HAMBURGER - LED megvilágítású világos neon logó a falon

Kód: 78-086
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

HAMBURGER - LED megvilágítású, világos neon logó a fali dekoráción kereskedelmi létesítményekben (éttermek, klubok, diszkók).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

HAMBURGER - LED-es megvilágítású világos neon Logó tábla kereskedelmi létesítmények (éttermek, klubok, diszkók) fali dekorációján, potenciális vásárlók vonzására. Reklám megvilágított banner és LED-es megvilágítású dekoratív és tájékoztató táblák, amelyek feldobják a teret, és mindenkit vonzóvá varázsolnak. A stílusos dekoráció, amelyet általában bárokban és éjszakai klubokban találhat meg, mostantól otthona vagy vállalkozása számára is elérhető.  

A klasszikus reklámbannerek vagy poszterek élménygé válnak, és sokan már észre sem vesszük őket, köszönhetően a vizuális zsúfoltságnak. Mindannyian szeretjük megkülönböztetni magunkat valami mással, és ez vonatkozik az egyénekre és a vállalkozásokra is, ahol ez szó szerint szükséges. A LED-es megvilágítású dekoratív feliratoknak vagy logóknak köszönhetően feldobhatja a teret, vagy felhívhatja magára a körülötte lévők figyelmét. LED reklámok, amelyek kiemelik Önt.

LED megvilágítású NEON táblák - a legjobb LED reklám

Hamburger led neonreklám logó izzó reklám

LED-es megvilágítású dísztáblák - melyek a fénynek köszönhetően kitűnnek a megszokott reklám- és információhordozók közül. Nagy előnyük az a lehetőség, hogy ismételten elhelyezhetik őket, ahol csak akarja. Ideálisak irodákba (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), kereskedelmi létesítményekbe (hatékony reklámnak vagy plakátnak), vagy otthonába (modern dizájnként). Ezenkívül navigációs led fényjelzésként is szolgálnak majd, hogy vonzzák az ügyfeleket. A LED-es dísztáblákat gyakorlatilag bárhol elhelyezheti.

Világító tábla - HAMBURGER

A neonreklám sárga, sötét rózsaszín és zöld színekben pompázik. A tápellátást USB-csatlakozó, adapter, számítógép USB bemenete vagy USB tápegység biztosítja . A tápkábel 200 cm hosszú és praktikus kapcsolóval rendelkezik.

led izzó neonreklám a falon - hamburger

Műszaki adatok:

Téma: Hamburger
Fény színe: színes
Méretek: 33,5x1,85x34 cm
Tápellátás: 5V USB kábel
Tápkábel hossza: kb. 200 cm
Kapcsolja be a kábelt: igen
A transzparens áttetsző műanyag alapra kerül, 2 lyukkal a felakasztáshoz.

Csomag tartalma:

1x LED lámpa logó

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés