Caligrafic tollkészlet - Exkluzív tintatoll tollal + 3 tollhegy - Ajándék készlet

Kód: 100-021
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Caligrafic tollkészlet - Exkluzív mártott tintatoll tollal + 3 tollhegy - Ajándékkészlet. Ez a luxus szett minden bizonnyal luxus és stílusos ajándék szeretteinek.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Caligrafic tollkészlet - Exkluzív mártott tintatoll tollal + 3 tollhegy - Ajándék szett. Ez a luxus készlet minden bizonnyal luxus és stílusos ajándék szeretteinek. Ez a különleges toll egy elmúlt idők korának szépségét hordozza magában, és lehetővé teszi, hogy elegáns stílussal felelevenítse a kalligráfia művészetét.

exkluzív tintatoll ajándékkészlet


Kivételes ajándék az írás és a vintage stílus szerelmeseinek

Az antik kalligráfia toll egy eredeti és stílusos dekoráció, amely nemcsak az írókat, művészeket és könyvbarátokat vonzza magához, hanem a retro dolgokat kedvelő embereket is. A munkaasztalon való elhelyezése valóban kivételes, hiszen vizuálisan kitágítja a teret és kellemes munkakörnyezetet teremt. Ez a toll eleganciájával és történetével minden irodát vagy dolgozószobát hangulatossá tehet. Merítsen ihletet kalligrafikus varázsából, és lépjen be az írás világába egyedi stílussal.

Caligrafic toll Antik kalligráfia tintatoll tollal

Művészi kifejezés 3 különböző kalligráfiai tollhegy segítségével

A kalligráfia olyan művészet, amely az írás készségéből és szenvedélyéből született. Az antik kalligráfia toll korlátlan kreativitást és kifejezőkészséget biztosít a kalligráfusnak. 3 különböző tollal effektusok és írási stílusok széles skálája érhető el. A finom hegyek precíz és részletes írást tesznek lehetővé, ami ideális vékony és finom vonalak létrehozásához. Éppen ellenkezőleg, a vastagabb tollhegyek szélesebb és kifejezőbb betűk létrehozását kínálják, amelyek erőt és kifejezést adnak kalligrafikus munkáinak.

Antik toll toll, luxus tolltoll készlet

Luxus ajándék készlet

Ez a luxus ajándékkészlet egy kék tintával ellátott töltőtollat és egy sárgaréz fogantyút tartalmaz, amelyhez az eredeti hegyet rögzítik. Együtt minden munkaasztal stílusos díszét alkotják. A készlet egy kék tintával ellátott üveget is tartalmaz. A toll kiváló minőségű hegyet is tartalmaz, amivel nagyon kellemes írni. De a csomagban talál még 3 másik tollhegyet, amelyek különböző széles hegyekkel rendelkeznek.

kaligráfia tollkészlet tolltollas vásár

Leírás:

  • A toll anyaga: sárgaréz
  • 15 ml kék tinta
  • Toll hossza: 25 - 26 cm


Csomag tartalma:

1x Antik kalligráfia toll hegyével a mártáshoz
3x kalligráfia toll
1x kék tinta

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

98%
98%
Carovnepero

Kalligrafikus toll

Kalligráfiára is alkalmas
Tartalmazza az alapvető tűket és a tintát

Amellett, hogy nagyon szép toll, kalligráfiára is alkalmas - a különböző hegyeknek köszönhetően különböző stílusban és vastagságban írhatsz. Ez a hobbim, és ez a toll bevált nekem.

Lefordítva innen: sk