Luxus ajándékkészlet - töltőtoll + 5 toll + állvány + levélbontó + viaszbélyegek

Kód: 100-024
31 600 Ft Nettó ár: 26 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Luxus ajándékkészlet - Töltőtoll + 5 toll + állvány + levélnyitó + viaszbélyegzők (pecsét) igazi gyöngyszem és exkluzív ajándék.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Luxus ajándékkészlet - Tintatoll tollal + 5 tollhegy + állvány + levélbontó + viaszbélyegek igazi gyöngyszem és exkluzív ajándék. Ez a különleges toll egy elmúlt idők korának szépségét hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy elegáns stílussal felelevenítse a kalligráfia művészetét.

toll tintával kaligráfia toll mártott tinta tollkészlet

Kivételes ajándék az írás és a vintage stílus szerelmeseinek

Az antik kalligráfia toll egy eredeti és stílusos dekoráció, amely nemcsak az írókat, művészeket és könyvbarátokat vonzza magához, hanem a retro dolgokat kedvelő embereket is. A munkaasztalon való elhelyezése valóban kivételes, hiszen vizuálisan kitágítja a teret és kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez a toll eleganciájával és történetével minden irodát vagy dolgozószobát hangulatossá tehet. Merítsen ihletet kalligrafikus varázsából, és lépjen be az írás világába egyedi stílussal.

Retro kalligráfiai tollkészlet tartalék hegyekkel

Művészi kifejezés 5 különböző kalligráfiai tollhegy segítségével

A kalligráfia olyan művészet, amely az írás készségéből és szenvedélyéből született. Az antik kalligráfia toll korlátlan kreativitást és kifejezőkészséget biztosít a kalligráfusnak. 5 különböző tollfejével az effektusok és az írási stílusok széles skálája érhető el. A finom hegyek precíz és részletes írást tesznek lehetővé, ami ideális vékony és finom vonalak létrehozásához. Éppen ellenkezőleg, a vastagabb tollhegyek lehetőséget kínálnak szélesebb és kifejezőbb betűk létrehozására, amelyek erőt és kifejezést adnak kalligrafikus munkáinak.

Kalligrafikus toll készlet - kaligráfia toll mártott tinta toll készlet

Luxus ajándék készlet

Ez a luxus ajándékkészlet tartalmaz egy kék színű merítőtollat fém fogantyúval, amelyre az eredeti hegyet rögzítik, valamint egy stílusos fém állványt. Együtt minden munkaasztal stílusos díszét alkotják. A készlet egy kék tintával ellátott üveget is tartalmaz. A toll kiváló minőségű hegyet is tartalmaz, amivel nagyon kellemes írni. De a csomagban talál még 5 tollat, amelyeknek különböző széles hegyük van. Tartalmaz egy egyedi viaszbélyegző (pecsét) készletet, valamint egy exkluzív levélnyitót is.

luxus ajándék készlet kalligráfiai toll + kiegészítők

Leírás:

  • A toll fém változata
  • Fém alap
  • Kék tinta


Csomag tartalma:

2x antik kalligráfia toll
5x kalligráfia toll
1x kék tinta
1x fém talp
1x Arany levélnyitó
1x viaszbélyegző készlet (pecsét)

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

99%
99%
Susana Hoffer

Tollkészlet

Szép történelmi megjelenés
Valójában működik
Tolltartozékok mennyisége

Ajándékba vettem a fiamnak. Nagyon elégedett volt, szereti a történelmet, és ez a készlet tényleg nagyon jól van elkészítve. Még pecsétet és viaszt is tartalmaz – igazán szuper eredeti ajándék.

Lefordítva innen: sk