Rejtett kamera detektor - Profi Spy kereső 940nm IR LED-del, 2,2 "LCD kijelzővel

Kód: 09-081
47 600 Ft Nettó ár: 39 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Rejtett kamera detektor - Profi Spy kereső IR LED 940nm-rel, 2,2 "LCD kijelzővel - pro vezeték nélküli legjobb kamera kereső és hibaseprő.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Rejtett kamera detektor - Profi Spy kereső IR LED 940nm-rel, 2,2 "LCD kijelzővel - pro vezeték nélküli legjobb kamera kereső és hibajavító. Ezt a rejtett kamera érzékelőt a személyes adatok védelméhez használják. Könnyen használható, és gyorsan megtalálja kém rejtett kamera lencséje. A rejtett éjszakai kém kamerák láthatatlan éjszakai látását is rögzíti (940 nm).

Ez minden bizonnyal megtalálják annak használata szállodák, panziók, irodák, kabinokkal, nyilvános illemhelyek, torna, stb Spy kamerák lehet elrejtve különböző dolgokat, mint például a villanykörte, füstérzékelő, falióra, lámpa, TV, rádiós ébresztőóra , meteorológiai állomás, hangszóró, toll, kulcstartó, szemüveg vagy más tárgy. Ennek az eszköznek köszönhetően hatékonyan megakadályozhatja a lehallgatást, a titkos forgatást és a személyes adatokkal való visszaélést . A detektort minden bizonnyal értékelni fogják azok az emberek, akik gyakran használnak bankkártyát, gyakran utaznak és alszanak a szállodákban, gyönyörű nők, akik védik a magánéletüket a paparazzóktól . Használhatja üzleti találkozókra, titkos találkozókra, vizsgákra és interjúkra is.

Rejtett kamera detektor

Az érzékelő kétféle üzemmóddal rendelkezik:

Fény üzemmód - nappal, éjszaka is használható - az érzékelő lámpák bekapcsolása után csak nézzen be a keresőbe, és ellenőrizze a helyiséget. az a hely, ahol a rejtett kamerákat el kell helyezni. A villogó frekvenciák négy szintje közül választhat. A rejtett kamera lencséje fényesen izzó vörös pontként (pontként) jelenik meg, amikor az érzékelő fényt a rejtett kamerára irányítja.

LCD képernyő mód - csak éjszaka használható - az érzékelő lámpák és a monitor bekapcsolása után elkezdheti szkennelni a szobát, illetve azokat a helyeket, ahol rejtett kamerákat kell elhelyezni. A villogó frekvenciák négy szintje közül választhat. A rejtett kamera lencséje fényesen izzó vörös pontként (pontként) jelenik meg, amikor az érzékelő fényt a rejtett kamerára irányítja.

kamera detektor

Miniatűr méreteinek és kis súlyának köszönhetően ezt az érzékelőt mindig magával viheti.

kém kamera detektor

A csomag tartalmaz egy tesztlencsét és egy teszt éjszakai IR LED láthatatlan fényt is, amelyekkel megtanulhatja gyorsan felfedni a rejtett kamerákat és az éjjellátó kamerákat.

legjobb rejtett kamera detektor

Jellemzők:

plusz kis méret és alacsony súly
plusz az érzékelő lámpák állítható frekvenciája
plusz monitor
plusz újratölthető elem
plusz tesztkamera


Leírás:

Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor 450mAh kapacitással
Töltés: DC5V / 1A USB kábel használatával
Készenléti állapot: kb. legfeljebb 3 hónap
Töltési idő: 3-4 óra
Működési idő: 2-2,5 óra
Monitor mérete: 2,2 "
Súly: 160g
Méretek: 10,3x6,2x1,5 cm

Csomag tartalma:

1x rejtett kamera detektora
1x micro USB kábel töltése
1x tesztkamera - lencse + IR LED-fény az éjszakai látáshoz
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés