LED szalag világítás programozható 3m - Twinkly Dots - 60db RGB + BT + Wi-Fi

Kód: 78-078
27 600 Ft 19 600 Ft Nettó ár: 16 332 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

LED szalag világítás - Intelligens programozható 3 méter - Twinkly Dots - 60 LED lámpával RGB, Bluetooth + Wifi APP-on keresztüli vezérléssel.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

LED szalag világítás - Okosan programozható 3 méter - Twinkly Dots - 60 LED lámpával RGB, Bluetooth + Wifi APP-on keresztüli vezérléssel. Ez a forradalmian új LED-es fénycsík egyedi fénydekorációt hoz otthonunkba a legújabb technológiával. A lámpák vezérlése Android és iOS rendszerrel is kompatibilis mobilalkalmazáson keresztül történik . A LED szalag átlátszó kábel színű. Ez a csomag tartalmaz egy vezérlőt - Wi-Fi / Bluetooth csatlakozást és vezérlést, valamint egy 3 méteres fénycsíkot. A lámpák tápellátása USB csatlakozón keresztül történik – adapterhez, laptophoz vagy power bankhoz is csatlakoztathatod. Állítható RGB fények a II. generációs Twinkly.

Design LED fénycsík színes RGB - LED Twinkly Dots 60 db LED

pislogó pontok

Az eszközök vezeték nélkül kommunikálnak egymással Wi-Fi és Bluetooth segítségével . Egyszerre 10 Twinkly világítási eszközt vagy 4000 LED -et párosíthat és vezérelhet, ugyanazzal a fénymotívummal és mintával. Létrehozhatja saját lenyűgöző animációit, amelyek kitöltik és ragyogóbbá teszik az egész helyiséget. A szalag beltéri használatra készült - IP44 védettség . A fénycsík 3 méter hosszú és 60 darab RGB LED izzót tartalmaz.

LED csíkok fény dekoratív - csík 3M - TWINKLY DOTS (60 db lámpa)

állítható led szalag 3m programozható

A fénycsík 60 db LED lámpából áll, amelyek bármilyen dekorációra alkalmasak. Az   Az RGB dióda azt jelenti, hogy a LED -lámpák 16 millió színből álló RGB-fényárnyalatot tudnak készíteni . A színskálán beállíthatja a fény erősségét és a pontos színt. Ez a különleges kiadás intelligens otthoni integrációt tartalmaz a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással.

Gyönyörű fénydekoráció - állítsa össze saját színeit, animációit és LED-motívumokat több LED-eszközhöz

usb villogó fények

Dekorációját többféle eszközből és különböző formákból is elkészítheti . Szeretnéd, ha a falon fénylánc, az ablakokon színes keret és LED csillagszóró, a szoba közepén pedig egy nagy karácsonyfa? Nem probléma! Hozzon létre saját jelenetet, és vezérelje azt egy közös világítási témával.

programozható LED lámpák

A kifinomult mobilalkalmazás párosítja okostelefonját a készülékkel, és Ön azonnal irányíthatja azt. Az alkalmazás maga térképezi fel a lámpák elrendezését, majd könnyedén beállíthat más színt minden izzóhoz vagy izzócsoporthoz külön-külön. A vezérlés nagyon egyszerű, gyors és intuitív . Az alkalmazásban választhat az alapértelmezett minták közül, letölthet új mintákat az internetről az online galériából, vagy létrehozhat saját témákat és mentheti azokat.

Univerzális LED fénydísz, mobilalkalmazással vezérelhető Android és iOS rendszerre

twinkly mobil alkalmazás

Szabályozhatja a fényintenzitást, a változás sebességét, a színt, az árnyalatot, a fényerőt, az elforgatást, a keverést és egyebeket is. Az időzítő funkció lehetővé teszi a világítás automatikus be- és kikapcsolását az időbeosztás szerint. A lejátszási lista funkció lehetővé teszi, hogy különböző típusú témákat állítson be időrendi sorrendben, és automatikusan módosítsa azokat a beállításoknak megfelelően

villogó alkalmazáslámpák vezérlése mobiltelefonon keresztülwifi led szalag

Az opcionális MUSIC DONGLE USB-eszközzel fénydíszed reagál a szobában lejátszott zenére, a fény átvált és a zene ritmusára vált , a beállított paramétereknek megfelelően. Számos minta és téma áll rendelkezésre a "zene szerinti megjelenítés" kiválasztásához, amelyek szerkeszthetők és az Ön igényei szerint beállíthatók. Változó fények a zene ritmusában, mivel a grafikus hangszínszabályzó azonnal táncol minden partin. USB eszköz A MUSIC kiegészítő termék, e-shopunkban szükséges megvásárolni.

csillogó zene

Jellemzők:

plusz 60 LED
plusz Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
plusz Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat
plusz RGB fény - skála 16 mil. színek
plusz Univerzális felhasználás - USB tápegység
plusz Hossza 3 méter


Leírás:

Típus: TWD060STP-T
Diódák száma: 60
Ellenállás: IP44
Csatlakozás: Wi-Fi, Bluetooth
A megvilágított rész hossza: 3 méter
LED típus: RGB
Kábel: átlátszó
Tápellátás: USB
Izzó élettartama: több mint 30 000 óra


Csomag tartalma:

1x LED fénycsík 3 méter 60 diódával
1x kézikönyv

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés