Bor levegőztető a Hawk állvány

Kód: 94-011
11 200 Ft Nettó ár: 9 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Bor levegőztető a Hawk állvány praktikus eszköz minden vörösbort kedvelőnek. Bármilyen vörösbort kell levegőztetni a fogyasztás előtt a praktikus szellőző.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Miért vagyunk a legjobb?

Több mint 35 000 YT előfizetők Több mint 1000 YT videó értékelések 10 millió nézetek
Szakmai tanácsadás
Piacvezető már 12 éve
Minden termék tesztelünk

Termékleírás

Bor levegőztető a Hawk állvány praktikus eszköz minden vörösbort kedvelőnek. Bármilyen vörösbort kell levegőztetni a fogyasztás előtt a praktikus szellőző. Ez illik bármilyen szabványos méretű palack. Célszerű eszköz minden háztartásban.

A szénsavas bor íze jobb. Mivel a bor lélegzik, mert nyit, és felszabadítja az illat és az íz. Hagyományosan borkóstoló használják a szénsavas borok. Azonban a kitermelés időigényes, kényelmetlen, és nem lehet tenni az otthon kényelmét.

Minden bor ínyenc tudja, hogy a bor kell lélegezni, majd az íze így sokkal jobb. Légzés a bor nyit és felszabadítja az aromája és íze. Bor levegőztető folyamat meglehetősen időigényes, de ez az eszköz megy nagyon gyorsan és egyszerűen. Azonnal érezni fogod a különbséget: erősebb aromát és jobb ízű. És mellesleg, hogy megszabaduljunk a csepp bor folyik le a palackot rá egy asztalterítő. Köszönhetően innovatív forma a tölcsér szakadó és bort levegőztető könnyű. A szép csomagolás miatt kitűnő ajándék.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés