Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Kód: 70-001
119 600 Ft 107 600 Ft Nettó ár: 89 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül ✅ A WT2 Plus egy teljesen egyedülálló fordító a valós idejű kétirányú hangfordításhoz a világon.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül A WT2 Plus egy teljesen egyedülálló fordító a valós idejű kétirányú hangfordításhoz a világon. Vezeték nélküli fejhallgató intelligens fordítóval, ami a kommunikáció forradalmát eredményezi, a nyelvi akadályoktól függetlenül. Ez a világ első beszélő fordítója a mesterséges intelligenciával azonnali valós idejű fordításhoz közvetlenül a fejhallgatón keresztül , anélkül, hogy közvetlenül le kellene fordítania az okostelefonját.

Ez a legjobb online beszédfordító a legmodernebb hang algoritmus és a gépi fordítási technológia összekapcsolását eredményezi. A WT2 Plus jelentős és innovatív módon újrafogalmazta a fordítót, új lehetőségeket teremtett a piacon lévő felhasználóknak és vállalatoknak. Az azonnali fordító eszköz, amely megváltoztatja a megjelenését a kommunikációra és a világ utazására, ha le kell fordítania valamit. Nincs többé drága nyelvi tolmács vagy google fordító.

A WT2 fordító abszolút újdonság és az év legjobb terméke

online fordítás wt2 plus app fejhallgatón keresztül

A fordító legfeljebb 36 nyelvű fordítást támogat (beleértve 84 különböző ékezetet)

A jelenleg támogatott fordítási nyelvek listáját itt találhatja:

Arab, angol, bolgár, kínai, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, magyar, indonéz, japán, kantoni, katalán, koreai, maláj, német, norvég, lengyel, portugál, román, Orosz, spanyol, szlovák, szlovén, svéd, olasz, tamil, telugu (India), thai, török, vietnami

Legfeljebb 13 különböző ékezetet választhat angolul (USA, Ausztrália, Kanada, Egyesült Királyság stb.). Spanyol nyelven akár 20 különböző akcentussal rendelkezik (Spanyolország, USA, Dominikai Köztársaság, Mexikó, Venezuela, stb.) Legfeljebb 15 különböző ékezetet választhat ki arabul (Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Izrael, Marokkó stb.). .

w2t nyelvfordító
 

Promo VIDEO a W2T fordító számára

 

app mobil fordító a wt2 plus fejhallgatón keresztül

3 fordítási mód áll rendelkezésre

Automatikus mód

Ez az üzemmód az azonnali fordítás elve alapján működik, 2 bluetooth fejhallgatóval ( ideális esetben egy csendesebb környezetben, környezeti zaj nélkül ). Mindent, amit mond, automatikusan lefordít a beállított nyelvre, és hangos fordítást kap a behelyezett kézibeszélőn keresztül. Szóval kényelmesen kommunikálhat anélkül, hogy az okostelefonon keresztül közvetlen fordításra lenne szükség . Minden kommunikáció természetesen egy alkalmazásban jelenik meg és archiválható mobiltelefonon keresztül, ahol ellenőrizheti a hang helyes felismerését is. Hosszabb beszélgetésekhez, üzleti találkozókhoz alkalmas.

Kézi üzemmód

Ez az üzemmód az azonnali fordítás elve alapján működik, két bluetooth fejhallgatóval ( ideális a zajos környezetben tartózkodó személyekkel való kommunikációhoz ). A fordításhoz csak érintse meg közvetlenül a bluetooth headsetet (amely aktiválja a fordítást), majd minden, amit mondasz, automatikusan a beállított nyelvre fordul, és a beszúrott kézibeszélőn keresztül hangot kap. Így egyszerűen kommunikálhat anélkül, hogy közvetlen okostelefonon keresztül kellene fordítani . Minden kommunikáció természetesen egy alkalmazásban jelenik meg és archiválható mobiltelefonon keresztül, ahol ellenőrizheti a hang helyes felismerését is.

Beszéd üzemmód

Ez az üzemmód az azonnali fordítás elvét alkalmazza 1 Bluetooth-fülhallgatóval és telefonnal ( ideális egy rövid beszélgetéshez a másik személlyel ). A másik személy, akivel kommunikál, közvetlenül az Ön okostelefonjához fog beszélni, és automatikusan le lesz fordítva a kiválasztott nyelvre, és a beszúrott kézibeszélőn keresztül fog hangot fordítani. Így kommunikálhat anélkül, hogy a kézibeszélőt használni tudná egy olyan személy, akit nem tud (ami valószínűleg nem megfelelő és udvarias), elég, ha csak egy kézibeszélő van behelyezve. Minden kommunikáció természetesen egy alkalmazásban jelenik meg és archiválható mobiltelefonon keresztül, ahol ellenőrizheti a hang helyes felismerését is.

