Angel derítő levegőztető

Kód: 94-004
15 600 Ft Nettó ár: 13 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Angel levegőztető derítő - ha egyszer megpróbálja ezt a terméket, akkor tetszik. Ismeretes, hogy a bor íze jobb, ha azt levegőztetjük. Decanter kínál, hogy pontosan.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Angel levegőztető derítő - ha egyszer megpróbálja ezt a terméket, akkor tetszik. Köztudott, hogy a bor íze jobb, ha a levegőztetés. Decanter kínál, hogy pontosan. Ha készül egy párt otthon, és azt szeretné, hogy a figyelmet a vendégek, ez egy nagyszerű módja annak, hogyan lehetne javítani a párt. Ön vendégek élvezhetik a jó buli, és még több, értékelni fogják minőségi ízét borok.

angyal ülepítő

Hogyan öntsük a bor nélkül egy profi sommelier tartozékok és tapasztalatok? Próbálja meg a levegőztető Angel, a használata nagyon egyszerű, és dekantációjához bor a minimumra csökken. Dekantációjához bor a kancsó vehet severals órát, hogy elérjék a megfelelő hatást. Kiváló szellőző képes kiemelni az íz és aroma bor közvetlenül a palackból öntött bor a levegőztető a pohárba. Ülepítési tölcsérrel ellátott szitán, hogy elfog még a legkisebb üledék a bort, és légcsatornák tökéletesen szellőztetni a bort egy pillanatra. Ez egy egyszerű eljárás, amely képes kiemelni az íze és aromája a bort, hogy a tökéletes élmény.

Ha van egy kis ízelítőt a jó bor, de van, kevés az idő, ez egy ideális időtakarékos eszköz. Felejtsd el a vár egy órát, amíg a bor levegőt venni. Egyszerűen csak nyissa meg, és öntsük egy pohárba.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés