Ébresztőóra LED-sel és WiFi hangszóróval + Bluetooth (kompatibilis az Alexa-val)

Kód: 72-003
43 200 Ft Nettó ár: 36 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Ébresztőóra LED-sel és WiFi hangszóróval (kompatibilis az Alexa-val) egyesíti a vezeték nélküli hangszórót és az elegáns ébresztőórát.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Ébresztőóra LED-sel és WiFi hangszóróval (kompatibilis az Alexa-val) egyesíti a vezeték nélküli hangszórót és az elegáns ébresztőórát. Ez garantálja, hogy minden reggel megkapja azt, amit mindannyian szeretnénk - mosollyal felébredsz az arcán, hazatérve, felesleges stressz nélkül.

Ez az elegáns Sleepace eszköz minden nap felébreszti a felkelő nap utánozását - tudatva ezzel a testének, hogy újabb nagyszerű nap kezdődik. De nem ér véget az ébredéssel, mivel ez az ébresztőóra normál napja során kiváló minőségű bluetooth hangszóróvá válhat, amelyen keresztül szabadalmaztatott eredeti zeneszámokat vagy kedvenc dalait lejátszhatja - rajtad múlik. A színek megváltoztatása sem unalmas - reggelenként napkelte utánzással ébred fel, de napközben ez az intelligens riasztási funkcióval ellátott hordozható hangszóró tökéletesen alkalmazkodik az Ön hangulatához - akár romantikus vacsorára, akár őrült partira vágyik . Ez az intelligens intelligens riasztó a kívánt módon megváltoztathatja a színt , vagy az automatikus színváltás funkcióval is megjelenhet .

ébresztőóra alvó hangszóróval

Az a tény, hogy valóban okos, azt bizonyítja az a képessége, hogy csatlakozik a WiFi-hez, és az a képesség, hogy együtt dolgozzon az Alexával . Hasonlóképpen, a vezérlése egyszerű és intuitív, amint felébredni kezd, óvatosan tegye a kezét a tetejére, és elnémul. Mondjon búcsút egy egyszerű ébresztőóráról használat nélkül, és szerezze meg ezt az ébresztőóra, lámpa és hangszóró hibridjét - kezdje el intelligensen élni, kezdjen okosan élni a Wake Up Light segítségével.

led éjszakai lámpa hangszóróval

Jellemzők

  • Ébresztőóra
  • Idő kijelző
  • Bluetooth hangszóró
  • Több LED színű fény
  • Némítás funkció

Technikai paraméterek:

Modell: Sleepace Ébresztőóra EW201W
Méret: 11,7x11,7x10,9 mm
Szín: szürke
Súly: 440 g
Csatlakoztathatóság: Wi-Fi
Adapter: 110 ~ 240 V 50/60 HZ 0.6A
Teljesítmény: 5 V 1A
Feszültség: 5W
Rendszer: Android 4.3 vagy újabb, iOS 8 vagy újabb

Csomag tartalma:

1x Wake Up Light
1x tápkábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés