Füstérzékelő kamera Wifi + FULL HD, IR közel LED-del

Kód: 10-185
59 600 Ft Nettó ár: 49 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

A füstérzékelő kamera Wifi + FULL HD és IR közel LED-e kém rejtett kamera távoli nézethez (Android / iOS) garantálja a biztonságot.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Kiegészítők

Termékleírás

Füstérzékelő kamera Wifi + FULL HD IR közel LED kém rejtett kamera távoli kilátás (Android / iOS) garantálja biztonságát és ellenőrzését felügyelt területet akár az otthoni vagy a munkahelyi telephelyén. Rejtett kém kamera - tartson áttekintést arról, hogy mi történik a megfigyelni kívánt térben. Manapság fontos, hogy megvédjük magánéletünket és azt, amit szeretünk. A hagyományos fényképezőgépeket továbbra is gyakran használják, de néha nem akarjuk, hogy a kamera látható vagy túl észrevehető legyen. Ez a rejtett kamera a füstérzékelő utánzatában található , amely biztosítja, hogy senki sem veszi észre, és mindent rögzít, amire szüksége van. Spy rejtett kamera, amelyet online kedvező áron vásárolhat közvetlenül üzletünkben.

A lakásba elrejtett kamera azzal az előnnyel is rendelkezik, hogy megfigyeli és megfigyelheti például a háziállatokat vagy a gyermekeket, miközben dolgozik - nem működik olyan figyelmezetten, mint a hagyományos kamerák, és kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a helyiségbe. A 90 fokos rögzítési szögnek és a falra szerelésnek köszönhetően a kamera sokkal több képet készít, mint például az asztalra fektetve. Videofelvétellel hangot is rögzít, és akár 32 GB-os microSD-kártyákat is támogat.

Rejtett kamera füstérzékelő - állatok, házak, konferenciák vagy gyermekek online megfigyelése WiFi-n keresztül.

Rejtett kamera füstérzékelő

A legnagyobb előnye az, hogy ez a videokamera WiFi-vel rendelkezik . Csatlakozhat hozzá az Androi és az iOS számára elérhető alkalmazáson keresztül, és bármikor megnézheti, mi folyik, bárhol is van internet-hozzáférése . Megváltoztathatja a kamera beállításait, vagy képeket vagy videókat közvetlenül a mobiltelefonjára mentheti. A kém kamera Full HD formátumban rögzíti a videókat - a fényképezőgép felbontását megváltoztathatja a beállításokon keresztül mobiltelefonon keresztül is, ami elmentheti az adatokat élő közvetítés közben. Az infravörös éjszakai látás javítja a láthatóságot rossz fényviszonyok között, így pontosan láthatja, mi történik napfény nélkül is. A füstérzékelőben lévő kamera 32 GB-os micro SD-kártyára rögzíti az anyagot . A kamera 1,5 órán át képes teljes töltés mellett működni, de az a nagy előnye, hogy közvetlenül az áramforrásról is táplálható, és ezért csak a memóriakártya mérete korlátozza.

A füstérzékelő utánzása alatt elrejthetetlen kamera.

rejtett kamera füstérzékelőben

Műszaki adatok:

Felbontás - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 kép / mp
Videoformátum - AVI
Tömörítés - H.264
Lövési szög - 90 fok
Mozgásérzékelés - akár 6 méterig
Min. megvilágítás: 0,05lux
Maximális felvételi idő - akár 2 óra
Memória típusa - Micro SD kártya (nem tartozék)
Maximális kapacitás micro SD: 32 GB
Az akkumulátor kapacitása: 2000mah
Energiafogyasztás: 260mah / 3,7V

Csomag tartalma:

1x kamera füstérzékelőben
1x kábel
1x adapter
1x szerelősín
1x Kézi

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
asdcaqaw

Van egy kamera

Egyszerű telepítés
Éjszakai látás
Nagyszerű kép
Nyomon követés az alkalmazáson keresztül
Nem rendelkezik

Kiváló megoldás céges vagy otthoni használatra. Nem feltűnő és a magasra helyezésének köszönhetően sokat megfog. Senki sem fogja felismerni, hogy ez egy kamera

Lefordítva innen: sk