Caligrafic tollkészlet + talapzat + Tinta + Jegyzetfüzet - Luxus ajándék SZETT

Kód: 100-003
39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Caligrafic tollkészlet + talapzat + tinta + Eco bőr jegyzetfüzet - egy luxus és egyedi ajándék A SZETT valódi ékszer minden művészszív és nosztalgia számára.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Caligrafic tollkészlet + talapzat + tinta + Eco bőr jegyzetfüzet - luxus és egyedi ajándék A SZETT valódi ékszer minden művészszív és nosztalgikus számára. Ez a különleges toll egy elmúlt idők korának szépségét hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy elegáns stílussal felelevenítse a kalligráfia művészetét.

Kalligráfiai tollkészlet ökobőr jegyzetfüzettel és tolltartóval

Kalligráfia toll készletben jegyzetfüzettel és tolltartóval
Kivételes ajándék az írás és a vintage stílus szerelmeseinek

Az antik kalligráfia toll egy eredeti és stílusos dekoráció, amely nemcsak az írókat, művészeket és könyvbarátokat vonzza magához, hanem a retro dolgokat kedvelő embereket is. A munkaasztalon való elhelyezése valóban kivételes, hiszen vizuálisan kitágítja a teret és kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez a toll eleganciájával és történetével minden irodát vagy dolgozószobát hangulatossá tehet. Merítsen ihletet kalligrafikus varázsából, és lépjen be az írás világába egyedi stílussal.

Antik toll toll ajándékkészlettel kalligráfia tollkészlet

Jegyzetek, ötletek és fontos információk

A gondolatok, ötletek és fontos jegyzetek lejegyzése könnyebbé válik a segítséggel a jegyzetfüzet , amely a kalligráfiai toll részét képezi. Ez a kisméretű , hordozható íróeszköz a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálja. Naplóként szolgálhat, ahol leírhatja személyes élményeit, gondolatait, érzéseit. Ezen kívül remek segítő lehet a feladatok rendszerezésében és az időtervezésben is, ahol teendők listákat készíthetsz, és nyomon követheted az előrehaladást. A jegyzetfüzet kreatív íráshoz, rajzoláshoz vagy vázlatkészítéshez is helyet biztosít , így lehetővé teszi kreativitásának szabad kifejezését.

kalligráfia toll állvánnyal

Luxus ajándék készlet

Ez a luxus ajándékkészlet tartalmaz egy kék tintával ellátott írótollat ​​és egy fém fogantyút, amelyre az eredeti tollat ​​rögzítik, valamint egy stílusos fém állványt. Együtt minden munkaasztal stílusos díszét alkotják. A készlet egy praktikus notebookot és egy kék tintával ellátott palackot is tartalmaz. A toll kiváló minőségű hegyet is tartalmaz, amivel nagyon kellemes írni.

Luxus ajándék készlet kalligráfia toll és jegyzettömb

Leírás:

  • A toll fém változata
  • Fém alap
  • Kék tinta

Csomag tartalma:

1x antik kalligráfiai toll hegyével
1x kék tinta
1x fém talp
1x notebook öko bőrből

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés