Hamis jégkocka - mesterséges akril készlet 100 db jégkockából (tömbből)

Kód: 94-038
19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Hamis jégkocka - mesterséges akril készlet 100 db jégkockából (tömbökből). Ideális italokhoz vagy pezsgős tálak (konténerek) díszítésére.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Hamis jégkocka - mesterséges akril készlet 100 db jégkockából (blokkokból). Ideális italokhoz, vagy pezsgős tálak (konténerek) dekorációjaként ideális megoldás mindazok számára, akik különféle italbemutatókat készítenek, ahol az igazi jégnek nincs helye. Ha elegáns csendéletet vagy érdekes megjelenést szeretne egy italhoz, akkor a mesterséges jégkockák a megfelelőek.  

A hamis jégkockák minden buli dekorációjaként vagy kiegészítőjeként bájosak. Nagyon valósághű benyomást keltenek, és hatékonyan teljesítik céljukat. Bár nagyon hitelesek, nem fagyosak vagy lebegnek az italban. Ennek ellenére nagyon frissítően néznek ki. Vizuálisan harmatos jutalomra intenek.

Mesterséges jégkockák – soha nem fognak elolvadni neked

Mesterséges akril jégkockák

Tartósság és stabilitás – az akril jégkocka igazi varázsa. A jégkockák nagyon hihetőek.

Szabálytalan formájuk, eltérő méretük és tiszta konzisztenciájuk a termék valósághűségét adják. A szintetikus kockák fenomenálisan kiemelkednek a különféle italok kiállításán vagy bemutatóin. Az eredeti jégkockák nagyon praktikusak és tartósak. Számos eseményen, reklámon vagy filmen használhatja őket. A mesterséges jégkockákat nagyon könnyű mosni és újra felhasználni.

hamis akril jégkockák

Az akril jégkockák praktikus és egyszerű megoldást kínálnak az italok és népszerű italok vagy koktélok diverzifikálására.

Az akril jégkockák ideálisak rendezvényeken italok és harapnivalók bemutatására anélkül, hogy folyamatosan friss jéggel kellene cserélni. A hamis jégkockák praktikus alternatívát kínálnak a valódi jég helyett, amely sok időt és aggodalmat takarít meg. A valódi jég már nem a megfelelő megoldás vállalkozása számára. Bár valósághűek, íztelenek és nem mérgezőek, a hamis jégkockákat nem fogyasztásra szánják. A jégkockák szép látványt nyújtanak, nem pedig hűtött ital.

Kiállításokra vagy kiállításokra alkalmas hamis jégkockák


Műszaki adatok:

  • Anyaga: akril
  • Mérete: 20 mm
  • Szín: átlátszó

Csomag tartalma:

100 db műakril jégkocka készlet

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés