Birdie alarm mini - személyi hordozható, akár 100 dB -es hangerővel

Kód: 11-411
12 960 Ft Nettó ár: 10 800 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Birdie alarm mini - személyi hordozható, akár 100db hangerővel, függőként - zsebriasztó, mint baba kacsa (madár).

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Birdie alarm mini - személyi hordozható, akár 100db hangerővel, függőként - zsebriasztó kacsa (madár) alakban az Ön védelme érdekében. Felszerelt (3x LR44 elem) - azonnali hangjelzés veszély esetén! Ez egy nagyon hasznos eszköz, amely képes megvédeni a lakosság legkiszolgáltatottabb csoportjait. Mindannyiunknak vannak szerettei, akiktől félünk. A világ szép, de veszélyes hely, és nem mindannyiunknak van elszántsága vagy ereje megvédeni magunkat egy esetleges fenyegetéstől.

A piacon számos védőfelszerelés található - borsos vagy könnycseppek, amelyek hatékonyak, de bizonyos kockázatokat hordoznak. Az akár 100db hangerővel rendelkező mini zsebriasztó nagyszerű védekezési eszköz - ha szükséges, ha bekapcsolja a riasztót - hangos hangjelzést ad .

Egy feltűnő személyes riasztó, amely klasszikus kulcstartónak vagy függőnek tűnik az erszényre, a táskára vagy a hátizsákra

Madárriasztó - Mini személyes intelligens riasztó

Ha veszélyben vagy, úgy érzed, hogy valaki üldöz, vagy te vagy veszélyben, a hangos hang elriasztja a potenciális fenyegetést, és felhívja a körülötted lévő emberek figyelmét - akik képesek lehetnek a szükséges segítségnyújtásra. Kiváló eszköz azoknak az időseknek is, akik szükség esetén (sérülés vagy egyéb baleset esetén) egyedül élnek, riasztóval riaszthatják szomszédaikat, és hívhatják a szükséges segítséget. Használható túrázáshoz vagy extrém sportokhoz is , ahol baleset esetén segítséget is kell hívnia, vagy meg kell adnia a tartózkodási helyét.

Zseb mini riasztó - azonnali hangjelzés veszély esetén + LED figyelmeztető lámpa

birdie pocket mini riasztó LED -es lámpával

A mini riasztó kicsi, kompakt és feltűnő . A riasztó állat motívummal rendelkezik - madár, klasszikus divatos kiegészítőként kulcstartó formájában , vagy függőként a hátizsákra vagy a táskára. 3x LR44 elemmel működik, amelyek közvetlenül a riasztóba vannak beépítve. A riasztót egyszerűen bekapcsolja, veszély esetén húzza ki a biztosítékot - egy fém rúd a műanyag riasztóba, hangos hangjelzés hallható. ugyanakkor a riasztó szeméből kigyullad a piros lámpa, és figyelmeztető jelzésként is villog. A riasztó kikapcsolásához helyezze vissza a fémrudat a riasztótestbe.

Műszaki adatok:

Tápegység: LR44 x3 db elem (tartozék)
Zajszint: 100 dB Hangos riasztási hang, akár 40 percig folyamatosan, LED -es lámpával
Akkumulátor élettartama: 1 év.
A termék mérete: 45x56x25mm
Riasztó anyaga: ABS
Nettó súly: 32 g

Csomag tartalma:

1x riasztó
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés