Boros palack szélesebb nyak - SET MAGIC

Kód: 94-001
19 600 Ft 16 000 Ft Nettó ár: 13 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Állítsa Mágikus boros palack szélesebb nyak - Neck átmérője 42 mm szűrővel. Lett kifejlesztve azonnali levegőztetés bort.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Állítsa Mágikus boros palack szélesebb nyak - Neck átmérője 42 mm szűrővel. Arra fejlesztették azonnali levegőztető bort. Egyszerűen öntsük a bort a palackból a MAGIC DECANTER a pohárba.

A szükségességét szerelmeseinek vörösbor. Ez az áramlás derítő ad illatú és ízű a bor azonnal. Csak tedd egy pohár és öntsük a bort rajta, és élvezze az igazi ízét az első pillanattól kezdve. Látni fogja a különbséget illatú és ízű és ezzel ülepítő. A nagy íz bor nem csak attól függ, honnan az osztály és a minőségi sort. A szükséges részletességgel, hogy növelje az íze és a bor aromájának, a kiszolgáló és ömlött be a pohár. Egyes borok kiemelkedik után ülepítés. Mert borászok van dekantációjához bor hosszú és nagyon nehéz folyamat, hogy helyesen kell tenni azért, hogy a íz és a bor aromájának. Ezzel a módszerrel lehet módosítani, különösen az idősebb borok vagy borok, erős ízű.

Áram hiba

Nincs egyszerűbb eljárás, amely képes kiemelni az íze és aromája a bor tökéletes élmény. Decanter állvány ne kell elrejteni valahol a szekrényben. Az egyszerű és elegáns design világos minden helyet. A görbék állvány játszik a fény, és hatni mindenkinek minden lehetőséget.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (3)

89%