteni a pólón. A pólók nagyszerű felhasználása reklámhoz, szórakozáshoz!

Legyen minden diszkó vagy parti figyelmének középpontjában - a póló alkalmas üzleti partik vagy szponzor események lebonyolítására is

Programozható LED póló színes LED kijelzővel

Minden partin vagy ünnepségen feltétlenül tűnjön ki egyedi stílusával. Az alkalmazás kezelése teljesen intuitív, és mindenki meg tudja csinálni. Az alkalmazásban több kártya közül választhat - szöveg, minta, graffiti animáció. Mindegyik fül különböző beállításokat kínál a megjelenített képekhez vagy szövegekhez. A COLOR RGB kijelzőn megjelenítheti és létrehozhatja az összes képet és szöveget. A SZÖVEG lapon könnyedén létrehozhat saját eredeti szöveget , miközben minden betűhöz egyedi színt választhat. A MINTA lapon különféle alapértelmezett animációkat vagy statikus képeket választhat ki . A GRAFFITI lehetőséget kínál saját kép létrehozására, az ANIMÁCIÓ pedig segít saját animációk készítésében . A póló kiegyenlítő animációt is lejátszhat, amely reagál a mobilján vagy az Ön közelében lévő zenére az okostelefon mikrofonján keresztül. A kreativitásnak nincsenek határai, és a kreatív innovatív pólónak köszönhetően megmutathatja eredetiségét a bulin, vagy promóciós pólóként szolgálhat üzleti vagy szponzorált rendezvényeken.

Az alkalmazásban szabadon állíthat be animációkat vagy képeket, képes kezelni a szöveg megjelenítését is

app led pólóanimációk app led pólóapp led kijelző pólóanimált színes póló

A kreatívabbak számára az alkalmazás lehetőséget kínál saját képek vagy animációk létrehozására

kreatív póló appled animáció póló alkalmazás okostelefon

A GLUWY egy új életmód divatmárka azoknak a fiataloknak, akik saját LED -es bulizási stílussal rendelkeznek.

ragacsos led divat

Specifikációk:

Tápellátás: DC 5V
Beépített 450 mAh Li-on akkumulátor: akár 6 óra üzemidő
A póló színe: fekete
Póló anyaga: 100% poliészter
LED panel mérete: 170x70mm

GYIK

HOGYAN MŰKÖDIK?

Itt elektrolumineszcens technológiát alkalmaznak. A LED panel vékony és rendkívül rugalmas anyagból készült. Ez azt jelenti, hogy ha ezt a pólót viseli, pontosan ugyanaz az érzése támad, mint amikor klasszikus, kiváló minőségű poliészterből vagy pamutból készült pólót visel. A mini vezérlőegység a póló alján található, amellyel könnyedén ki- és bekapcsolhatja a szöveges LED panelt. Bekapcsoláskor a Bluetooth automatikusan aktiválódik, és a LED panel világít.

HOGYAN TELJESÍTETT A LED PANEL ÉS HOGYAN VILÁGÍT?

A LED panelt beépített akkumulátor táplálja, és egy töltéssel körülbelül 6 órán át tart. A töltés az USB -porton keresztül történik, miután szabványos 5V -os adapterrel vagy USB -kábellel csatlakoztatta a számítógéphez.

HOGYAN Tisztíthatom a LED pólót?

A LED szöveges póló mosható mosógépben is, de előtte le kell választani az egyes elektronikus alkatrészeket, amelyeket egyszerűen le kell venni a pólóról, és mosás és szárítás után vissza kell helyezni.

A pólón lévő LED-es szövegpanel még nappali fényben is jól látható?

Igen! A szöveges LED panel a pólón elektrolumineszcens anyag, nagy fényerejű LED-eket használva. Ez azt jelenti, hogy a programozott szöveg még mindig látható a fényben, éjszaka még hatékonyabb a benyomás.

Csomag tartalma:

1x LED póló
1x USB kábel
1x felhasználói kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Milan

LED RGB színes programozható LED póló ragyogó okostelefonon keresztül (iOS/Android) - sokszínű

- Funkcionalitás,
- Hatás másokra, jó bulikra.
- Egyedi képek/animációk lehetősége. Mobil alkalmazás folyamatban.
A póló mérete kicsit kisebb. De a méretek a mérettáblázatban vannak feltüntetve, ezért rendeltem a méretet (egy mérettel nagyobbat, mint általában hordok), és rendben volt.

A tehetséges tinédzser nagyon elégedett volt. Biztosan megvesszük másnak is ezt az ajándékot.

Lefordítva innen: cs