Bluetooth kesztyű - okostelefon kesztyű telefonhívásokhoz + érintés

Kód: 88-247
19 800 Ft Nettó ár: 16 499 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Bluetooth kesztyű - okostelefon kesztyű telefonhívásokhoz + érintés. A praktikus eszköz, amely különösen alkalmas télen.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Bluetooth kesztyű - okostelefon kesztyű telefonhívásokhoz + érintés. A praktikus eszköz, amely különösen alkalmas télen. Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor sötét esténként elhagyjuk az üzletet vagy dolgozunk, és úgy érezzük, hogy felhívunk valakit, mert egyedül érezzük magunkat. De az a probléma, hogy kint gyakran hideg és fagy van . A kékkesztyűnek köszönhetően nem lesz gond . A hüvelykujjában van egy hangszóró , amelynek köszönhetően meghallja a hívást, de zenét is hallgathat rajta keresztül. A kezelőpanelen található egy mikrofon és a hívás vagy a zenelejátszás vezérlése. Amikor hívás érkezik, csak annyit kell tennie, hogy fogadja a hívást, és hüvelykujjával a kezét a fül felé irányítja. Fontos, hogy a kesztyű felvétele után a kezelőpanel legyen a csukló belső (tenyér) oldalán.

Kényelmesen hallgathat zenét vagy vezérelheti okostelefonját bluetooth kesztyűn keresztül.

Telefonkesztyűokostelefon kesztyű

A kesztyű jó akkumulátor-élettartamot is kínál. Egyetlen teljes töltéssel akár 5-8 óráig is bírják . Mindig meleg és kényelmes legyen a keze. A kesztyűk uniszexek, ezért alkalmasak Bluetooth-kesztyűvé férfiaknak és nőknek. A precíz feldolgozásnak köszönhetően szabályozásuk stabil (nem csúszik át a szöveten) és szilárd. A mutató-, a középső és a hüvelykujj speciális szövet borítja, amelynek köszönhetően a telefont a kesztyű lehúzása nélkül lehet irányítani . Bluetooth-on keresztül könnyen összekapcsolhatja a legnépszerűbb hívókesztyűket az iOS és az Android operációs rendszerrel rendelkező eszközökkel - ami garantálja azok sokoldalú használatát.

Csomag tartalma:

1x Bluetooth kesztyű
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés