Elektromos csapda egerek és patkányok számára (rágcsálók)

Kód: 11-298
28 440 Ft Nettó ár: 23 699 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Az egerek és patkányok (rágcsálók) elektromos csapdája intelligens vezeték nélküli áramkör érzékelővel van ellátva, amely érzékeli a rágcsáló bejutását, és kiküszöböli a menekülési lehetőséget.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Az egerek és patkányok (rágcsálók) elektromos csapdája intelligens vezeték nélküli áramkör érzékelővel van ellátva, amely érzékeli, hogy a rágcsáló belép, és kiküszöböli a menekülési lehetőségeket, és jól működik egereken, patkányokon, mókusokon és más rágcsálókon. Egy erőteljes, 7000 voltos elektromos áram azonnal megöli a rágcsálókat fájdalom nélkül, és könnyű elpusztítani a halott rágcsálót a csapda fedelének felemelésével és a hulladékgyűjtőbe történő dobásával. Az elektromos csapda megöli a rágcsálókat anélkül, hogy mérgező anyagokat kellene használnia, ezért ideális megoldás kisgyermekes házak számára, mert nem igényel káros mérgeket vagy vegyszereket a működéshez.

Trap patkányok, egerek és más rágcsálók számára

elektronikus csapda egerek és rágcsálók számára


Kis költség és energiamegtakarítás - a rágcsálócsapda 4 alkáli D-akkumulátorral működik (nem tartozék), legfeljebb 30 felhasználást kínál, kevesebb hulladékot termelve alacsonyabb költséggel, mint az eldobható egércsapdák, vagy lehetőség van adapter használatára. A hatékony csapdázó kialakítás lehetővé teszi, hogy az otthoni, irodai vagy tárolóhelyiség kertjében és teraszán fogást nyerjen. Ha a csapda felső és alsó részét elválasztják, az elektromos áramkör teljesen kikapcsol. Ez az elektronikus egér és rágcsáló csapda biztonságosan és könnyen tisztítható. A csomag tartalmazza a LED hosszabbító kábelt és adaptert, de nem tartalmaz elemeket.

Innovatív elektromos rágcsáló csapda intelligens érzékelővel

Jellemzők:

Hatékony és biztonságos üzemeltetés
Egyszerű tisztítás A rágcsáló csapdába kerül; nem kell megölni az elpusztult rágcsálót, mint egy méreg használata esetén

Műszaki adatok:

Elektromos áramkör: 7000 V
Méretek: 27,6x12,8x12 cm

Csomag tartalma:

1x Elektronikus rágcsálócsapda
1x LED kábel és adapter

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (4)

100%