LED fénysáv 0,5m növények növekedéséhez 10W (5x csomagolás)

Kód: 36-059
21,240 Ft Nettó ár: 17,700 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

A 10W-os (5x-es csomagolású) növényi növekedés 0,5m-es LED-es fényforrása további megvilágításként szolgálhat, vagy segítséget nyújt a növények gazdagodásához a növekedés, a virágzás és a vegetáció szakaszában.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A 10W-os (5x-es csomagolású) növényi növekedés 0,5m-es LED-es fényforrása további megvilágításként szolgálhat, vagy segítséget nyújt a növények gazdagodásához a növekedés, a virágzás és a vegetáció szakaszában. Hihetetlen módon biztosítja a növények termesztését beltéri helyiségekben, üvegházakban vagy pincében . Használható növények orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, kel, spenót, leveles zöldségek, brokkoli, virágok, uborkák és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére. Alkalmas továbbá szobatermelésre is. A LED fénysáv is jó választás a palánták klónozásához és a növénynövekedés minden fázisához.

Led világítósávot hozott létre

Biztonságosan helyezhető el zárt térben is, mert nem túlmelegszik. A növényekre ható LED-es lámpa piros és kék fényt tartalmaz a maximális növénynövekedés előmozdítása és fenntartása érdekében. A növényeknek vörös és kék fényspektrumra van szükségük az egészséges és a gyors növekedéshez és a természetes fotoszintézis folyamathoz.

A LED-es lámpatest maximális energiateljesítménye a növénynövekedés ösztönzésére, környezetbarát, higanymentes a lámpákban, mert ez egy LED technológia. A fénysávot a környezet megóvására tervezték, és rendkívül energiahatékony a szabványos fluoreszkáló világítási rendszerekhez képest, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

led lampa növények

Alumínium vázzal rendelkezik, amely elvezeti a minimálisan előállított hőt a LED-diódából. Az alumínium biztosítja a lámpa könnyű súlyát is. A fényforrás 36 nagy teljesítményű LED-ből áll. A LED világítósáv működési környezete -20 ° és 55 ° C közötti, a páratartalom pedig 5% és 95% között van.

LED növényi fénysáv

A vörös és a kék fény a szabad szemmel látható elektromágneses spektrum része. A piros lámpának 620-750 nm hullámhossza és 400-484THz frekvenciája van. A kék fény 450-495 nm hullámhosszúságú és 606-668THz frekvenciájú. A vörös spektrum felhasználható az A klorofill és a klorofill B esetében. A növények általában vörös hullámhosszúságot igényelnek az egészséges növekedéshez és fejlődéshez.

led lámpa növényeken

A fotoszintézis leginkább a vörös fénytől, másodsorban pedig a kék fénytől származik. Sok növény esetében azonban kék fényt is szükséges a növekedés, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért a LED-es fénysáv alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszára.

paraméterek:

Típus: ZW0066
Teljesítmény: 10W
LED-ek száma: 36
LED: piros és kék
LED hullámhossz: piros 660nm, kék 445nm
Méretek (mm): 500x10
Élettartam: több mint 50 000 óra
Fényáram: 9 kék 27 piros, 225 ~ 357LM

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés