Tolltartó - Luxus és exkluzív tolltartó Historic Knight

Kód: 100-005
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Tolltartó - Luxus és exkluzív tolltartó A Historic Knight egy gyönyörű dekoratív tartó, amely ajándéknak, íróasztal-rendezőnek vagy modern belső dekorációnak is megfelel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Tolltartó - Luxus és exkluzív tolltartó A Historic Knight egy gyönyörű dekoratív tartó, amely ajándéknak, íróasztal-rendezőnek vagy modern belső dekorációnak is megfelel . Lépjen be egy varázslatos világba, ahol a történelem és a kreativitás találkozik. A tollat ​​tartó lovag szobra olyan egyedi dekoráció, amely megmozgatja a képzeletét. Ez a fenséges szobor a lovagiasság ősi dicsőségét és eleganciáját hozza a terébe. Nem csak a belső teret díszíti, hanem praktikus tolltartóként is szolgál.

Luxus tollak - Exkluzív állvány vagy tolltartó (ajándékkészlet)

lovagi tolltartó - tolltartó

Pontossággal és a részletek iránti szeretettel készült

A meghajló lovag formájú tolltartó, felemelt karokkal, akik tollat ​​tartanak, precízen és a részletek iránti szeretettel készült. Megragadja a lovagiasság eleganciáját és bátorságát, összekapcsolva azt a szavak és a kreativitás világával. A tolltartó kiváló minőségű és tartós anyagból készült. A lovag gyantából, a tollhegy pedig fémből készült, fantasztikus formájú és remekül mutat az asztalon. Tökéletes ajándék ötlet bármilyen alkalomra. A lovaghoz tartozik egy toll, de bármi mást is elhelyezhet, például ceruzát, jelölőt, levélnyitót és egyéb tárgyakat.

lovag szobra - tolltartó vagy tolltartó

Esztétikus elem, amely díszíti otthonát

Ha ezt a tollat ​​tartó hősies lovagot nézzük, a végtelen ihlet kapuja nyílik meg. Lovagi hozzáállása az elszántságot és a bölcsességet fejezi ki, míg a toll szilárd markolása az erőt. Ez egy lehetőség, hogy egy erős esztétikai elemet vigyen otthonába, díszítse íróasztalát, könyvtárát vagy a kreativitásnak szentelt különleges sarkot.

lovag alakú tolltartó

Történelmi hangulat

A lovagi tolltartó szobra egy gyönyörű dekorációs kellék, mellyel díszítheted és felpezsdítheted otthonodat. Eleganciája és stílusos dizájnja egyedi történelmi hangulatot kölcsönöz terének. A tartó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és tartósságot garantálnak. Egyedülálló formája és tollat ​​tartó lovag szobrának megjelenése mindenki figyelmét felkelti, aki ránéz. Ez a tolltartó nagyszerű ajándék mindenkinek, aki értékeli a szépséget és az eredetiséget.

tolltartó lovag dekorációs tartó tollhoz

Leírás:

  • Anyaga: lovag - gyanta, toll - fém
  • Szín: az Ön választása szerint (rendeléskor jegyezze fel a színt)

Csomag tartalma:

1x Knight tolltartó
1x toll

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés