Toll tollkészlet – Luxus tintatoll tollal + 5 tollhegy – Exkluzív ajándékkészlet

Kód: 100-018
23 600 Ft Nettó ár: 19 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Toll tollkészlet - Luxus tintatoll tollal + 5 tollhegy - Exkluzív ajándékkészlet​. Retro történelmi toll stílusos kivitelben, eredeti és értékes ajándék mindenki számára.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Toll tollkészlet - Luxus tintatoll tollal + 5 tollhegy - Exkluzív ajándékkészlet. Retro történelmi toll stílusos kivitelben, eredeti és értékes ajándék mindenki számára. Ez a különleges toll egy elmúlt idők korának szépségét hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy elegáns stílussal felelevenítse a kalligráfia művészetét.

Luxus toll - ideális ajándék szeretteinek

luxus toll - ideális ajándék szeretteinek

Kivételes ajándék az írás és a vintage stílus szerelmeseinek

Az antik kalligráfia toll egy eredeti és stílusos dekoráció, amely nemcsak az írókat, művészeket és könyvbarátokat vonzza magához, hanem a retro dolgokat kedvelő embereket is. A munkaasztalon való elhelyezése valóban kivételes, hiszen vizuálisan kitágítja a teret és kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez a toll eleganciájával és történetével minden irodát vagy műhelyt hangulatossá tehet. Merítsen ihletet kalligrafikus varázsából, és lépjen be az írás világába egyedi stílussal.

Antik toll tolltollas mártogatós tintával

Művészi kifejezés 5 különböző kalligráfiai tollhegy segítségével

A kalligráfia olyan művészet, amely az írás készségéből és szenvedélyéből született. Az antik kalligráfia toll korlátlan kreativitást és kifejezőkészséget biztosít a kalligráfusnak. 5 különböző tollfejével az effektusok és az írási stílusok széles skálája érhető el. A finom hegyek precíz és részletes írást tesznek lehetővé, ami ideális vékony és finom vonalak létrehozásához. Éppen ellenkezőleg, a vastagabb tollhegyek szélesebb és kifejezőbb betűk létrehozását kínálják, amelyek erőt és kifejezést adnak kalligrafikus munkáinak.

ajándék toll tolltollas tintamártással

Luxus ajándék készlet

Ez a luxus ajándékkészlet tartalmaz egy tintával ellátott mártogatós tollat ​​és egy fém fogantyút, amelyhez egy eredeti hegy található. Együtt minden munkaasztal stílusos díszét alkotják. A készlet tartalmaz egy tintával ellátott üvegpalackot és egy tolltartót is. A toll kiváló minőségű hegyet is tartalmaz, amivel nagyon kellemes írni. De a csomagban további 5 tollhegyet talál, amelyek különböző széles hegyekkel rendelkeznek.

kalligráfiai toll hegyes mártáshoz

Leírás:

  • A toll fém változata
  • Tinta


Csomag tartalma:

1x Antik kalligráfia toll hegyével a mártáshoz
5x kalligráfia toll
1x tolltartó
1x tinta

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés