Kém szemüveg FULL HD kamerával és távirányítóval + 16 GB memória

Kód: 10-170
75 600 Ft Nettó ár: 63 000 Ft
előrendelés Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
+

A kém szemüveg FULL HD kamerával és távirányítóval + 16 GB-os memória elegáns kialakítású, és nagyszerű, észrevétlen kémkiegészítővé teszi őket.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Termékleírás

A kém szemüveg FULL HD kamerával és távirányítóval + 16 GB-os memória , elegáns kialakításúak , hogy ruháik kiváló, észrevétlen kémkiegészítőivé váljanak . A Full HD kamera tökéletesen el van rejtve a szemüvegkeretbe , tehát nem okoz semmiféle gyanút a környéken, és nincs látható lencséje . A kamera egyirányú átlátszó műanyagon keresztül szkennel, amely garantálja a titkosságát, és semmilyen szögben vagy háttérvilágítással nem látható szabad szemmel. A fényképezőgép által készített képet Full HD 1920x1080 felbontású, 30 kép / mp sebességgel, hanggal készítik . A kezelés egyszerű, az érintőpadral a szemüvegkereten vagy a mellékelt távirányítóval , így használat során egyáltalán nem kell megérinteni az üveget.

A fényképezőgép szemüvegén sötét napszemüveg van.

kamera szemüveg teljes hd

A 280 mAh-os akkumulátor a keret jobb oldalán van beépítve. Az egyik akkumulátor élettartama kb. 75 perc a felvételnél. A felvételeket 16 GB-os belső memóriában tárolják, legfeljebb 2 órás rögzítéssel. Az akkumulátor töltésekor akassza le a keret bal oldalát, és csatlakoztassa a hálózati töltőhöz a mini 8 tűs USB-n keresztül. A nagy előnye az, hogy a csomagban van még egy tartalékkar akkumulátorral, amelyet a másik akkumulátor töltése közben a szemüveghez rögzít. Ez lehetővé teszi a videó folyamatos rögzítését. Ezenkívül értékelni fogja az akkumulátor töltését a Powerbank-on keresztül, amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen töltött akkumulátor. Miután a Full HD szemüveget a számítógéphez csatlakoztatta, lejátszhatja a rögzített videókat, vagy felhasználhatja a belső memóriát adattárolásként.

kém szemüveg HD kamerával

A kém szemüveg segítségével pontosan rögzíti, amit szabadkézidel lát. A Full HD szemüveg tökéletes választás az Ön számára, ha egy találkozó zavartalan felvételét kell készítenie , vagy más olyan helyzetekben, amikor videót kell készítenie anélkül, hogy feltárná. A védőszemüveg széles választéka használható, mert használhatja őket például ünnepnapon, koncerten vagy különféle életélmények felvételekor.

szemüveg rejtett HD kamerával

Jellemzők:

PLUSZ Kém szemüveg kamera
plusz Full HD felbontás 1920x1080P, 30 kép / mp sebességgel
plusz Távirányító
plusz 2x tartalékkar 280 mAh akkumulátorral

Műszaki adatok:

Optika: Cmos 2.0 mega
Videó felbontása: 1920 x 1080
Képarány: 30 kép / mp
Videoformátum: AVI
Beolvasási szög: 70 °
Belső memória: 16 GB
Videó mérete: 16 GB elegendő 2 óra videofelvételhez
Akkumulátor: 280mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 75 perc

Csomag tartalma:

1x kém szemüveg HD kamerával
1x távirányító
2x kar akkumulátorral
1x csökkentés USB-kábellel történő töltéshez
1x USB-kábel
1x tisztítókendő
1x szemüveg tok
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (0)

Még nincs értékelés