Luxus irodai asztalkészlet 9 kiegészítőből - 100% kézzel készített - barna (fa + bőr)

Kód: 96-052
131 600 Ft Nettó ár: 109 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Luxus irodai asztalkészlet 9 kiegészítőből - 100% kézzel készített - Barna (fa + bőr) - természetes fából és szintetikus bőrből készült készlet 9 hasznos kiegészítőből áll.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Luxus irodai asztalkészlet 9 kiegészítőből - 100%-ban kézzel készített - barna (fa + bőr) - egy természetes fából és műbőrből készült készlet 9 hasznos kiegészítőből áll, amelyek rendszerezik és rendben tartják az asztalát. Weboldalunkon különböző színekben találhat különböző fából és bőrből készült asztali készleteket , melyeket irodájában is felhasználhat asztala díszítésére, kialakítására. Ezzel az egyedi, kiváló minőségű íróasztal SZETT teljesen más hellyé varázsolja irodáját.

A maximális reprezentatív karaktert a legjobb minőségű anyagok – bőr és fa – használata garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék kiváló minőségű fából és első osztályú 100% szintetikus bőrből készül, mindegyik kézzel készült, és becsületesen varrva és feldolgozva, KÉZI gyártásban . A fekete bőr egyedi dizájnja barna fával rendkívül előkelően néz ki – luxus kiegészítője az irodának, a dolgozószobának. Bőr SZETT 9 db irodai kiegészítőből áll : íróasztal fedővel, toll/tolltartó, jegyzetpapír tartó, alátét tolltartóval, iratrendező/tároló, névjegykártyatartó, naptártartó, arany golyóstoll, hamutartó.

Ideális ajándék főnökének vagy irodai kollégájának

irodai kiegészítők - irodai asztalkészlet bőr és fa

Fa asztali állvány arany névtáblával + arany tollak - A tollkészlet egy töltőtollal és egy golyóstollal áll. Ez a tollkészlet lehetőséget ad arra, hogy különböző tollakat használjon különböző írási célokra. A golyóstollat hétköznapi íráshoz, a töltőtollat pedig szerződések és egyéb fontos dokumentumok aláírására használhatja. Az egész készlet fényűzőnek és elegánsnak tűnik, köszönhetően a gyártás során használt első osztályú anyagoknak. Ez az asztaldísz lehetővé teszi, hogy szükség esetén hozzáférjen a tollhoz. Nem kell többé tollat keresnie az asztalon vagy a fiókban.

íróasztal készlet - barna bőr fa

A munkalap úgy lett kialakítva, hogy a fontos dokumentumok mindig kéznél legyenek, és ne kerüljön a körülötted lévő kíváncsi szemek kezébe . Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A burkolat alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait.

luxus bőr és fa okmányalátét

Fából készült luxus okmány- és papírtartó. Ez az asztalkiegészítő az egyik legjobb segítőnk az irodai munka során. Munkánk eredményeként nap mint nap rengeteg papírt kapunk és készítünk. De hova tegyük őket? Szükségünk van egy helyre, ahol elhelyezhetjük őket, hogy később szétválogathassuk. Dokumentumtálcánk biztosan segítségedre lesz!

luxus fa okmánytartó

kézzel készített bőr

100%-ban kézzel készített és diófa – ez az ideális ajándék mindenkinek, aki értékeli a minőségi terméket

A bőrről: csak 100%-ban első osztályú (Exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használunk termékeink gyártásához. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel történik.

Támogatjuk olyan termékek értékesítését (Állatbarát), amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből a luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai készletek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (Exkluzív) , és olyan fényűzően néz ki, mint az eredeti állatbőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézi kézzel készített

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék - Törökországban készült
plusz Szintetikus bőrből és fából készült
plusz 100% KÉZI GYÁRTÁS
plusz Luxus dizájn: barna bőr és barna fa
plusz 9 db irodai kiegészítő
plusz 100%-ban újrahasznosítható + ECO-barát

Leírás:

Szőnyeg méretei: 59x39x1 cm
Anyaga: bőr, fa, fém, üveg
Bőrszín: barna
Fa színe: barna
Tartozékok fém színe: arany

Csomag tartalma:

1x asztali szőnyeg burkolattal
1x tartó tollhoz/ceruzához
1x tartó jegyzetpapírhoz
1x pad tolltartóval
1x tároló/tálca dokumentumok tárolására
1x névjegykártya tartó
1x naptártartó
1x arany golyóstoll
1x hamutartó

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés