Éjjeli lámpa NOX Aroma mesterséges intelligenciával és WiFi-vel (Alexa kompatibilis)

Kód: 72-004
57,240.00 Ft Nettó ár: 47,700.00 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A mesterséges intelligenciával és WiFi-vel ellátott NOX Aroma éjszakai lámpa (kompatibilis az Alexa-val) tökéletesíti a kikapcsolódás pillanatait

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Éjjeli lámpa, a mesterséges intelligenciával és a WiFi-vel ellátott NOX Aroma (kompatibilis az Alexa-val) tökéletesíti a kikapcsolódás pillanatait, természetes aromái a megfelelő ellazítás hullámához hangolják az elmét és a testét. A kellemes vörös fény hullámhosszt hoz létre és utánozza a lenyugvó napot, ami természetesen elősegíti a melatonin (alváshormon) képződését, és a szabadalmaztatott relaxációs zene nyugtató hangjaival együtt a mély alvásra hangolja bioritmusát, akár WiFi-hez is csatlakoztatható. nagyobb elérhetőséget biztosít, mint a Bluetooth-kapcsolat, vagy a vezérlés az Alexa-n keresztül . Elektromos aromalámpa diffúzorral a békés alváshoz.

NOX AROMA éjszakai lámpák a békés alváshoz

nox aroma asztali lámpa

Aroma asztali lámpa - ennek az alvási asszisztensnek a szerepe nem csak az alvással ér véget. Az alkalmazással való párosítás után az éjjeli lámpa képes maga az alvási folyamatot is irányítani . Figyelembe veszi a minőségét és a ciklust, valamint a testmozgásokat - átfogóan értékeli az egész folyamatot, és tanácsokat és tippeket kínál az alvásminőség javításához. Felismerje a különbséget az erős, mély alvásból vagy a gyenge, időszakos alvásból való ébredéskor. Alvás után a lámpa kikapcsol . Aromás, nyugtató lámpa A Nox Aroma társa lesz akkor is, amikor felébred, és megnyugtató fényekkel és kellemes zenei hangokkal vonzza újra a nappali életbe.

Éjszakai LED lámpa nox aromája

A frissítő illatok kellemesebbé tehetik a nap folyamán a kikapcsolódást, akár egy könyvet olvas, akár a jóga gyakorlását. A relaxációs lámpa hangszórójával szabadalmaztatott dalokat hallgathat, vagy egyszerűen saját zenéjét lejátszhatja Bluetooth-on keresztül. Az asztali lámpavezérlő alkalmazás, amelyet könnyen megtalálhat az Istore vagy a Googleplay alkalmazásban, és támogatja az IOS 7+ vagy az Android 4.3+ verziót. Aromás táskák akár 30 napig is eltarthatók. Nem kell vizet tölteni a zsákokba, így elkerülhetők a kellemetlen páratartalom vagy a penészgombák. A Nox Aroma relaxációs és alvási asszisztensnek nem szabad hiányoznia semmilyen háztartásban, ne habozzon, rendelje meg neked.

Éjszakai LED-es lámpa diffúzorral

Technikai paraméterek:

Modell: Sleepace Nox Aroma SA1001
Méret: 12,2x12,2x11,7 cm
Szín: fehér-szürke
Súly: 320 g
Csatlakoztathatóság: Alexa, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (távolság kb. 10m)
Adapter: 110 ~ 240 V 50/60 HZ 0.6A
Teljesítmény: 5 V 1A
Feszültség: 5W
Rendszer: Android 4.3 vagy újabb, iOS 8 vagy újabb


Csomag tartalma:

1x Lámpa Nox Aroma
1x töltő
1x aromás kapszula
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés