Aroma lámpa - NOX Bluetooth és diffúzorral

Kód: 72-005
50 040 Ft Nettó ár: 41 699 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

Aroma lámpa - A Bluetooth és a diffúzorral ellátott NOX tökéletesíti a kikapcsolódás pillanatait, természetes aromái hangolják elmét.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Aroma lámpa - A Bluetooth-nal és a diffúzorral ellátott NOX tökéletesíti a kikapcsolódás pillanatait, természetes aromái a megfelelő relaxációs hullámhoz hangolják az elmét és a testét. A kellemes vörös fény hullámhosszt hoz létre és utánozza a lenyugvó napot, amely természetesen elősegíti a melatonin (alváshormon) képződését, és a szabadalmaztatott relaxációs zene nyugtató hangjaival együtt a mély alváshoz hangolja bioritmusát.

Elektromos illatosító diffúziós lámpa NOX a békés alváshoz

Aroma lampa wifi


Aromás lámpa - ennek az alvási asszisztensnek a szerepe nem csak az alvással fejeződik be. Az alkalmazással való párosítás után az éjjeli lámpa képes maga az alvási folyamatot is irányítani . Figyelembe veszi a minőségét és a ciklust, valamint a testmozgásokat - átfogóan értékeli az egész folyamatot, és tanácsokat és tippeket kínál az alvásminőség javításához. Felismerje a különbséget az erős, mély alvásból vagy a gyenge, időszakos alvásból való ébredéskor. Alvás után a lámpa kikapcsol . Aromás, nyugtató lámpa A Nox Aroma társa lesz akkor is, amikor felébred, és megnyugtató fényekkel és kellemes zenei hangokkal vonzza újra a nappali életbe. A frissítő illatok kellemesebbé tehetik a nap folyamán a kikapcsolódást, akár egy könyvet olvas, akár a jóga gyakorlását. A relaxációs lámpa hangszórójával szabadalmaztatott dalokat hallgathat, vagy egyszerűen saját zenéjét lejátszhatja Bluetooth-on keresztül.

éjszakai asztali lámpák

A Nox Aroma intelligens lámpavezérlő alkalmazás, amelyet könnyen megtalálhat az Istore vagy a Googleplay alkalmazásban, és támogatja az IOS 7+ vagy az Android 4.3+ verziót. Aromás táskák akár 30 napig is eltarthatók. Nem kell vizet tölteni a zsákokba, így elkerülhetők a kellemetlen páratartalom vagy a penészgombák. A Nox Aroma relaxációs és alvási asszisztensnek nem szabad hiányoznia semmilyen háztartásban, ne habozzon, rendelje meg neked.

nox aroma lámpa

Technikai paraméterek:


Modell: Sleepace Nox Aroma SA1001-2
Méret: 12,2x12,2x11,7 cm
Szín: fehér-szürke
Súly: 320 g
Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.0 (távolság kb. 10m)
Adapter: 110 ~ 240 V 50/60 HZ 0.6A
Teljesítmény: 5 V 1A
Feszültség: 5W
Rendszer: Android 4.3 vagy újabb, iOS 8 vagy újabb

Csomag tartalma:

1x Nox Aroma lámpa
1x töltő
1x aromás kapszula
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés