Luxus bőr szett 14 db irodai fehér bőrből (kézzel készített)

Kód: 96-016
100,440 Ft Nettó ár: 83,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Luxus bőr SET 14 db irodai kiegészítő fehér asztalból készült munkaasztalhoz vagy íróasztalhoz, 100% kézzel készített.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Luxus bőr SET 14 db irodai kiegészítő fehér asztalból készült munkaasztalhoz vagy íróasztalhoz, 100% kézzel készített. Ez az egyedülálló, kiváló minőségű asztali szett teljesen más hellyé teszi irodáját. A maximális reprezentativitást a legjobb minőségű anyagok - szintetikus bőr - garantálja. Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék első osztályú, 100% szintetikus bőrből készül, minden kézzel készített, becsületesen varrott és feldolgozott KÉZMŰVE . A fehér bőr egyedi kialakítása maximálisan előkelőnek és nemesnek tűnik - luxus kiegészítő az irodához vagy a dolgozószobához. A bőr szett 14 irodaszerből áll: munkaszőnyeg, ahol helyet rejthetnek a dokumentumok, tolltartó, jegyzetpapír tartó, bőr állvány mobiltelefonhoz, névjegykártyatartó, mobiltelefon tartó, 3x betét italhoz, bőrdoboz tollakhoz, dupla dokumentumtálca, címke és arany tollkészlet - golyóstoll és töltőtoll.

Luxus irodai kiegészítők az íróasztalhoz - mindez a megfelelő helyen van, közvetlenül előtted!

bőr irodai fehér színűbőr névjegykártyatartó fehérfehér bőr doboz az asztalon

A munkaszőnyeget úgy tervezték, hogy fontos dokumentumai mindig kéznél legyenek, és ne legyenek elérhetők a kíváncsi szemek körül. Rejtett helyének köszönhetően lehetővé teszi a fontos dokumentumok biztonságos elrejtését. A fedél alatt van egy hely, ahol könnyedén tárolhatja fontos dokumentumait. A betét fényűzőnek és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Az előkelő megjelenésű fehér bőr kiegészítők biztosan mindenkit elbűvölnek.

fehér bőr írótábla

Fehér bőrből készült bőr asztallap, arany névtáblával + arany tollakkal - A SET toll töltőtollból és golyóstollból áll. Ez a tollkészlet lehetőséget ad arra, hogy különböző tollakat használjon különböző írási célokra. Használhatja a golyóstollat a szokásos íráshoz, a töltőtollal pedig szerződéseket és más fontos dokumentumokat írhatnak alá. Az egész készlet luxusnak és elegánsnak tűnik, köszönhetően az első osztályú anyagok gyártásának. Ez az asztaldísz lehetővé teszi, hogy szükség esetén hozzáférjen a tollhoz. Nincs több toll után kutatva az asztalon vagy a fiók belsejében.

fehér bőr készlet arany tollak

Luxus dupla dokumentum és papírtálca bőrből. A papírtálca méretei 10x23x32 cm. A karosszéria teljes egészében bőrből készült, a belső tér velúr, az oldalsó fém kiegészítők pedig arany színűek. Ez az asztali tartozék az egyik legjobb segítőnk az irodai munkavégzés során. Munkánk eredményeként minden nap sok papírt kapunk és készítünk. De hova tegyük őket? Szükségünk van egy helyre, ahol elhelyezhetjük őket, hogy később rendezhessük őket. Dokumentumtálcánk mindenképpen segít Önnek! 2 dokumentumtálcával rendelkezik , amelyek több helyet biztosítanak a dokumentumok és papír tárolására. A tálca arany oldalsó csúszó zsanérokkal van gazdagítva, így nyitottként vagy zártként is használhatja.

fehér bőr papírtartó fehér bőr papírtálca

100% kézzel készített és 100% szintetikus bőr - ez az ideális ajándék mindazoknak, akik értékelik a minőségi termékeket

A bőrről: termékeink előállításához csak 100% -ban első osztályú (exkluzív) minőségű szintetikus bőrt használnak. Az ilyen termékek gyártása kizárólag kézzel készül .

Támogatjuk olyan termékek (állatbarát) értékesítését, amelyek nem okoztak állatkínzást. Az anyagok, amelyekből luxus irodai készletek készülnek, természetesek vagy szintetikusak. Az irodai szettek és kiegészítők gyártásához használt bőr 100% szintetikus bőr (exkluzív) , ugyanolyan fényűzőnek tűnik, mint az eredeti állati bőr, és egyetlen állat sem sérült meg.

kézzel készített bőr

Jellemzők:

plusz Kiváló minőségű és elegáns termék
plusz Szintetikus bőrből
plusz 100% KÉZI
plusz Luxus kivitel: fehér bőr
plusz 14 db irodai kiegészítő

Leírás:

Méretek: 45x39x1 cm
Anyaga: bőr, fém
Szín: fehér bőr
Varrás színe: fehér
Tartozék fém színe: arany

Csomag tartalma:

1x munkaszőnyeg a dokumentumok elrejtésére
1x tollállvány
1x jegyzetpapír tartó
1x bőr mobiltelefon állvány
1x névjegykártyatartó
1x mobiltelefon tartó
3x betét egy italhoz
1x bőr tolldoboz
1x dupla dokumentumtálca
1x névtábla (név nélkül) és egy sor arany toll, amelynek alapja van: golyóstoll és töltőtoll

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés