LED karácsonyfa fények - LED Twinkly Strings - 400 db RGB + W + BT + Wi-Fi

Kód: 78-021
79 600 Ft 67 600 Ft Nettó ár: 56 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED karácsonyfa fények - LED Twinkly Strings - 400 db RGB + W + BT + Wi-Fi - alkalmazás által vezérelt intelligens karácsonyfa díszítés.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED karácsonyfa fények - LED Twinkly Strings - 400 db RGB + W + BT + Wi-Fi - alkalmazás által vezérelt intelligens karácsonyfa díszítés - Olyan fények, amelyekbe beleszeret. Ezek a forradalmi LED fa lámpák egyedi világítási dekorációkat hoznak otthonainkba a legújabb technológiák felhasználásával. A LED fa - a fényeket egy mobilalkalmazás vezérli , amely kompatibilis az Android és az iOS rendszerrel .

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítóeszközt vagy 4000 LED-et párosíthat és vezérelhet ugyanazzal a kijelzõ fénymotívummal és mintával. Készíthet saját csodálatos animációkat, amelyek kitöltik és felvilágosítják az egész szobát. A lámpákat beltéri és kültéri használatra tervezték - IP44 védelem .

Fa fények - LED intelligens fények TWINKLY - 400db

A LED karácsonyfa villog

LED karácsonyfa - TWINKLY fények - 400db

alkalmazás által vezérelt karácsonyfapislogó karácsonyfa fényei

A Twinkly Strings karácsonyi fények 400 darab LED-es lámpából állnak, amelyek alkalmasak a karácsonyfa díszítésére. A LED 8 cm-enként helyezkedik el a kábeleken, amely fekete és zöld - hogy összeolvadjon a fával. Az RGB + W azt jelenti, hogy a LED-es lámpák RGB fényárnyalatot eredményezhetnek 16 millió színben + W fehér színben . A színskálán beállíthatja a fény intenzitását és a pontos színt. Ez a különkiadás tartalmazza az intelligens otthon integrálását a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal.

Dísze több eszközből és különböző formából készíthető . Szeretne egy könnyű láncot a falon, egy színes keretet az ablakokon és egy nagy karácsonyfát a szoba közepén? Nem probléma! Készítse el saját jelenetét, és egyszerre irányítsa azt egy közös világítási témával.

karácsonyi intelligens izzók

LED-es lámpák a karácsonyfához Android és iOS mobilalkalmazásokon keresztül

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és azonnal irányíthatja. Maga az alkalmazás feltérképezi a lámpák elrendezését, és ezután könnyedén külön színt állíthat be az egyes izzókhoz vagy izzócsoportokhoz. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat, és mentheti azokat.

pislogós mobilalkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a fény automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat időrendben állítson be, és automatikusan módosítsa őket a beállításoknak megfelelően.

pislogós alkalmazása fények vezérlése mobiltelefonon keresztüla legszebb karácsonyfawifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB eszközzel karácsonyfája reagál a szobában lejátszott zenére, a fény megváltozik, és a beállított paramétereknek megfelelően átvált a zene ritmusára. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és beállíthatók az Ön igényeinek megfelelően. A ZENE segítségével videojátékokat is élvezhet, új dimenziókat tapasztalhat a játék során! A változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. Az USB eszköz MUSIC kiegészítő termék, e-boltunkban szükséges megvásárolni.

pislogó zene

Egyedülálló LED új, 4 csatornás architektúrával, amely az összes élénk szivárványszínnel és a tökéletes tiszta fehér színnel rendelkezik

led fénycsíkrgb + w vezetettled-es izzók vezérelhetők wifi-n keresztül

Jellemzők:

plusz 400 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazással
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB + W fény
plusz IP44 védelem


Leírás:

Modell: TWS400SPP-BEU
Diódák száma: 400
Kábelhossz az első lámpától az adapterig: 3,5 m
Megvilágított terület: 32 m
Ellenállás: IP44
Diódaátmérő: 5mm
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
LED-diódák távolsága: 8 cm
LED típus: RGB + W matt + átlátszó, egyenes
Kábel: fekete-zöld
Bemeneti feszültség: 240V
Kimeneti feszültség: 24V / 1,5A
Izzó élettartama: több mint 30.000 óra


Csomag tartalma:

1x LED izzók karácsonyfához 400 diódával + vezérlővel
1x adapter
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Kristián

Karácsonyi fények

Idén karácsonykor úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk egy kicsit rendhagyó módon díszíteni a fát. Bár kicsit többet fizettünk ezért a világításért, az így kapott megjelenés megfizethetetlen. A fa nem is volt unalmas, mert telefonon keresztül tetszés szerint változtathattuk a színvilágot.
Lefordítva innen: sk