360 ° panorámás WiFi kamera HD felbontással + IR LED

Kód: 10-150
55 600 Ft Nettó ár: 46 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

360 ° -os panorámás WiFi kamera HD felbontással + Az IR LED a halszem látószögébe esik, melynek köszönhetően széles körű megfigyelést biztosít.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

360 ° -os panorámás WiFi kamera HD felbontással + Az IR LED a halszem látószögébe esik, melynek köszönhetően széles körű megfigyelést biztosít. Nincsenek halott zónák, de teljes körű lefedettségük körülbelül 100 m2, így minden szempontból lefednek. Egy ilyen széles körű lefedettséghez legalább négy közös kamera szükséges, de a 360 fokos panorámakameránknak köszönhetően sok pénzt takarít meg.

360 kém kamera

A fényképezőgép támogatja a WiFi-t, amely lehetővé teszi a falon vagy mennyezeten történő könnyű telepítést , valamint a mobiltelefonon keresztül történő vezérlés lehetőségét. Töltsd le a mobiltelefonodat (iOS, Android) az okostelefonodba, párosd mindkét eszközt, és elkezd játszani a képet valós időben. A biztonsági kamera csatlakoztatható házi útválasztóhoz WiFi vagy Hot Spot segítségével, így bármikor és bárhonnan megtekintheti a képet a mobiltelefon használatával. A kamera beolvasott képe szerkeszthető úgy, hogy az ujját az okostelefonon lenyomva állítja be az ideális szöget, vagy akár 5 megjelenítési mód közül is elérhető . Mindegyik mód teszi a panoráma kamerát ideális beltéri használatra.

360 fokos kamera panormatic

A panoráma fényképezőgép mozgásérzékeléssel is rendelkezik , így mindig riasztást kap a mobiltelefonra, ha a térben mozgás történik. Az a képesség, hogy hozzon létre egy hangjelzést a kamera, hogy figyelmeztessék a nem kívánt vendég és figyelmeztet arra, hogy a területet ellenőrzik. A tökéletes módja annak, hogy mindig otthon , irodában, boltban vagy garázsban maradhasson a távollétében. A fényképezőgépnek nincsenek problémái a gyenge fényviszonyok mellett, vagy az abszolút sötétben az infravörös LED-fénynek köszönhetően . Még mindig ugyanazt a HD képminőséget tartja, és 9 méteres éjszakai látást biztosít.

Biztonsági kamera 360

A kamera kétirányú kommunikációt is kínál, mivel beépített nagy érzékenységű mikrofon és hangszóró. Meghallgathatja a figyelmet, és ugyanakkor a mobiltelefonon keresztül beszélgethet a baba vagy a háziállatokkal munka közben. A rögzített rekordok a H.264 tömörítést átengedik a fájl méretének csökkentése érdekében, majd egy micro SD kártyára vannak tárolva, maximum 32 GB támogatással (nem tartozék). Ha az SD-kártya memóriája megtelt, a felvétel hurokba kerül, és felülírja a legrégebbi rekordokat, így megtartja az aktuális képeket.

panormatikus kamera

Jellemzők:

plusz Teljes HD valós idejű videó
plusz Kétirányú kommunikáció
plusz Mozgásérzékelés és automatikus riasztás
plusz Felvétel hurokban
plusz WiFi kapcsolat
plusz Éjszakai infravörös látás

Műszaki adatok:

Videó felbontás: HD 1280 x 960
Hang: beépített mikrofon és hangszóró
Memória: támogatja a 32 GB-os micro SD kártyát
Működési hőmérséklet: -10 ~ 50 ° C belső hőmérsékleten
Rendszerintegráció: iOS 6.0 vagy újabb, Android 4.0 vagy újabb verzió.
Méretek: (W) 70 mm x (V) 36 mm
Súly: 60 g

Csomag tartalma:

1x 360 ° panorámás kamera
1x USB kábel
1x váltóáramú adapter 220V / USB
1x Szerelési tartozékok
1x 3M matrica
1x csomag 2 csavarral
1x Felhasználói kézikönyv

Figyelem

Miért vegyél egy kémtechnológiát e-boltunkon keresztül?

Néhány héten belül teszteljük az új termékeket és az utolsó ellenőrzést az értékesítés során
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak az általunk vizsgált termékeket kínáljuk - minőségi és megbízható kém termékek
Nem a legolcsóbbak, de ügyfeleink elégedettek.
Többéves tapasztalat a kémtermékek ( kémfilmek , kémfelszerelések) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal
Szakszerű tanácsadás a termékek telepítésével és beállításával (telefonon vagy e-mailen keresztül)
24 hónapos garanciát vállalunk minden termékre és a kézbesítéstől számított 14 napon belül
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítéssel, minőségi ügyfélszolgálatot kínálunk
Igény esetén, igyekszünk, hogy lerövidíti az időt a feldolgozás minimális (általában 7-14 nap). Ha az áru nem működik, a megoldás új darab cseréjével történik

Megjegyzés: Ha úgy találja, a konkurens termékek (lényegesen alacsonyabb költségek), amelyek azonos design, de a használt alkatrészek, mint erősítők, akkumulátorok, stb lehet olcsó (olcsóbb) változata a termék, így jelentős hatással a teljes minőségre és az üzemi élettartamra. Javasoljuk az ügyfeleknek, hogy fontolják meg a beruházások jövedelmezőségét és a vásárlást is ennek megfelelően.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés