Programozható szemüveg mobilon Chemion

Kód: 27-030
$108.90 $86.90 Ár ÁFA nélkül: $72.42
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Programozható szemüveg mobilon Chemion, a legújabb csíp különösen a fiatalok körében. Írja meg az üzenetet!!

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Programozható szemüveg keresztül Chemion - az üzenet vagy a saját tervezésű a legújabb csíp különösen a fiatalok körében. Írja be az üzenetet !! Program saját szöveget a hangulat, vagy választhat a különböző alapértelmezett animációk. Ezek a programozható LED fél Matrix szemüveg saját szoftvert. a s Tamina 2x 1,5 V AA elem 7-8 óra attól függően, hogy a kiválasztott minta és a fényerőt.

Úgy érzi, nagy? Írja a megfelelő szöveget, és úgy vélik, hogy te leszel a figyelem középpontjába, bárhol is van! Ezekkel a programozható LED szemüveg kap a figyelmét minden ember körül. Ők a legjobb módja, hogyan lehet is kiemelkedik bulikon, koncerteken vagy diszkó.

chemion szemüveg

Alkalmazás letölthető a Google Play vagy az App Store-ban. Miután szemüveg párosítva telefonját Bluetooth kapcsolaton keresztül, akkor a különböző választási hogyan lehet létrehozni saját mintát. Tudni akarjuk, hogy mindenki körülötted, hogy hogyan érzi magát? A szöveg app, írhat a saját szövegét. Ha kreatív és szeretne rajzolni, ezeknek köszönhetően programozható szemüveg, meg lehet hívni a saját minta segítségével rajz alkalmazás. Ez nagyon egyszerű, és főleg meg tudod változtatni a szöveget vagy minták gyakorlatilag bárhol, ha van egy mobiltelefon veled.

chemion szemüveg mobil alkalmazás

Azt is be lehet állítani az intenzitást villogó vagy fényerősség intenzitása. Ön választhat a különböző equalizers hogy villog szerint hangok (ambient).


Műszaki adatok:

  • 2 x 1,5V AAA elem (tartozék)
  • eltérő alapértelmezett animáció
  • létrehozásának lehetőségét a saját tervezésű
  • 7-8 órás akkumulátor-élettartam

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (4)

100%