Világos táblák a szobához - LOVE Led logó

Kód: 78-013
47 600 Ft Nettó ár: 39 668 Ft
raktáron A termék raktáron van, szállításra készen áll. Várható szállítás 2-3 munkanapon belül.
Igen! Küldjük US
Cards
Bank
Cards
+

Világító táblák a szobához - LOVE Led logo Glow neon felirat ideális ház, lakás, szoba stb. Belső dekorációjaként, itt online eladó.

Vevő védelem

  • Ingyenes árucsere 30 napon belül
  • 24 hónap garancia a termékekre
  • Pénz visszafizetési garancia 14 napon belül

Kiegészítők

Termékleírás

Világító táblák a szobához - LOVE Led logo Glow neon felirat ideális ház, lakás, szoba stb. Belső dekorációjaként, itt online eladó. Lenyűgöző reklám - tökéletes megvilágított díszek a figyelem felkeltésére.

A stílusos neon dekoráció, amelyet általában bárokban és szórakozóhelyeken talál, mostantól otthona vagy üzleti helyisége számára is elérhető. A klasszikus reklámszalagok vagy plakátok a múlté válik, és mivel vizuális rendetlenséget okoznak, sokan észre sem vesszük őket. Mindannyian szeretünk különbözni valami mástól, például az egyéntől, valamint az üzleti vállalkozásoktól, ahol ez valóban szükséges. A LED izzó jelzőtáblának, tábláknak vagy logóknak köszönhetően feldobja a teret, vagy felhívja magára mindenki figyelmét . LED-hirdetések, amelyek tetszeni fognak Önnek.

Neontáblák - izzó jelek, amelyek mindenütt világítanak

LED fényű dekoratív logó - amely a világításnak köszönhetően kiemelkedik a megszokott reklám- és információs szalagcímek közül. Nagy előnyük, hogy többször is elhelyezhetik őket bárhol. Tökéletes irodákhoz (a környezet kellemesebbé tétele érdekében), vállalkozásai számára (hatékony hirdetésként vagy poszterként) vagy otthonukba (modern kivitelben). Ezenkívül navigációs LED-es megvilágított táblákként is szolgálnak az ügyfelek vonzására. A LED fényű dekoratív feliratokat közvetlenül egy áttetsző műanyag padon szállítják, így gyakorlatilag bárhová elhelyezheti őket.

Specifikációk:

Felirat: Szerelem
Méretek - 45x17,15cm
Tápegység - USB 5V
Tápkábel hossza - kb. 180 cm

Csomag tartalma:

1x Led light logó

Diszkusszió a termékről (0)

Van kérdése a termékről?
Kérdezze meg a diszkusszióban

Még nincs semmilyen kérdés
Erre az e-mailre fogjuk elküldeni a választ az Ön kérdésére.

Termék értékelése (1)

100%
100%
Emilia

Világos táblák a szobához - LOVE Led logó

A terméket kép helyett folyosó dekorációnak rendeltem. Nagyon jól néz ki, valami más és nem szokványos, és szeretem az ilyen dolgokat. Este vagy éjszaka a lépcső felett is szép megvilágítást biztosít.
Gyors felszerelés
Jól néz ki a felirat
Jó lenne, ha színt váltana
Lefordítva innen: sk