Hibadetektor a GSM 3G / 4G LTE, Bluetooth és WiFi jelek keresésére

Kód: 09-069
86,040 Ft Nettó ár: 71,700 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

A legjobb hibadetektor a GSM 3G / 4G LTE, a Bluetooth és a WiFi jelek megkereséséhez a rejtett eszközök új osztályát képviseli.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A legjobb hibadetektor a GSM 3G / 4G LTE, a Bluetooth és a WiFi jelek megkereséséhez a rejtett eszközök új osztályát képviseli. A szokásos keresőmotorokkal ellentétben rejtett eszközöket találhat nagy távolságra, például   Bluetooth és Wi-Fi hibák . Az ilyen hibákat, különösen a Bluetooth típusú, a hagyományos rádiófrekvenciás keresőmotorok valóban nem észlelhetők az alacsony sugárzási szint és a moduláció típusa miatt. Ez a GSM-érzékelő külön csatornát használ magas (2,44 / 5,39 Ghz) frekvenciával és érzékenységgel a Bluetooth és a Wi-Fi eszközök kereséséhez. Az detektor ezután feldolgozza a demodulált jelet annak meghatározására, hogy melyik protokollt találták. Természetesen az érzékelő „klasszikus” hibákat is talál (GSM, 3G, 4G, 5G DECT stb.). Az innovatív eszköz nem csupán a hagyományos detektorok továbbfejlesztett modellje, hanem egy vadonatúj és forradalmian új keresőmotor.

hibakereső szakemberlegjobb gsm hibadetektor

Az érzékelő fő funkciókkal van ellátva

A szélessávú antenna (az ANT1 aljzathoz) szélesebb lefedettséget biztosít, különösen alacsonyabb frekvenciákon, lehetővé téve a hagyományos VHF / UHF detektorok érzékelési tartományának növelését, miközben megőrzi a jobb érzékenységet a magasabb sávokban (GSM, Wi-Fi, Bluetooth).

Antenna (ANT2 aljzathoz), 2–4-szer nagyobb érzékenységgel minden 2 GHz feletti forrásnál (Wi-Fi 2,4 GHz, 5 GHz, Bluetooth, Wi-Max, LTE Magas, stb.) Az egység megtalálja a sugárzott jel forrását és pontosan keresse meg.

Mágneses jel-érzékelő - telepítse a mágneses érzékelőt, kapcsolja be az eszközt és nyomja meg a mágneses érzékelő gombot. Miután a LED jelzőfény kigyullad, kezdje meg a keresést. Ha mágneses forrást talál, fehér LED világít, és hallhatja az audio jelet.

RF / MAG kapcsoló - a MAG opció megfordítása után állítsa az érzékenységet maximálisra. Helyezze be a mágneses antennát, és állítsa be a potenciométert. A nagy érzékenység miatt az érzékelőt geomágnesesség és vas tárgyak befolyásolhatják. A forgógombbal állítsa be a megadott környezet érzékenységét.

Az ANT1 csatorna (1) az 50–6000 MHz-es frekvencia széles tartományának észlelésére szolgál, hogy minden típusú adót megkereshessen a helyiségekben, autókban, a karosszérián viselt eszközökben, telefonokban vagy más típusú modulációs módszerekkel, beleértve a következő sávokat: : VHF, UHF, GSM 900/1800/1900 MHz, 3G, Wi-Fi, Wi-Max, 4G (LTE) stb.

A második ANT2 csatorna (2), amelyet "2,44 GHz 5,39 GHz" -ként jelölnek, csak a Bluetooth és a Wi-Fi (vagy más azonos frekvenciájú jelek), de nagyobb érzékenységű érzékelésére szolgál. A klasszikus keresési módszer az ANT1 antenna, azaz 50–6000 MHz használata, először a széles frekvenciatartomány lefedésére. Ezután a területvizsgálatot meg kell ismételni az ANT2-vel. Az ANT1 / ANT2 gombokkal válthat az ANT1 és az ANT2 között.

ÜZEMMÓD - a megnyomás után beállíthatja a kívánt megjelenítési módot. HANG SIGNALIZÁLÁS - ha bármilyen forrást találnak, akkor a hangszóró hangjelzést hall. VIBRÁCIÓS ÜZEMMÓD - rezgésekkel figyelmezteti Önt, amikor a forrás megtalálható. Csendes üzemmód - nincs hang és nincs rezgés. A hangjelzés lehetővé teszi a gyors keresést, és az adott hangnak megfelelően a tapasztalt kezelő felismeri a forrást.

Az érzékelő használata a mindennapi életben

PLUSZ Hibakeresés és GPS-érzékelők keresése egy autóban vagy irodában.
PLUSZ Ha gyanítja, hogy valaki illegálisan hallgatja a telefonját, észreveheti például, hogy a telefon sok jelet küld, még akkor is, ha csak készenléti állapotban van.
PLUSZ A munkaterületen vagy a lakóépületekben található tető-sugárzó állomások sugárzási szintjének észlelése.
PLUSZ Annak ellenőrzése, hogy a videokamerák rád vannak-e irányítva, és figyelemmel kísérik-e a tevékenységét.
PLUSZ Vezeték nélküli jelek, telefonok bázisállomásainak stb. Keresésekor
PLUSZ A veszélyes mikrohullámú sugárzás szintjének felismerése.
PLUSZ Gyanús vezeték nélküli jelek keresése.
PLUSZ WC-k, szállodák, szórakoztató vállalkozások ellenőrzése, ha vannak kém eszközök a térben.

Használati információ:

Az érzékelő magas érzékenysége miatt kapcsolja ki a közeli kommunikációs és digitális eszközöket. Nagy sugárforrás közelében végzett munka esetén az adatok torzulhatnak.

Ha az eszköz jelet bocsát ki, de a közelben nincsenek sugárforrások, akkor három lehetőség van

1. A saját kommunikációs eszköz párosul a bázisállomással.
2. A gyanús forrás nagyon közel van.
3. Túl közel van a vezeték nélküli útválasztóhoz

Műszaki adatok:

Kommunikációs tartomány: 50MHz - 5,4GHz
Dinamikus tartomány érzékelés: -50dBm-10dBm
Érzékelési érzékenység: <0,03 MW
Érzékelési teljesítmény: 1,2 GHz vezeték nélküli kamera: 36m² // 2,4GHz: 25m²
Mobil jel: 2G, 3G, 4G 25m²
Mágneses: 50 - 150 mm
Jelző módszer: 20 LED - fény / hang jelzése
Akkumulátor: 3,7 V 1500mAH
Munkaidő: 20 - 45 óra.
Méretek: 12,5 cm (magasság) x 5,2 cm (szélesség) x 2,2 cm (vastagság)
Súly: 195 g

Csomag tartalma:

1x érzékelő
2x antenna
1x mágneses szonda
1x Micro USB kábel
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés