A LED-es lámpák hármas fejűek 27W-os növekedési támogatáshoz (9x3W)

Kód: 36-064
32,040 Ft Nettó ár: 26,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A LED növekszik 27W (9x3W) háromszoros fejjel a beltéri növény növekedésének támogatására bármely szakaszban - teljes spektrumú LED fény.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A LED növekszik 27W (9x3W) háromszoros fejjel a beltéri növény növekedésének támogatására bármely szakaszban - teljes spektrumú LED fény. Ez a legfrissebb trend a beltéri növénytermesztésben , a nap megfelelő helyettesítése. A fejlett, könnyű LED-chipek 400 nm-es, 800 nm-es széles spektrumot biztosítanak , hasonlóan a napfényhez , de a legtöbb kék és piros , ami a legjobb kombináció a növekedés támogatására . Nagyszerű módja a növények beltéri termesztésének csarnokban, üvegházakban vagy pincékben . Használható orchideák, rózsák, paprika, paradicsom, bazsalikom, saláta, gyógynövények, cseresznye, káposzta, spenót, leveles zöldségek, brokkoli, virágok, uborka és sok más gyümölcs és zöldség termesztésére.

A háromfejű LED-lámpa egy állványon található, amelyen a lámpa a tábla sarkán, a parapeten és hasonlóknál könnyen rögzíthető. A LED-lámpa egyedi funkcióit a távirányítóval vezérelheti, amellyel a LED-lámpa be- és kikapcsolható, a LED-színkombinációk átkapcsolására, a fényerő százalékos arányának beállítására, 20% - 100% között, vagy az időzítő beállítása (4/8/12 óra), hogy a lámpa automatikusan kikapcsoljon.

vezetett fények

A LED Grow lámpa maximális energiahatékonysággal rendelkezik, amelyet a növények növekedésének ösztönzésére használnak, környezetbarát, higanymentes a lámpákban, mivel LED-technológia. A lámpát úgy tervezték, hogy megmentse a környezetet, és rendkívül energiatakarékos a hagyományos fénycsöves rendszerekkel összehasonlítva, ami tükröződik az alacsony üzemeltetési költségekben.

Alumínium teste van, amely a LED-dióda minimálisan termelt hőjét távolítja el. Az alumínium csak a lámpa könnyű súlyát biztosítja 500g. A fényforrás nagy teljesítményű LED SMD diódákból áll. A LED-es lámpák működési környezete -20 ° és 55 ° C között, valamint a nedvességtartalom 5% és 95% között van.

led izzó növények

A piros és a kék fény egyaránt része a szabad szemmel látható elektromágneses spektrumnak. A vörös fény hullámhossza 620-625 nm, a borostyánsárga fény hullámhossza pedig 460-465 nm. A vörös spektrum klorofill A és klorofill B esetében alkalmazható. Általában a növényeknek az egészséges növekedéshez és fejlődéshez minden vörös hullámhosszra van szükségük. A fotoszintézis alapvetően a vörös fényből és másodlagosan a kék fényből származik. Sok növény esetében azonban kék fény is szükséges a növekedés, a virágzás és a gyümölcsképződés szabályozása miatt. Ezért a Grow LED-es lámpa alkalmas a növényfejlesztés minden szakaszának termesztésére.

led lámpa növények

Műszaki adatok:

Típus: LED teljes spektrumú lámpa
LED hullámhossz: piros 620 nm ~ 625 nm, kék 460 nm ~ 465 nm
LED-típus: SMD
Bemeneti feszültség: 5V
Teljesítmény: 27W
Üzemi hőmérséklet: -20 ° C - 40 ° C
Méretek: 280mm x 380 mm
Súly: 500 g

Csomag tartalma:

1x LED lámpa USB és távirányítóval
1x Kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (2)

100%