Intelligens LED szalag lámpák RGB programozható 10 m - Twinkly Dots - 60 db + BT + WiFi

Kód: 78-079
55 600 Ft 39 600 Ft Nettó ár: 33 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Intelligens LED szalagos lámpák RGB programozható 10 m - Twinkly Dots - 200 db LED lámpával, Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Intelligens LED szalaglámpák RGB programozható 10m - Twinkly Dots - 200db LED lámpákkal, Bluetooth + WiFi APP-on keresztüli vezérléssel. Ez a forradalmian új LED-es fénycsík egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba a legújabb technológiával. A lámpák vezérlése Android és iOS rendszerrel is kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . A LED szalag átlátszó kábel színű. Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi/Bluetooth csatlakozást és vezérlést, valamint egy 10 méteres fénycsíkot. Állítható RGB fények a II. generációs Twinkly.

Twinkly LED fénycsík színes RGB - LED Dots 200 db LED

pislogó pontok fénycsík

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A szalag beltéri használatra készült - IP44 védettség . A fénycsík 10 méter hosszú és 200 RGB LED izzót tartalmaz.

LED csíkok fény dekoratív - csík 10M - TWINKLY DOTS (200 db lámpa)

led fénycsík 3m

A fénycsík 200 db LED lámpából áll, amelyek bármilyen dekorációra alkalmasak. Az   Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Gyönyörű fénydekoráció - állítsa össze saját színeit, animációit és LED-motívumokat több LED-eszközhöz

usb villogó fények

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

programozható LED lámpák

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

Univerzális LED fénydísz, mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerre

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

villogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel fénydíszed reagál a szobában lejátszott zenére, a fény átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 200 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény - skála 16 mil. színek
plusz Univerzális felhasználás
plusz Hossza 10 méter


Leírás:

Modell: TWD200STP-TEU
Diódák száma: 200
Ellenállás: IP44
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
A megvilágított rész hossza: 10 méter
LED típus: RGB
Kábel: átlátszó
Bemeneti feszültség: 240V
Az izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED fénycsík 10 méter 200 diódával
1x Adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

97%
97%
Julls

Lámpa a házba

Vezérlés telefonon keresztül
Kiváló minőségű feldolgozás, nem kínai
Az ár

Szeretem a karácsonyt. Mindig nagyon várom a dekorációt, amit a gyerekekkel közösen készítünk, nagy öröm ez nekik. Idén még szebben világított a házunk a Twinkly lámpáknak köszönhetően, melyek egy mobilalkalmazáson keresztül vezérelhetők és tetszés szerint beállíthatók a szín és a téma. A gyerekek nagyon örültek nekik. 😊

Lefordítva innen: sk