 

A WT2 Plus fordító használata nagyon egyszerű, csak töltse le a szabadon elérhető "WT2 Plus" (iOS, Android) alkalmazást mobiltelefonjára, hogy a Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosítsa a készüléket (min. Bluetooth 4.2-es vagy újabb verzió), majd két ember egy fülhallgatót helyez a fülébe, és azonnal kommunikálhat. A kommunikáció elve az, hogy a saját nyelvén beszél, és a másik személy a kézibeszélőben hallja a fordítást a beállított nyelvre. Ezért az igazi szemtől-szembe kommunikáció már nem lesz probléma. A forradalmian új fordító az utazás, az üzleti élet, a nemzetközi üzletek vagy szállodák látogatásakor és sok más alkalomra fogja találni a használatát, amikor az idegen nyelvű kommunikáció akadályt jelent

A WT2 Plus kitűnő formatervezésért elnyerte a tekintélyes Design Award 2018-at
 
WT2-díjak

 

Ismertesse magát a világra!

Külföldre utazáskor semmi sem rosszabb, mintha ismeretlen helyen lennének, anélkül, hogy hatékony kommunikációra lenne szükség. A WT2 Plus használatával soha nem lesz ilyen helyzet, mert természetes valós idejű kommunikációt biztosít a kezek használata nélkül. Merüljön el a helyi kultúrába utazás közben, nyíltan fejezze ki magát és hozzon létre több értelmes kapcsolatot azokkal, akikkel találkozik.

 
wt2 plusz hangfordító

Azonnali aktiválás - a fordító készen áll a használatra

A WT2 Plus egyedülálló a jelfeldolgozó technológiájában, amely különbözik a piac többi versenytársától. A kommunikációhoz nem szükséges aktiválni a telefont, vagy más személynek nem kell letöltenie az intelligens alkalmazást. Minden, amire szüksége van a kommunikációhoz, az, hogy mindkettő a vezeték nélküli kézibeszélőt a fülbe helyezi , és a WT2 gondoskodik a kényelmes fordításról.

szöveg és mondatok fordítója WT2 plusz fejhallgató
 
 

Intelligens ON-THE-GO algoritmus

A fő algoritmus lehetővé teszi a kommunikációt még a zajosabb kültéri környezetben is. Az automatikus hangfelismerés és a jelfelvétel révén a WT2 tökéletesen kihangosított kommunikációt biztosít számos nyelven .
A külföldi kommunikáció könnyű lesz, függetlenül a nyelvi akadályoktól.

online hangfordítás wt2 plus

 

Kettős zajcsökkentés - minden szó számít!

Az algoritmusok és a zajcsökkentés alapján a WT2 Plus 95% -os pontossággal rendelkezik a fordításban , így a külföldiekkel való beszélgetés teljesen természetes.

 
hang fordítás wt2 plusz fülhallgató
 

Többnyelvű támogatás a globalizációval

A WT2 Plus jelenleg 36 nyelvet és 84 dialektust támogat, amelyeket a jövőben hozzáadnak és frissítenek.

 

 
WT2 Plus nyelvtámogatás

 

Hosszú élettartam - hosszabb, mint amire szüksége van!

A WT2 akár 5 órányi akkumulátort biztosít egy töltésre, több mint 12 órányi akkumulátortartalmat tölthet fel újratölthető tokkal - dokkolóállomás és legfeljebb 30 nap készenléti állapotban.

 
WT2 plusz fordító újratölthető tok
 

A WT2 Plus!

A WT2 Plus-ba beágyazott interakciós módok megfelelnek az elvárások teljesítésének. Egyedülálló és hibátlan kommunikációs élményt nyújt.

elektronikus wt2 és fejhallgató


Egyszeri befektetés!

Az OTA technológia használatával (a levegőn keresztül) a WTA2 Plus támogatja az on-line frissítéseket, amelyek frissítése mind a szoftver, mind a hardver esetében csak 3 percig tart.
A fejlesztés nem fog véget érni, és a fordító továbbra is biztosítja a legjobb technológiát a felhasználók számára, sőt még finomítja a fordítást.


legjobb online fordító wt2

 

Megosztott!

A WT2 Plus tervezése a "megosztás" ötletén alapul. Akár nyaralás, akár üzleti út során utazik, amikor a külföldiekkel való kommunikáció megkezdésének lehetősége áll rendelkezésre, felajánlja neki a fejhallgatót, és kezdje el a kommunikációt természetesen az egyik legegyszerűbb módon.

fordító fülébe wt2 plus
 

 

 

wt2 fordító hogyan kell használni

Jellemzők:

plusz Nagyszerű design
plusz Akkumulátor élettartama 12 óra
plusz Automatikus kapcsolat
plusz Több mint 36 nyelv és ékezet minden nyelven
plusz Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel
plusz 95% -os fordítási pontosság

 

Műszaki adatok:

Termék: WT2 Plus fordító
Fehér szín
Nyelvtámogatás: 36
Támogatás: Bluetooth 4.2 vagy újabb (mobilalkalmazás-kapcsolat)
Az akkumulátor feltöltése: Lithium Polymer / 90 perc
Akkumulátor élettartama akár 15 óra / 3 töltés esetén a dokkolóállomásról
Rendszertámogatás: iOS 11.0 / Android 7.0 és újabb
Feszültség: DC 5 + / 0,25 V
Tápegység: 110 mA (fejhallgató) 320 mA (dokkolóállomás)
Termék méretek: Hosszúság: 20 mm / Szélesség: 10 mm / Magasság: 35 mm
Csomagolási méretek: Hosszúság: 75 mm / Szélesség: 75 mm / Magasság: 36 mm
Nettó terméktömeg: 93,5 g
Bruttó termék tömege: 404 g
Üzemi hőmérséklet: 0 - 35 ° C

 

A csomag tartalmaz:

1x Master Bluetooth készülék
1x vendég Bluetooth készülék
1x Újratölthető dokkoló állomás
1x USB tápkábel
1x tárolózsák
2x Fül horog
6x fülhallgató
1x felhasználói kézikönyv

a wt2 fordítási kézibeszélő tartalma

Diszkusszió a termékről (11)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Aik

Fordítás

Lehetséges-e fejhallgatóval filmet fordítani?

Lefordítva innen: pl
0
Yef

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Yefim Khaikin reagálni

Elég a fejhallgató vagy kell egy okostelefon?

Lefordítva innen: ru
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Természetesen az alkalmazás telepítéséhez okostelefon kell :)

Lefordítva innen: ru
Kim

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Bármilyen okostelefonnal használható?

Lefordítva innen: es
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Természetesen:)

Lefordítva innen: es
Vla

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Vladimír reagálni

Lefordítja olyan helyeken, ahol nincs internet kapcsolat? Vagy egyáltalán nem csinál semmit SIM kártya és adathálózati csatlakozás nélkül? Előre is köszönöm a magyarázatot.

Lefordítva innen: cs
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Jó nap
Internet kapcsolat természetesen szükséges. Akár egy mobil hotspoton keresztül közvetlenül a mobiljáról, vagy egy helyi Wi-Fi hálózaton keresztül.

Lefordítva innen: cs
Анн

A fordításról

Анна reagálni

Jól értem, hogy csak két nyelvet lehet lefordítani oroszról angolra és kínaira?

Lefordítva innen: ru
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, pontosan:)

Lefordítva innen: ru
Pat

Beszélgetés

Patrick Bouthier reagálni

Használhatjuk ezt a fordítót anélkül, hogy átadnánk a headsetet a másik félnek?
Mint egy taxisofőr
A hotelben
Az étteremnél

Lefordítva innen: fr
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, lehetséges, hogy csak neked lesz ez a headset, és mások beszélnek a telefonoddal.

Lefordítva innen: fr
Rol

értesítés

Roland reagálni

Van francia nyelvű használati útmutató?

Lefordítva innen: fr
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
igen, ez az

Lefordítva innen: fr
FRA

Timekettle WT2 HEADSET BT TRANSLATOR

FRANCOISE reagálni

Alkalmas-e a termék Apple Iphone XS iOS 13.3-hoz?
és szlovén fordításra?
Köszönjük a válaszát

Lefordítva innen: fr
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, természetesen működik az okostelefonjával, és a szlovén fordítás is támogatott.

Lefordítva innen: fr
Rom

WT2 Plus készletek kombinálása

Roman reagálni

Lehetséges-e kommunikálni négy vagy több emberrel, akiknek több készletük van?

Lefordítva innen: pl
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, csatlakoztathat 2 készletet, hogy 4 ember kommunikálhasson egyszerre.

Lefordítva innen: pl
Teo

Információ

Teoltis Cristinel reagálni

Jó reggelt Milyen telefonok kompatibilisek a WT2 PLUS headset fordítórendszerrel, például a Samsung Galaxy S9 S9+ tud alkalmazkodni, letöltheti rájuk a wt2 plus alkalmazást román angol fordításhoz és fordítva

Lefordítva innen: ro
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

SZIA
Igen, biztosan kompatibilis

Lefordítva innen: ro
Ald

Használat

Aldea ciprian reagálni

Sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem a samsung j4+ és huawei p9 lite és huawei p30 pro telefonokkal kapcsolatban, letölthetem az alkalmazást és fejhallgatón keresztül indíthatom a beszélgetést?? Kösz

Lefordítva innen: ro
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Szia
Igen, ezekkel az okostelefonokkal használható.

Lefordítva innen: ro
Mar

Hangfordító bluetooth fejhallgatóval WT2 Plus - Fordítás valós időben

Martin reagálni

Jó nap,
Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kipróbálni ezt a készüléket.

Lefordítva innen: sk
Cool Mania

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Mario Bruchanik reagálni

Sziasztok, természetesen lehetséges a fiókunkban, közvetlenül a BB téren. Gyere el és nézd meg magad is :)

Lefordítva innen: sk
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (11)

98%
11×
100%
medo

medo

Segítene nekem, ha meghallgatnék egy kurzust a YouTube-on?
.

.

Lefordítva innen: ar
90%
Anamaria

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

Nagyon jó fordítás
lassabban kell beszélni

4

Lefordítva innen: hr
100%
Елена

A lustáknak

Elképesztő! Fantáziált róla. Kiderült, hogy a valóságban van.
Lefordítva innen: ru
100%
Zygmunt

WT2 Plus

SZUPER készülék, ajánlom
Lefordítva innen: pl
100%
Starykontynent

Fordító fejhallgató.

Világosan és jól fordít, minden alkalomra használom.
Kicsit nem megfelelő a fülben.
Lefordítva innen: pl
95%
Pepe

Nagyon jó termék

1000% elégedett
Lefordítva innen: pl
100%
Zdenek

Szuper termék

A valóságban szinte mindent lefordít, csak írásban és lassan kell beszélni, nekem már van egy Langie-m, de ez a WT2 Plus termék teljesen felülmúlta a várakozásokat. Most már egyedül is meg tudok oldani mindent, ami a világutazáshoz szükséges.
egyelőre nincs fenntartás
Lefordítva innen: cs
100%
Jean

Voice translator Bluetooth fejhallgatón keresztül WT2 Plus - valós idejű fordítás

10000%-ban működik!!!
Lefordítva innen: fr
99%
P.P.

Kiváló minőségű termék

Valóban nagyon egyszerűen irányítható alkalmazás – felhasználóbarát
A fejhallgatókhoz használt anyagok - fényűzőnek és modernnek tűnnek
A fordítás minősége kiváló
Támogatás cseh és szlovák nyelven
Fejhallgató doboz - tartós és jól néz ki
Más nyelvek hozzáadása
Lehetőség van fejhallgató vásárlására más színben is
Lefordítva innen: sk
100%
Emko

A jövő itt van

Szóval ebből teljesen kiestem.. Két hallókészülék és folyékony kommunikáció külföldön.. Valószínűleg már megérkezett a jövő. A szlováktól Anjig kiválóan működik.. Le a kalappal ez előtt.
Hogy nem vagyok 15 évvel fiatalabb :))
Lefordítva innen: sk
99%
Ján Lovaši

Aki nem próbálta, nem hiszi el

Luxus megjelenésű fejhallgató
Fordítási sebesség
Kényelem használat közben
2016 óta várok erre a termékre, amikor megláttam ezt a projektet a Kickstarteren. De hogy őszinte legyek, nem hittem, hogy egy nap valóban eladók lesznek. A fordítás minősége nagyon megfelelő, a szlovák (hang) felismerés is megbízhatóan működik. Az első utam Kínában volt, és a kínaiak maguk sem hitték el, milyen csodaszép fejhallgatóm van fordítással :))
az ár
kevés volt az előléptetés
Lefordítva innen: sk