Chemion szemüveg mobil segítségével programozható

Kód: 27-030
39 600 Ft 23 600 Ft Nettó ár: 19 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Ez a mobil segítségével programozható Chemion szemüveg a legújabb sláger különösen a fiatalok körében. Írd le az üzenetedet!

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Chemion programozható szemüvegek - a legújabb sláger különösen a fiatalok körében. Írd le az üzenetedet!! Programozza saját szövegét hangulata szerint, vagy válasszon számos alapértelmezett animációból. Ezek a programozható LED party MATRIX szemüvegek saját szoftvert tartalmaznak. A 2x 1,5 V-os AAA elemek élettartama 7-8 óra a kiválasztott mintáktól és a fényerősségtől függően.

Jól érzed magad? Írd le a helyes szöveget, és higgyed, hogy a figyelem középpontjában leszel bárhol is vagy! Ezzel a programozható LED-es szemüveggel minden ember figyelmét fel fogod hívni. Ez a legjobb módja annak, hogy pártikon, koncerteken vagy a diszkón kiemelkedjél.

chemion szemüveg

 

Az applikáció letölthető a Google Playen vagy az App Store alkalmazásban. Miután a szemüveg párosításra került a telefonnal a Bluetooth-on keresztül, különböző lehetőségek vannak a saját mintázat létrehozására. Szeretnéd, hogy mindenki körülötted tudja, hogyan érzed magad? A szövegíró applikáció segítségével saját szöveget írhatsz. Ha kreatív vagy és szeretnél rajzolni, ezeknek a programozható szemüvegek köszönhetően saját rajzot applikáción keresztül rajzolhatsz. Ez nagyon egyszerű, és főleg bárhol megváltoztathatod a szöveget vagy motívumot, ha mobiltelefonod veled van.

 

chemion szemüveg mobil alkalmazás

A villogás vagy a fényerő intenzitásának beállítása is könnyen kezelhető. Választhatsz különböző hangszínszabályzókból, amelyek a hangok (környező zene) szerint villognak.


Műszaki adatok:

  • 2 x 1,5 V-os AAA elem (mellékelve)
  • ülönböző alapértelmezett animációk
  • saját dizájn létrehozásának lehetősége
  • akkumulátor élettartama 7-8 óra

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (10)

99%
10×