Mini ébresztőóra HD kamera WiFi-vel + IR LED + mozgásérzékelő + AC/DC tápegység

Kód: 10-088
68 000 Ft 51 600 Ft Nettó ár: 43 000 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
+

Mini ébresztőóra HD kamera WiFi-vel + IR LED + mozgásérzékelő + AC/DC tápegységgel ideális megoldás a hosszú távú és észrevétlen monitorozáshoz.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

Ez a mini ébresztőóra HD kamera WiFi-vel + IR LED + mozgásérzékelő + AC/DC tápegységgel ideális megoldás a hosszú távú és észrevétlen monitorozáshoz. 1280x720P felbontással rögzíti a videót valós időben, 30 fps képsebességgel. A 1/4 CMOS lencse 160 °-os látószöget tesz lehetővé, amely lehetővé teszi egy nagy terület figyelését. A kamera éjszakai IR LED-ekkel is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően teljes sötétségben is lehet videót vagy képet csinálni. A videót külső legfeljebb 32 GB mikro SD/TF kártyán tárolja. A kamerával ellátott ébresztőórát egy 4000 mAh-os lítium akkumulátor biztosítja, amely akár 6 órát képes felvenni. A folyamatos tápellátás lehetőségét USB adapter segítségével is lehetővé teszi, így 24/7 folyamatosan rögzíthető.

WiFi ébresztőóra Camera HD

A kamera mozgásérzékelő funkcióval is rendelkezik, ami megtakarítja a helyet a kártyán, mert a kamera készenléti állapotban van, és csak a mozgás észlelésekor kezd felvételt készíteni. A videofelvétel adatfolyama óránként 1 GB. WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoztathatja az ébresztőórát egy mobiltelefonhoz, táblagéphez vagy PC-hez, csak letölti az Android, az iOS vagy a mellékelt CD-lemezen található CAMWF alkalmazást. A számítógéphez tartozó szoftver. Ez lehetővé teszi a valós idejű videofrissítés rögzítését és megtekintését WiFi-en keresztül.

HD ébresztőóra kamera

Vekker beépített hangszóró és mikrofon, amely együttes alkalmazásával lehet használni a távoli hallgatni. Szóval hallani mindent, ami történik körül az ébresztőórát, és a hangszóró fog használni a távoli kommunikációt. Az alkalmazások is be lehet állítani, hogy egy adott időintervallumban, amikor a kamera rögzít vagy fényképezni köpet. Ez az ébresztőóra alkalmas emberek, akik kevésbé műszakilag jártas. Mivel a konfiguráció és csatlakozni a wifi router nagyon egyszerű (hasonló mobiltelefon-kapcsolat a WiFi hálózathoz). Miután egy ilyen kapcsolatot a helyi wifi router, akkor csatlakoztassa a fényképezőgépet bárhol a világon, ahol internet áll rendelkezésre.

smartphone application


Jellemzők:

PLUSZ Ébresztőórában rejtett kamera
plusz Vezeték nélküli képátvitel valós időben
plusz Állandó tápellátás lehetősége
plusz Mozgásérzékelő funkció
plusz IR LED éjjellátás teljes sötétségben

Műszaki adatok:

Képérzékelő: HD 1280x720p
Lencse: 1/4 CMOS
Képfrissítés: 30 fps
Formátum: MP4
Tömörítési formátum: H.264 Dual-stream
Memóriakártya: Micro SD / TF kártya max. 32 GB
Tápellátás: 4000mAh lítium akkumulátor
Vezeték nélküli kapcsolat: IEEE802.11
Vezeték nélküli üzemmód: AP / STA

 

Tartalom:

1x Ébresztőóra WiFi kamerával
1x USB kábel
1x Tápegység
1x Kézikönyv

 

Fontos figyelmeztetés

Miért vásároljon kémtechnológiát a mi e-shopunkban?

Az összes új terméket néhány héten belül teszteljük és a végső ellenőrzés után kínálatinkba soroljuk.
Kínálatunk nem a legnagyobb a piacon, de csak általunk tesztelt termékeket kínálunk – minőségi és megbízható kém termékeket.
Nem vagyunk a legolcsóbbak, de az ügyfeleink elégedettek.
Többéves tapasztalat a kémtermékek (kémkamerák, kémfelszerelések) értékesítésében több mint 5 éves tapasztalattal.
Szakszerű tanácsadás a termékek telepítésével és beállításával (telefonon vagy e-mailen keresztül).
24 hónapos garanciát és a kézbesítéstől 14 napon belüli ingyenes visszavételt vállalunk minden termékre.
Együttműködésünk nem ér véget az értékesítéssel, minőségi ügyfélszolgálatot kínálunk.
Igény esetén, megpróbáljuk lerövidíteni a feldolgozáshoz szükséges időt (általában 7-14 napig). Ha az áru nem működik, a megoldás egy új darab cseréjét biztosítja.

MEGJEGYZÉS: A konkurens termékek (amelyek jelentősen alacsonyabb költséggel rendelkeznek) ugyanazt a designt használhatják, de alacsony minőségű komponenseket használnak, mint amilyenek az erősítők, az akkumulátorok stb., amelyek alacsony költségű (kevésbé költséges) verziót eredményeznek a terméken, ez jelentős hatást gyakorolnak a teljes minőségre és az üzemi életre. Ennek alapján javasoljuk ügyfeleinknek, hogy fontolják meg a beruházások jövedelmezőségét és a vásárlást ennek megfelelően.

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (4)

97%