LED fa intelligens lámpákkal 2,1 m karácsonyra - Twinkly - 660 db RGB + BT + WiFi

Kód: 78-083
276 000 Ft 260 000 Ft Nettó ár: 216 668 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED fa intelligens lámpákkal 2,1 méter magas és 1,4 méter átmérőjű karácsonyra - Twinkly - 660 db RGB + Bluetooth + WiFi.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED fa karácsonyi okoslámpákkal 2,1 m magas és 1,4 m átmérőjű - Twinkly - 660 db RGB + Bluetooth + WiFi (mobiltelefonon vezérelhető). Fények vezérlése mobil alkalmazáson keresztül. Ezek a forradalmi LED falámpák a legújabb technológiával egyedi fénydekorációt hoznak otthonainkba. A LED falámpák vezérlése Android és iOS rendszerrel kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . A műfa 660 LED színes diódával rendelkezik, a fa teljes magassága 2,1 méter, alsó átmérője 1,4 méter.

RGB színű LED intelligens fa – a színmódok vezérlése alkalmazáson keresztül közvetlenül okostelefonra

karácsonyfa fényekkelintelligens fényekkel vezetett karácsonyfakarácsonyfa LED intelligens mobiltelefonon keresztül

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A lámpákat beltéri használatra tervezték - IP20 védettség .

Fényes fa - okos LED karácsonyfa TWINKLY - 660db

led fa karácsonyi twinkly mobil app controll

2,1 m magas és 1,4 m átmérőjű LED karácsonyfa - TWINKLY lámpák - 660 db

villogó fa világítás

A műfán összesen 66 0 db LED lámpa található . A kábel fekete-zöld színű - hogy összeolvadjon a fával. Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

karácsonyi intelligens izzók

LED lámpák – a karácsonyfa vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül Android és iOS rendszerre

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

villogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztüla legszebb karácsonyfawifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel a karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a világítás átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 660 LED-es
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény
plusz Könnyű összeszerelés és telepítés - Gyorsbeállítás


Leírás:

Típus: TG70P3D93P08
Fa magassága: 2,1 m
Fa átmérője: 1,4 m
Diódák száma: 660
Ellenállás: IP20
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Az izzó élettartama: több mint 30 000 óra
Összecsukható szerkezet és fém állvány


Csomag tartalma:

1x karácsonyfa 660 diódával + vezérlő
1x Adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés