Külső teljesítmény bank 10000mAh kapacitás + kimenet 2,1A

Kód: 65-002
15 600 Ft 11 600 Ft Nettó ár: 9 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Egy külső teljesítmény bank 10000mAh kapacitás + kimenet 2,1A szolgál cserélő tápforrásként különféle típusú elektronikus eszközök számára.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Egy külső teljesítmény bank 10000mAh kapacitás + kimenet 2,1A szolgál cserélő tápforrásként különféle típusú elektronikus eszközök számára. A Power bank védelmet nyújt a túlmelegedés, a túlfeszültség, a teljes kisütés és a túltöltés ellen. A legkisebb méretének és súlyának köszönhetően ideális a zsebben való szállításhoz is. Az akkumulátort iPod, iPhone, mobiltelefonok, táblagépek, MP3 lejátszók, GPS eszközök stb. Feltöltésére tervezték. Hatékony töltő és külső hordozható akkumulátor modern és elegáns megjelenéssel. A videót és a fényképezőgépet is feltöltheti , ami hasznos lehet ünnepnapokon vagy a természetbe vezető utakon, ahol nincs hozzáférése az elektromos csatlakozóhoz.

Az akkumulátor kapacitása 10 000 mAh-ig , a standard okostelefon akkumulátorának több mint 5x-os töltését teszi lehetővé. A Power Bank egy új Li-polimer akkumulátort tartalmaz , amely alacsony súlyt, nagy kapacitást, minimális önkiürítést és nagy teljesítményt garantál. Az USB port kimeneti teljesítménye 2,1 A. A teljesítménybank teljes feltöltése 8 óra. Jelenleg négy kék LED jelzi a szintet feltöltéssel, így a POWERBANK soha nem bocsátott anélkül, hogy tudna róla.

10000mAh kapacitású erőátviteli bank

A külső akkumulátor intelligens chipekkel van felszerelve a túlmelegedés, a túlfeszültség, a teljes kisütés és a túltöltés elleni védelem érdekében. A használat nagyon egyszerű. Csatlakoztassa a készüléket az USB kábellel egy külső akkumulátorhoz, majd nyomja meg a gombot a bekapcsoláshoz. A készülék feltöltése után húzza ki az USB kábelt és a külső akkumulátor néhány másodperc múlva automatikusan kikapcsol. A Powerbank ideális fesztiválokra, kempingekre, utazásokra, külföldre utazik, vagy vészhelyzeti tápegységként nagyon elfoglalt napokra, amikor a rendszeres akkumulátor a készüléken egyszerűen nem tud lépést tartani az igényeivel. Az akkumulátor majdnem minden hordozható eszközt feltölti mini USB / micro USB csatlakozókkal. Az eszköz USB-kábellel egyszerűen feltölthető, akár a számítógépén keresztül, akár a konnektorból.

Jellemzők:

plusz Túlmelegedés, túlfeszültség, teljes kisütés és túltöltés elleni védelem
plusz A külső akkumulátor kisütésének LED-kijelzője
plusz A normál mobiltelefon több mint 5 töltése
plusz Akkumulátor kapacitása akár 10000mAh
plusz Nagy kapacitás és kis méretű akkumulátorok


Műszaki adatok:

Modell: M109
Akkumulátor típusa: Li-Pol
Kimenet: 5V / 2,1A
Bemenet: 5V / 2A
Kapacitás: 10000mAh
Töltési idő: 8 óra
Élet: 1000 töltési ciklus
Működési hőmérséklet: -20 ° C-tól + 50 ° C-ig
Túlfeszültség-védelem: igen
Túlmelegedés elleni védelem: igen
Védelem a túlterhelés ellen: igen
A túltöltés elleni védelem: igen
Méretek: 130 * 69 * 16 mm
Súly: 193 g

Csomag tartalma:

1x Külső akkumulátor 10000mAh
1x USB kábel

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés